( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- PvdA-leider ‘Playboy- Diederik Samsom’ & dochter zal niet opstappen Diederik Samsom LSDals zijn kadaver-partij bij de Statenverkiezingen op 18 maart – bij de derde verkiezingen op rij – verlies lijdt bralde hij bij  het TV-programma “De Natte Doos” van Eva Jinek. Maar zal weer zijn excuus aanbieden aan de PvdA-afdelingen, maar niet aan hongerde kinderen, homeless en werkelozen.  Partij van de Arbeider Verraders verraden nu elkaar.  Hij verwees ook nog apen trots naar de film “ Der Untergang” met Hitler als zijn grote voorbeeld, die ook gewoon is blijven zitten tot dat de ‘Russen’ woedende kaal geplukte kiezers in zijn slaapkamer stonden. Ik kan altijd nog het wachtgeld in en blijf dus voor als nog samen met mijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ zitten waar ik zit, aldus de brallende Playboy  maandag in het televisieprogramma Jinek en die kreeg zowaar niet eens een ‘Natte doos’ van de ‘PvdA Playboy Samsom’.

De ‘Participatiedictatuur- Staat’ van de Playboy hongert mensen en kinderen uit. (Video)
Samsom gaf toe dat hij zelf deels verantwoordelijk is voor het feit dat hij als PvdA-leider in de Kamer onvoldoende het PvdA-geluid der “Onrendabelen” kan laten horen door bijv. vanaf dag één in maat pakken van 3000,- euro in de rondte te springen met een heuse peperdure ‘Biefstuk- hoer’ Saar aan zijn zijde. Hij bralde kennelijk weer aan de LSD dat coryfeeën in eigen kring als Senator Ruud Koole en oud-fractievoorzitter Jacques Wallage „wel een beetje gelijk” hebben met hun kritiek op hem.

Meer mensen leven onder armoedegrens is  Samsom geen crisis overleg waard.
Maar behalve zijn eigen criminele rol speelt volgens Samsom ook mee dat de ‘Roof de arme scheel-coalitie’ met de VVD-misdaadgroep vanaf het begin in „zeer zwaar weer” zat en hij perse niet wilde dat het “Lieg en Bedrieg kabinet” zou vallen. Dat had hij niet aan de kiezer kunnen uitleggen, bralde Samsom bij Jinek. „En dat is tot de dag van vandaag zo. Ik zou niet weten wat ik de kiezer moet zeggen voor liegen als het kabinet zou omvallen en ik al lang en breed samen met bijv. mijn VVD-gabber  in crime ‘Onno-schandknapen-Hoes’ in het luxe-wachtgeld zit met mijn ‘Graai en Naai de arbeiders entourage’.

Houdt u van Holland u zelf en uw familie en kinderen stem dan in Maart tegen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA- en CDA-hoertjes met hun gedoog partijtjes D’66, CHU en ISIS SGP. Stem  bijv. SP en PvdD en redt ‘Jan met de Pet’ en de dieren  van the Apocalsypse met’ PvdA- Kapo Jetta Klijnsma- moestuin’!