( van onze Dutch dr. Goebbels propganda redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Eunuch Bert Koenders’ doet stoer tegen Poetin en nu tegen AIVDTurken (Video).  
Minister “Eunuch” Bert Koenders (Buitenlandse Corrupte Zaken) heeft Turkse ambassadeurs en bewindslieden dinsdag voorgehouden dat intimidatie van ‘Dutch -AIVD–journalisten’ onaanvaardbaar is. Intimidatie van Volks- journalisten zoals ing Steve Brown ( o.a. veroordeeld wegens publicatie inzake ‘Politie-informant-journalist Peter R. de Vries’ en zijn ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’  ) en drs. Micha Kat dat doen wij zelf in Nederland en niemand anders, aldus Koenders.

‘Staats-NOS’ bericht over oppakken Nederlandse journalist in Turkije, maar zwijgt over Gengiz Cürz met zijn door de polite  kennelijk dood getrapte zoon.

Youp dreigt ‘Russische Witwascentrale-NRC’ te ontvluchten door bezetting ‘Nazi-Telegraaf’.
Bij zijn bezoek aan Turkije verwees hij naar de aanhouding van de Nederlandse journaliste ‘AIVD-Trol Frederike Geerdink, die dinsdag op verdenking van terroristische propaganda enkele uren werd vastgehouden in de Turks-Koerdische stad Diyarbakir. Ze werd later op de dag op vrije voeten gesteld. Nou, dat ging bij Micha Kat wel anders, die zat 4 maanden vast in de cel , omdat hij wat had gezegd over de Ex OM-Boss ‘Pedo Joris Demmink. En wordt tot heden vandaag dagelijks bestookt door dagvaardingen en verhoren van de zijde van de VVD (pedo) justitie en de corrupte ‘Inkoop -politie’. Koenders bralde daarover onder meer: „Ik heb persoonlijk bij de autoriteiten aangedrongen om aandacht voor haar zaak. Dat Geerdink weer op vrije voeten is, is goed nieuws, maar de persvrijheid in Turkije zal een belangrijk aandachtspunt blijven voor Nederland en de ‘Europese-Graai- Unie’. Intimidatie van Dutch-journalisten is onacceptabel door andere. Alleen wij mogen journalisten intimideren. En nee, de Turken hebben mij niet gevraagd of het echt waar is dat ik een Eunuch en Fraudeur  ben, aldus een beledigende en liegende Koenders.

Koenders maakt zich schuldig aan een ander aanwijzen als schuldige, terwijl die zelf hetzelfde gedaan heeft.

Journaliste  AIVD -Trol Geerdink  (o.a. NRC Next) prees Koenders dinsdagavond voor zijn interventie. Tegenover RTL Nieuws bralde zij: „Het is vreselijk wat er is gebeurd ( uurtje in de cel?), maar ik heb een land achter mij staan en ik verdien een lekker zak centje zwart erbij als ‘AIVD-Trol’. Als zoiets gebeurt en je belt het consulaat, dan weet Koenders het een minuut later en dan onderneemt Nederland actie. Zo mocht ik dus meteen bellen, dat gaat in Nederland wel anders op het politebureau, waar bijv. Mustafa  met een hernia uit het Dutch politiebureau kroop in Banana-Fraude-Nederland.  Dat is geweldig. Al die journalisten hier hebben geen overheid achter zich staan en de echte Volks-journalisten in Nederland ,waartoe ik natuurlijk niet behoor hebben niemand achter hun staan.”

Zorgelijke criminele ontwikkelingen in Nederland met de zaak Baybasin en de ex OM Boss de Top VVD-er Pedo-Joris Demmink
Koenders herhaalde tegenover Turkse bewindslieden dat Nederland zich zorgen maakt over de rechtsstaat en burgerrechten in het land. „In het afgelopen jaar werden de Turkse burgers geconfronteerd met inbreuken op de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht, met beperkingen op het gebied van vrijheid van meningsuiting, arrestaties van journalisten en invallen bij media”, aldus Koenders. „Dat zijn zorgelijke ontwikkelingen.”Koenders en de NRC zwegen dat 2,5 miljoen Nederlanders hun burgrechten dagelijks worden geschonden en onder de armoede grens moeten overleven. Het schijnt dat de Turken hierop in het lachen zijn uitgebarsten. De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet hebben zij de Dutch ‘Eunuch Koenders ‘toe gesneerd.

Schaamteloze VVD Hoerenloper Onno Hoes blikt terug in  reclame- spotje NRC: Ik heb als echte VVD’er gekozen om te leven op kosten van andere.
De corrupte minister ging eveneens in op de Turkse kritiek op de integratie van Turkse allochtonen in Nederland. En het feit dat Elite (VVD)–Pedofielen kennelijk de Top van de Dutch Justitie in hun greep hebben en God mag weten hoeveel journalisten gerekruteerd zijn als AIVD-Trol. De Turkse overheid moet zich daarmee volgens hem niet bemoeien. „Ik sta open voor een dialoog over ons integratiebeleid, maar hoe je het ook wendt of keert: in de kern is het een Nederlandse elite aangelegenheid.” Waarop Koenders als echte PvdA Minister in huilen uitbarstte. Dat laatste bracht de Turken wel enigszins in verlegenheid.

Koenders groot spektakel in Vluchtelingenkamp.
Koenders bezoekt woensdag een vluchtelingenkamp bij Gaziantep, waar Syrische vluchtelingen worden opgevangen en  men verwacht dat hij grote belangstelling zal trekken als Eunuch. In Turkije leven 1,6 miljoen Syrische vluchtelingen en die hebben nog nooit een levende Eunuch gezien.