( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- RTL 4 is kennelijk ook in totale paniek en heeft een blik ‘Showbizz -Vuilnis Peter R de Vries Over de GrensBN’ers’ opengetrokken voor de nieuwe hersen- verpulveraar telefilm ‘Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen’. In deze eigentijdse versie van Sneeuwwitje speelt onder andere de hoerenloper en inmiddels ‘Internet anti-Pest deskundige Peter R. de Vries’ een rol drol. RTL liet weten Peter vooral te hebben gecast voor zijn diepe, mannelijk sexy stem en zijn markante echte ‘SBS -Helden hoofd’ uitstralingen en vooral het feit dat hij alles wat los en vast zit bespringt. Kan het nog Maffer? Ja, want Peter R. gaat als grote pedagogische deskundige gepeste mensen helpen namens RTL en een nog aantal gezochte A-merken als sponsoren/adverteerders. Dat hij daarvoor geen enkele kwalificatie heeft, behoudens dat hij zelf de grootse Pestkop  Stalker is van heel Nederland mag de RTL-Kassa-pret niet drukken.

Wie straks de gebruikelijke te verachten brokken mag gaan oprapen is nog niet duidelijk. Maar u kunt hier  een artikel lezen van de Groene Amsterdam wat er alleman komt kijken om pesten integer en deskundig te bestrijden, c.q. te behandelen.

Peter R. de Vries met zijn nieuwe Dwerg-minnares bij Robert Jensen.

RTL 4 zendt op nieuwjaarsdag de nieuwe telefilm Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen uit. Alex Klaasen en Carlo Boszhard, die beiden in de huid van een dwerg kruipen, maakten het nieuws woensdagavond met pijn in hun reet bekend in het RTL –Riool-Boulevard.

RTL 4  en zijn BN-Hoeren.
Naast Carlo Boszhard en Alex Klaasen is er ook voor Joep Onderdelinden, Richard Groenendijk, Freek Bartels, Jamai Loman en Michiel Nooter een rolletje als dwerg weggelegd. Waarom ‘Onno-schandknapen- Hoes’ ook niet gevraagd is om de dwergen te bespringen is een gemiste kans voor RTL en zijn ‘Tokkie-kijkers’.

Sneeuwwitje is de werknaam voor een dame van ‘RTL- lichte zeden’.
Abbey Hoes kruipt in de huid van Sneeuwwitje, Susan Visser heeft de twijfelachtige eer om haar een appel aan te bieden. Leontine Borsato mag als huishoudster aan de slag, terwijl Niels Gomperts schittert als prins op het witte paard. Hoe verzint men zo iets? Men moet wel denken dat de RTL4 kijkers samen een stel hersens delen, namelijk een walnoot.

Sneeuwwitje en de Zeven Kleine Mensen met pijn in hun gat.
Misdaadverslaggever van Justitie en voorheen Willem Holleeder c.s. , ‘Maffia -Voetbal Makelaar’, ‘Brals-show deskundige’, Hoerenloper, ‘Anti- internet Pest-deskundige’ Peter R. de Vries en Jeroen Krabbé spelen ook een rolletje in de RTL 4-film. Welk sprookjesfiguur nachtmerrie figuur de twee  corrupte heren mogen spelen is helaas nog niet bekend. ‘Captain Coke-Gordon’ speelt niet mee in Sneeuwwitje En de Zeven Kleine Mensen met pijn in hun gat, hij is momenteel op zoek naar zijn eigen prins schandknaap op het witte paard.
En tot slot om dit RTL Sprookje der idioten uit te blazen: “Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.”