( van onze Internationale dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Blackadder’ redt Prins Charles en co.Koning kroning
Wat is er feitelijk nog over van de eens zo goede reputatie van de BBC? Eerst waren daar de schokkende onthullingen van de bijna een halve eeuw verkrachtende in de rondte springende ‘BBC super Pedo-Star Jimmy de Savile’. En daarna de zogenaamde BBC-bewijzen dat Poetin de MH17 had neergehaald om maar wat te noemen. En tussen door kon de grootse Gangster van deze eeuw in Engeland Marget Thatcher( een soort mannelijke Mark Rutte) aka “Chemical Maggie “ ongestoord door de BBC haar misdaden plegen jegens het Britse Volk.
Dat het nieuws inzake Savile pas uitlekte na zijn dood zou te verklaren zijn door de invloedrijke omgeving van Savile. Hij had een hechte band met het Britse koningshuis, maar ook Margaret Thatcher behoorde tot zijn vriendengroep. Hij verdoezelde zijn misdadige praktijken door zich massaal in te zetten voor liefdadigheid om zijn serie verkrachtingen te plegen. In het kader van zijn liefdadigheidsprojecten bezocht hij tientallen ziekenhuizen en scholen. Hij heeft zelfs de sleutel gekregen van een gesloten psychiatrische instelling. (Bron : Clint.BE)

En nu blijkt weer dat de BBC is ingezet om Prinses- vreemd gaan -Diane in de doofpot te laten verdwijnen. De BBC is verworden tot een soort van News bulletin van het Koningshuis en de Heersende Klasse. Maar vlak Nederland niet uit op dit gebied . Ook de evenknie van de BBC de Dutch NOS als objectieve Newsbron  met als dr. Goebbels Adolf Eichmann  Marcel Gelauff aan het hoofd is niet veel meer over. De NOS is ook al vervallen tot een soort van ‘Staatspropaganda- postbus 51’ met een speciale reclames spotjes afdeling voor de ‘Reis en Hobby King Willem’.

De Britse ooit openbare omroep BBC schrapt de uitzending van de tweedelige documentaire ‘Reinventing the Royals’ over de nasleep van het overlijden( of moord) van prinses Diana. Prins Charles heeft de BBC onder druk hebben gezet en gedreigd met een rechtszaak en het stop zetten van de subsidie. Dat melden diverse Britse media In de documentaire, die aanstaande zondag zou worden uitgezonden, wordt gesteld dat de Britse koninklijke familie (  de familie kost de Brit 500 miljoen euro per jaar ) corrupte dr. Goebbels PR-experts inschakelde en omstreden criminele tactieken gebruikte. Alles werd in het werk gesteld om te zorgen dat de Britten, na de dood ( of moord) van prinses Diana, de relatie van prins Charles en zijn oude ‘Sado- masochistische minnares Camilla Parker-Bowles’ zouden aanvaarden als het ultieme Royal sprookje. Kwade tongen in de docu beweren zelfs dat Camilla een man is. De documentaire was goedgekeurd door de louche advocaten en het hoogste kader van de BBC.  De corrupte Nieuwschef James Harding greep daarna in. Tja, de man die verantwoordelijk is voor het zogenaamde nieuwsfeit dat Poetin achter de aanslag zit op de MH17. Aangenomen wordt dat dit gebeurde nadat advocaten in dienst van prins Charles en Camilla bezwaar hadden gemaakt. Omdat het schrappen zo laat gebeurde, staan al details over de docu in Radio Times, het programmablad van de BBC. Zo bevat de docu het eerste tv-interview met Sandy Henney, die perssecretaresse was voor prins Charles toen Diana overleed na de ‘moord’ ? Zij verklaart hoe bezorgd ze was om het imago van prins Charles. ‘Hij kreeg toen scherpe kritiek: slechte vader, slechte echtgenoot, slechte man, hier en daar gefluister over zijn banden met Jimmy Savile. Hij was gekwetst. Wat wil je? Als je een kalende man van middelbare leeftijd hebt en een knappe, liederlijke prinses, moet je niet raden wie het meest in de pulp-media zal worden opgevoerd.’

Kijk maar naar Holland waar de’ SBS- Oranja-Tokkies’ ook niet genoeg krijgen van ‘Queen Exotica Maxima’ en die domme wat corpulente King Willem er maar wat bij waggelt voor 110 miljoen euro per jaar . Volgens de presentator van de documentaire, Steve Hewlett, huurde prins Charles destijds spindoctor gangster Mark Bolland in. Prinsen Harry en William noemden hem ‘Blackadder’. Bolland moest het beeld van prins Charles bijstellen door hem op te voeren als de alleenstaande, liefhebbende vader, die ook nog goed is voor zijn goud vis. Daarnaast moest hij ook alles in het werk stellen zodat de bevolking Charles’ minnares Camilla zou aanvaarden. Paleisinsiders kenden die campagne als ‘Operation Mrs PB’. Een woordvoerder van de BBC liegt bikkelhard door het er op te houden dat de uitzending van de docu wordt uitgesteld ‘tot enkele problemen over het gebruik van archiefmateriaal van de baan zijn’.