( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR – Merry Christmas to all Verworpenen der aarde. Kerst Radha Steve 2014
De Israëlische politie in tegenstelling tot de corrupte Dutch ‘inkoop-politie’heeft woensdag wel circa dertig hoge regeringsmedewerkers aangehouden, die van corruptie worden verdacht ten koste van de aller zwakste, arme zieken, bejaarde oftewel de Verworpenen der aarde. Corrupte Dutch ambtenaren completly out of control. Plasterk weet van niets.

Onder de verdachten is de collega van de PvdA ‘IJdeltuit Minister Ronald Plasterk’ de plaatsvervangend minister van Binnenlandse Corrupte Zaken Faina Kirschenbaum van de uiterst rechtse zuster partij Yisrael Beitenu van de VVD-misdaadgroep. Men is hogelijk verbaast dat er nog nooit in “Banana-Fraude-Nederland” een regering medewerker is opgepakt wegens corruptie en/of  Elite-pedofilie . En dat duit op zeer weid verspreide corruptie in Nederland, waar de corruptie van Israël bij in het niet valt, aldus de krant Jerusalem Post. Het is niet bekend of Plasterk ook duistere zaken heeft gedaan met zijn collega Faina Kirschenbaum,  maar wel dat hun (Maffia)- band zeer warm was.

Fred TeevenJustitie verdenkt de regeringsmedewerkers  ‘Goede Doelen-gangsters’ van het doorspelen van omgerekend honderdduizenden euro’s overheidsgeld aan politieke vertrouwelingen de Iteialche vtainet de Israëlische variant van de ‘Dutch Ratten in pak’. Het gaat onder meer om geld dat bestemd was voor liefdadigheidsdoelen. Onder de verdachten zijn oud-ministers en topbestuurders van overheidsorganisaties. In Nederland is er nog niet een gepakt. Hoe kan dat ? Afijn, Mark Rutte heeft zelfs met Kerst gemeend zijn ongenoegen te moeten uiten middels een Pers bericht over zoveel onrecht tegen zijn zuster partij Yisrael Beitenu en de vervolgde VVD- zuster partij leden Bende leden  politiek- asiel aangeboden.

Yisrael Beitenu liet in een  Leugen-verklaring weten dat het verdacht is dat juist nu een onderzoek naar de Mega- fraude is begonnen. De politieke misdaad-partijen voeren op dit moment campagne voor de parlementsverkiezingen van 17 maart. Andere (misdaad)-partijen zouden baat hebben bij het in diskrediet brengen van ‘Yisrael Beitenu- Maffia’ . De wankele extreme corrupte en moorddadige centrumrechtse coalitieregering van premier Benjamin Netanyahu viel begin december door hooglopende ruzies tussen de rechtse premier en zijn centrumrechtse coalitiepartners over of nou wel of niet de “Schiettent  Gaza” moest open blijven.

Minister ‘Gangster Avigdor Lieberman’, het kopstuk van Yisrael Beitenu -Maffia, werd er eerder van verdacht tussen 2001 en 2008 miljoenen euro’s te hebben aangenomen, terwijl hij publieke ‘Graai-functies‘ bekleedde en zich letterlijk schadeloos een slag in de rondte roofde. Lieberman is in die zaak vorig najaar vrijgesproken door het Israëlische  (VVD)-“Zwarte Tuig in Toga”.  Nu heeft het “Lieg en Bedrieg Kabinet” de afgelopen week het ene na het andere ‘criminele Kerstgeschenk‘  uitgedeeld aan zich zelf en zijn corrupte Kliek en wat zou het een mooi Kerstgeschenk zijn voor het ‘Klootjes- Volk’ als er nu ook eindelijk een stel van dat ‘Haagse- zooitje’ verschut ( bargoens voor de gevangenis in)  gaat net als in Israel. Merry Christmas!