( van onze VVD Pedo- Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-OM vervolgt Geert Wilders. Rechtbank-Volksgerichtshof’ bereidt wilders.jpg.Lynch-Showproces’ voor tegen Wilders.
Wordt Wilders op op basis van artikel 28 van het Wetboek van Strafrecht gekozen volksvertegenwoordigers uit zijn ambt gezet? De ‘VVD-Justitie’ komt na het Kerstgeschenk voor hun ‘Bagger-Peter R. de Vries’ nu met een ‘Meer, meer Strafgeschenk’ voor Geert Wilders. Nu horen wij de Boss van het OM Bral Ivo Opstelten niet met: “Het is niks en het wordt niks”. Meer dan de helft tegen vervolging Wilders en meer dan de helft voor vervolging Rutte. 

Meer,meer Marokkanen. PVV: Marokkaanse cultuur minderwaardig. Dutch ‘Ratten in pak’ cultuur Superieur. 

Nu zijn wij geen fan van de ‘Bruinhemden-Leider Geert Wilders’. Maar ook Wilders heeft recht op een eerlijk proces in “Banana- Fraude –Nederland” wat ons betreft. Krijgt Wilders een eerlijk proces ?   Nee, dus. Justitie is stevig in handen van de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn PvdA-hoertjes. Met name het OM-Amsterdam is corrupt tot op het bot. En al jaren lang het instrument gebleken van de VVD-partij om te worden ingezet voor hun belangen.

Gevangenisdirecteuren klagen Ivo Opstelten aan voor criminele rol in ‘Joris Demmink -Doofpot’.
Neem nou bijvoorbeeld het feit dat Joris Demmink sinds ’90 aangiftes tegen hem zijn gedaan en nog nooit is vervolgd. Ook tegen ‘politie- informant Peter R. de Vries’ zijn sinds de jaren ’90 legio aangiftes gedaan en ook die is nooit vervolgd.   Maar nu gaat het OM ‘Wilders meer, meer’ vervolgen. Wij kunnen u nu al hier meedelen dat Wilders deze keer wel wordt veroordeeld en dat heeft niet te maken dat hij met zijn partij al maanden in de peilingen de grootste is (kuch). Het heeft ook helemaal niets te maken met het feit dat Wilders naast ‘Minder Marokkanen’ ook van de daken schreeuwt ‘Minder EU’(kuch). Maar goed als Wilders veroordeeld is kan hij ook zomaar exit van het politieke toneel op grond van artikel 28 Wetboek van Strafrecht en dat komt de Haagse Heersende Klasse en de EU- Elite-Gangsters echt niet goed uit (kuch). Ironisch en extreem wrang en gewetenloos  is het te noemen dat dan juist de Marokkaanse bevolking, die zij al jaren tot op het bot uitzuigen en criminaliseren  hun wapen is tegen Wilders.