( van onze Pedo-VVD-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video interview Micha Kat) )
‘Pedo-Demmink’ dagvaardt Ad met NRC twitter Marcel Haenen en u betaalt de proceskosten van een ton.
AD gewonnen
Vandaag is het AD in gelijk gesteld dat zijn publicatie dat Joris Demmink zich vergreep aan jonge jongens prostituees, die hij betrok van een zeer gewelddadige en criminele ‘Jongens- Pooier’ te Den Haag. De voorgaande publicatie was aanleiding voor de ‘Pedo Pr-man Peter R de Vries’ om de journalist Koen Voskuil, die dat artikel had geschreven, bij Matthijs van Nieuwkerk hysterisch neer te zetten als de eerste de beste oplichter, die alleen maar de ‘Complot-Gek- beschuldigingen’ van drs. Micha Kat na pagaaide.

Werkloze Peter R. de Vries verkracht openlijk zijn VARA Schandknaapje Matthijs van Nieuwkerk.
De tirades van Peter R. de Vries tegen Voskuil bezorgde Matthijs van Nieuwkerk een rood hoofd van opwinding. Was het pervers-sexueel of was het van de spanning?  Of beide? We zullen het nooit weten, maar ieder weldenkend mens denkt er het zijne van. Het was een schaamteloze vertoning van een ‘Pedo Pr-man Peter R de Vries’ van de ‘VVD- Elite Pedo- Jorris Demmin ‘kliek’. Peter R. de Vries woest en met schuim op zijn bek:” ik heb die Pooier zelf persoonlijk gekend en Joris Demmnik is net zo onschuldig als ik”.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.
Koen zat er bezopen bij en keek er na. Nu is het wel een feit dat Kat met gevaar voor eigen  (maatschappelijk) leven en vrijheid de grote aanjager is en was om de ‘VVD- Pedo-Demmink-kliek’ te ontmaskeren en voor de Rechter te krijgen. Al was het maar uit naam van al die weerloze, naamloze ( te jonge) weggelopen arbeiders jongens en wezen, die  beestachtig verkracht zijn door die liederlijke boven de wet verkerende ‘Elite Pedo- Kliek’.

Gaat Micha Kat nu Peter R de Vries voor de rechter slepen voor smaad en laster.
Twitter Peter JorisMaar wat Koen Voskuil daar bij Mattijs van Nieuwkerk  aan beledigingen en kleineringen moest ondergaan van de ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ valt totaal in het niet bij wat Micha Kat in het algemeen van o.a. de ‘VVD-Pedo–Justitie’ in deze heeft moeten verduren en in het bijzonder van hun ‘Bagger Peter R. de Vries de afgelopen jaren. Zo werd Micha Kat door Peter R de Vries in de ‘Main-Scream- Media’ keer op keer weg gezet als een notoire Complot-gek,die per direct moest worden opgesloten in een TBS-Kliniek.

Peter R. de Vries zijn ‘Pedo-OM-Chauffeur Henk Bakker’ ‘rijdt’ overal naar toe om onschuld Joris Demmink te toeteren(Video).
En iedere keer als hij deze smadelijke en lasterlijke beschuldigingen deed bij zijn ‘Bral-Talk Shows- Outlets’ van Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, Albert Verlinde, Humberto Tan, EenVandaag, Knevel en van den Brink kreeg de ‘Hoerenloper Peter R de Vries’ van die ‘Bral- presentators ‘ staande ovatie en adoratie. Waarschijnlijk is drs. Micha Kat het meest van alle Nederlands de afgelopen jaren door de ‘Media-Maffia strontton’ gehaald onder bezielde ( imbeciele) leiding van ‘Stalker Peter R. de Vries’.  Voor al die ‘hysterische- leugen’ optreden kreeg Peter R. zelfs de Bedenkelijke Prijs( hilarsiche Video). Die man hoort al jaren  in de gevangenis of beter in een TBS-kliniek te zitten als er recht zou bestaan in Nederland !