(Ingezonden door Robert M. Stockmann – RHCE en ondersteunt door de redactie)

AMSTERDAM-NOIRJoop.nl-censureert Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
censuur Joop.nlDe gesubsidieerde ‘PvdA-kliek Joop.nl’ is ook niet gediend van een kritisch geluid van het Volk:“Het volgen van @Joop_nl en het weergeven van de tweets van @Joop_nl is voor jou (Volksnieuws uit Amsterdam-Noir) geblokkeerd”.

De grachtengordel subsidie vreters Joop.nl willen ongestoord hun hoogdravende brallen kunnen publiceren met en onder elkaar.  En hebben Volksnieuws uit Amsterdam-Noir verboden hun tweets nog te lezen. ( Misschien kan iemand dit artikel even bij  @Joop_nl twitteren?). Maar wat bezielt hun werkelijk dat zij kennelijk als een stel link(s)e PvdA-trollen nu opeens Volksnieuws uit Amsterdam Noir te boycotten? Heeft het wellicht te maken met het feit dat het oude artikel:“Diederik Samsom:”Onze Jetta Klijnsma is asociaal en crimineel”(video) opeens een ware “nr 1  hit” op Facebook aan het worden is op het internet?


censuur Louis BontesOnze dappere kleine ‘Dutch Admiraal Louis Bonte’ denkt nog steeds dat Nederland een democratie is en geen ‘USA-Oekraïne’ van President CIA-agent en miljardair Petro Poroshenko en stelt vragen inzake de duistere en criminele praktijken van ‘Bral Ivo Opstelten’. Nu is het een feit van algemene bekendheid dat Anouchka van Miltenburg een corrupte VVD- hysterica is van de bovenste plak. Maar als er kritische vragen worden gesteld door Louis Bonte over haar Top Partijgenoot de ex ‘OM- Boss Pedo en Rapist Joris Demmink’ is zij opeens een echte dodelijke KGB Boss, die keiharde censuur toepast. Niks hysterica! Is dat nou ook weer de schuld van Raspoetin Poetin?

Anoucha Van MiltenburgAnouchka van Miltenburg: “Zijn er nog vragen over Demmink en Opstelten. Geen Vragen over Demmink en Opstelten“. De Domme en kennelijk blinde (of corupte) Kamer zat er bij een keek erna. M.a.w. de Tweede Kamer wordt als het aan de VVD-hysterica Anouchka van Miltenburg ligt niet herinnerd aan de aangiftes die er liggen tegen haar partijgenoot Bral Opstelten, de jeugdvriend van de ‘Kinder-graaier- Joris Demmink’. Er zijn dus weer VVD’ers in opspraak, die Mark Rutte in lachen doet uitbarsten. De ‘Staats- NOS’ houdt zich strikt aan zijn ‘Haagse subsidie Marsorders’ en zendt over deze toch wel schokkende KGB-censureer der ‘Lage Banana-Fraude-Landen’ niets uit. Die zijn druk doende met de door PowNed o, zo gemeen verkrachtte ( kuch) bejaarde seks verslaafde VVD’er Onno Hoes uit te melken als de zielige eerbare politicus.  

Wilders tegen VVD-Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg : ‘U staat hier gewoon crimineel te blunderen voor uw partij’.
Louis Bontes twittert net op #Demmink dat de Voorzitter van de Tweede Kamer Kamervragen over de Minister van Veiligheid en Justitie Opstelten heeft verwijderd. Gefeliciteerd iedereen, en ik denk toch met name de echte aanhouder in deze kwestie drs. Micha Kat.