( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video)-Wat is het Verschil tussen woningcorporaties Rochdale en Stadgenoot?
Wake Up
Nu hebben wij reeds eerder bericht over de ongelijke en kansloze strijd van Nico van der Hem tegen Stadgenoot: “Stadsgenoot zet Nico van den Ham op zwart en op straat “.  Nico van der Ham werd in eerst aanleg door de Rechtbank veroordeeld tot een boete/dwangsom van €10.000,- en proces kosten van rond de twee duizend euro. Gezien het feit dat Nico moet leven van een ‘honger- uitkering’ onder de armoede grens is dat vonnis van de “Rechtbank-Beul” een levenslange veroordeling tot de voedselbank en/of de kruimel criminaliteit en/of zelfmoord. M.a.w. de rechtbank zijn vonnis is volledig in strijd met het rechtsbeginsel van redelijkheid en billijkheid ( 6:2 BW) en buiten proportioneel.


‘Honger- Winter Oorlogs- voedselpakket’ voor Nico van der Ham.

Dit laatste dus los van het feit of Nico nu wel of niet schuldig is in deze aan onrechtmatige publicaties  Voor ing Steve Brown was deze onmenselijke veroordeling aanleiding om bij Nico van den Ham langs te gaan om uit eerste hand te horen hoe die rechtszaak in hoger beroep was gegaan. Ook heeft de redactie van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir die gelegenheid aangegrepen om Nico van den Ham een voedselpakket ter ondersteuning te overhandigen, temeer kennelijk nu voor Nico van den Ham de honger winter is aangebroken door dit onmenselijke vonnis, zoals die in ’44-’45 in Nederland onder de bezetting van de Nazi’s ‘Raten in pak’ heersten.

Misbruik van Recht zoals beschreven in CSL en het boek “Straf de arme maatschappij”.
Kennelijk is de rechtbank er vanuit gegaan dat Nico van den Ham Donald Trump of de ‘Reis en Hobby King Willem’ is met een uitkering van 110 miljoen euro per jaar, gezien de onmenselijk hoogte van de boete. In die zin zou men zelfs kunnen stellen dat de rechtbank in strijd met de mensenrechten heeft gehandeld (EVRM) en zich dus dient te verantwoorden bij het Internationale Strafhof en/of het Europese Hof voor de Mensenrechten.

Achter de Haagse corrupte schermen is de toekomst van de Maffia-corporatiesector al lang beklonken en ook het lot van Nico van den Ham.
Maar veel kwalijker is misschien wel dat de rechtbank Nico van den Ham heeft veroordeeld tot die onmenselijke boete in grote lijnen op grond van een publicatie over wan en misdaad gedragingen van de 100 procent gesubsidieerde  Stadgenoot, die n.b. ook zijn vastgesteld door de parlementaire woningbouw coöperatie enquête in zijn algemeenheid ten aanzien van dergelijke woningbouw coöperatie. M.a.w. hier is aantoonbaar sprake van ‘Feodaal- Dutch -recht’  van de Heersende klasse. Waarom?

Feiten van Algemene bekendheid  gepuliceerd door Nico van den Ham zijn opeens onrechtmatig. Waarom? Beierse incest-familiepolitiek lijkt veel op die van “Banana-Fraude-Nederland”.
Daarnaast zijn de wan en misdaden van de ‘Zakkenvuller Bestuur-Leden’ en directieDikke Deuren” van de criminele woningbouw coöperaties de afgelopen jaren ontelbare malen gepubliceerd in kranten en weekbladen en/of aan de Kaak gesteld in de diverse programma’s als Zembla, Reporter, Tegenlicht, KRO Brandpunt, etc. en zelfs bij de NOS. M.a.w. Nico van der Ham zijn publicatie is niks nieuws onder de zon en stelt alleen in zijn eigen Volkse woorden wat de serieuze en integere media en n.b de parlementaire Commissie en de Tweede Kamer een op een ook al hebben gesteld in deze. Een veroordeling van Nico van der Ham in deze is dus tevens een veroordeling van de Tweede Kamer en de Parlementaire woningbouw coöperaties in deze. Hoe bestaat het dan dat de Rechtbank Amsterdam in eerste aanleg aan al die blote rechtsfeiten en feiten van Algemene bekendheid voorbij is gegaan? Is de Rechtbank niet meer voor de oorlog buiten de deur geweest? is de Rechtbank seniel? Of is deze Rechtbank ook gewoon corrupt? ( zie “Het Topje van de ijsberg”, Nederland fraudeland van de VU ) Hoe het ook zij ondanks dat Nico van der Ham volslagen kansloos is in deze ongelijke strijd heeft hij in Hoge beroep de het Hof behoorlijk van Jetje gegeven. En dan staat men verbaasd in Den Haag dat uit pure uitzichtloosheid hier en daar een zogenaamde “Lone Wolf” opduikt.

(Zie hierna  de exclusieve schokkende beelden met de verbogen camera van de Rechtzetting Stadsgenoot tegen Van der Ham)

Meer lezen bij Nico van der Ham in de hongerwinter 2014- tot oneindig zuchtend onder de bezetting van de ‘Ratten in pak’  “Gerechtshof bevestigd de Staats-Censuur in Nederland! Zelfs Censuur tijdens zitting in media-kwestie”.