( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video)-100 Jaar leugens van Panorama feestelijk gevierd met De ‘Turbo-Leugen van de eeuw’ van Peter R. de Vries.
Ferr Koch
Het Amsterdamse ‘Onderwereld-Vod Panorama’ staat algemeen bekend als één groot leugenblad met Star misdaad- reporters het
’Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout ‘en zijn ‘Boss Bagger Peter R. de Vries’. Om hun bejaarde ‘Tokkie-lezers’ enigszins af te leiden van al die riool leugens pompen zij het blad vol met Volkse blote oversize tieten, die niets kosten. Maar recentelijk viel ons oog op “Crimipedia” van Panorama, omdat wij een link zochten van Ferry Koch voor het artikel: “Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.” ( 8+ duizend x geretweet en meer dan een miloen keer gelezen in het buitenland)

Toen wij dat Panorama ‘artikeltje’ hiervoor zagen vielen bijna van verbazing uit onze tweedehands stoelen, want daar pronkte een artikel over Ferry Koch, dat voor 99 procent zo één op één uit “Killing Fields of Amsterdam” en/of “Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek” is gejat. Uiteraard zonder bron vermelding waar zij de gegevens van dat artikel vandaan hadden gehaald gejat. Maar nog absurder dat Panorama het artikel enigszins verkracht heeft door niet alleen de bron weg te laten, namelijk Steve Brown, maar ook nog eens keer het feit dat Steve Brown twee jaar volle compagnon was geweest met Ferry Koch. Dat Brown er persoonlijk bij was in de Kinkerstraat, Amsterdam dat Ferry Martin Hoogland een oorvijg verkocht. Ook dat Steve Brown erbij was toen Ferry Koch Klaas Bruinsma een oorvijg gaf n.b. in hun eigen hasj-kantoor aan de Hudsonstraat, Amsterdam. Dat Steve Brown samen met Ferry in Café Metz, toen het clubhuis van Pajo een pittig dodelijk gesprek heeft gehad met Pajo. En nog schaamtelozer weg gelaten dat Brown in aanwezigheid van Ferry Koch bij Café Jan Steen in de Pijp voor de deur n.b. de ‘Judas Junkie Ron Ostrowski en de ‘Kroon-informant’ van Panorama ‘Rat Bas van Hout’ had gered door een beruchte oersterke pooier van de Wallen 3 x in zijn been te schieten nadat hij eerst twee keer op Brown had geschoten, die de in dood angst verkerende Ostrowski kwam dood slaan of schieten, omdat hij één van zijn hoertjes had lastig gevallen. De schietpartij stond volgende dag op de voorpagina van de “Nieuws van de dag” van de Telegraaf:” “Eerst twee schoten en daarna barste het ‘Joego-vuurwerk’ los”. Voordat vuurwerk had ik dus gezorgd. De politie vermoede dat de gevluchte dader een Joegoslaaf was en het slachtoffer werd aangehouden in het ziekenhuis met kogels in zijn lichaam.”

Panorama Crimipedia met zijn gebruikelijke leugens over Steve Brown.
Nu hadden wij wel beschouwd eigenlijk niet verbaasd moeten zijn, want reeds in 2013 had Steve Brown al een akkefietje met de geestelijke, bejaarde, seniele corrupte vader van dat ‘Lieg en Jat archief’ Gerhardt Mulder: De ‘Leugen-Site Crimipedia’, alwaar alleen de vijanden van Bas van Hout, Peter R. de Vries en Koen Scharrenberg en hun misdaadgroep(en) door de stront-ton worden gehaald. 

Justitie en Maffia werken samen om Brown te wurgen.
Peter de Vries en Ron OstrowskiAls dank dat Brown Junkie Ostrowski de nacht zijn leven redden lokte hij Brown nadien 8 maanden lang voor de verbogen camera van Peter R de Vries en bepaalde Maffia en Justitie in de duurste sting ooit ( plus minus 500.000,- gld productie kosten) van Maffia boss John de Mol voor wat drugs, drank en een handvol zilverlingen ( 80.000,- gld zwart cash). Die feiten heeft het stelende en liegende Vod -Panorama alleen even weg gelaten kennelijk in opdracht van hun “Bruine Rat Bas van Hout” en zijn boss ‘Bagger Peter R. de Vries’ , de man die dagelijks de ‘Tokkie-Held’ uit hangt en zit te liegen als een super narcist bij alle ‘Dutch- Bral Shows’. 

Sanoma verkoopt gedwongen het Amsterdamse Onderwereld uithangbord Panorama aan Groningse ‘Pijper-Boertjes’.
Allemaal feiten inzake Ferry Koch en Steve Brown, die de gehele Amsterdamse Onderwereld wist en weet en zelfs de jattende en liegende journalisten van Panorama. Afijn, het noodlijdende Vod is dit jaar verkocht aan de twee kennelijk oerdomme broertjes Pijper .En die twee imbicielen  zitten nu opgescheept met dat liegende zooitje verlopen bejaarde corrupte amper nog in leven zijnde bejaarde Amsterdamse-Onderwereld en bepaalde corrupte politie loopjongens Bas van Hout en Peter R de Vries in hun mik.