( van onze VVD Pedo- Klasse Justitie redactie)

Volkse OntruimingAMSTERDAM-NOIRPolitie ‘Grüne-ontruimig- Polizei’ wordt hier ingezet in een civiele procedure. In Jip en Janneke taal is dat. De deurwaarder huurt corrupte
politiepakken in om mensen van hun huis en spullen te beroven. Het is niet bekend waarom Ex Vestia ‘ Godfather Erik Staal’ of één van die andere ‘Rat in pak’ niet even heeft bijgesprongen met hun gejatte miljarden ten einde de zoveelste ontruimingen van een paar kaal geplukte gewone mensen te voorkomen. Ook begrijpen wij niet waar de ‘Showbizz- arbeider Hans Spekman’ was met zijn “Nieuwe Activisme” om deze onmenselijke ontruiming te voorkomen ? Wel scheen de PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ in haar gesubsidieerde ‘Invalide–Bolide’ in de buurt rond te toeren samen met haar Boss de’ VVD Gestapo- man Sjoerd Potters’  om de ontruimde arme sloebers direct een plekje te verstrekken in één van haar ‘Slaven-Werkkampen’. Kwade tongen beweren zelfs dat de ‘Joden en Arbeiders Verrader Lodewijk Asscher’ klaar stond om deze arme sloebers zonder huis openbaar te gaan veilen.

Ontruiming- alert tegen onmenselijke ontruimingen. Dijsselbloem:Crisis is voorbij,19.000 mensen waaronder 600 agenten in acute geldnood erbij.

Het is hoogtijd om een landelijk ‘Volkse-Ontruiming alert’ te gaan organiseren tegen deze onmenselijke ontruimingen. M.a.w. dat er een poel ontstaat van een man of 500, die bij iedere onmenselijke ontruimingen een Natuurecht-keten gaat vormen tegen de Blauwe-Hulptroepen en het Deurwaarders- Tuig van de ‘VVD Elite pedofiel Rose Ed Nijpels’ en de Heersende Klasse. De onwetende of gewetenlozen politie agenten ( met loonbeslag) laten zich hiervoor gebruiken ze volgen klakkeloos de orders op van de directeur van het bedrijf NV.Nederland. Vandaar ook dat ook deze ovj vol trots de voorkant van zijn “bedrijfspasje” laat zien.Is hij zich bewust van het feit dat hij medeplichtig wordt gemaakt aan de strafbare feiten en de schending van de mensenrechten, die de walgelijke deurwaarder pleegt zonder een greintje geweten. Of juist wel?

Meer lezen: Vitalifeiten.