( van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gevangenisdirecteuren klagen Ivo Opstelten tevergeefs aan voor criminele rol in ‘Joris Demmink -Doofpot’.
Ivo OpsteltenZes oud-directeuren van justitiële inrichtingen willen dat de Tweede Kamer bij de procureur-generaal van de Hoge Raad aanstuurt op de vervolging van minister Bral Ivo Opstelten voordat hij van ouderdom de geest geeft. Dit tot grote schrik van de VVD- misdaadgroep en zijn PvdA-Hoertjes. Zij verwijten Opstelten dat hij een strafrechtelijk onderzoek inzake het verkrachten van arbeiders kinderen door de ex OM Boss en Top VVD-er ‘Pedo Joris Demmink’ belemmert. Dit omdat Demmink een ‘Minerva-jeugd’ kindervriend van Opstelten is. In september deden de oud-directeuren aangifte tegen Opstelten.

Ze vroegen toen ook aan de Tweede Kamer om serieuze aandacht aan de aangifte te besteden. „Maar dat is tot dusver niet gebeurd”, aldus Jos Poelmann, één van de zes oud-directeuren zondag. Sommig slachtoffers van Demmink, die ook aangifte hebben gedaan in deze tegen Demmink wachten sindsdien  al sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw op antwoord.

Wilders tegen VVD-Kamervoorzitter: ‘U staat hier gewoon crimineel te blunderen voor uw partij’
Anoucha Van Miltenburg„Daarom hebben we de voorzitter van de Tweede Kamer de VVD hysterica Anouchka van Miltenburg opnieuw een brief over de kwestie gestuurd.” De Tweede Kamer voorzitter schijnt ook deze brief ongelezen in de versnipper ‘Pedo–Elite-machine sinds 1970 ’, die al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw in dienst is van de Tweede Kamer  te hebben gegooid.