( van onze VVD Pedo- Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-(video)  ’1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Ed Nijpels GGDWSavile‘. Nederland Nul.
In Britan gaat de één na de andere BN-Pedo en politicus de gevangenis in, maar in “Banana-Fraude-Nederland” staat de teller nog steeds op nul. Hoe kan dat? Dat verklaart o.a. het artikel van de Groene Amsterdammer uit 2006:” Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag. “ En  bijv. het feit dat een algemeen bekende Pedofiel de Top VVD-er ‘Rose Ed Nijpels’ recentelijk nog door de ‘Joden en Arbeiders Verrader Lodewijk Asscher’ benoemd is tot Kroonlid en de ‘Eunuch Bert Koenders’ tot Minister. ‘Pedo-Ray Teret’, een Britse ex-dj en vriend gabber in crime van de roemruchte presentator en pedofiel Jimmy Savile (1926-2011) is vrijdag schuldig bevonden aan verkrachting van zeven jonge volks meisjes en het aanranden van elf anderen. Teret was tevens de ‘Pedo-chauffeur’ van Savile. Dat laatste feit verklaart wellicht het bizarre optreden van de chauffeur Hans Bakker van Joris Demmink  met de ‘Ducht Pedo Pr-man Peter R de Vries’ bij Pauw.

Teret pleegde de feiten in de jaren zestig en zeventig, oordeelde de jury. Zeg maar de liederlijke, wetteloze tijd voor elite pedo’s en BN-ers als Evert Santegoed  in Nederland van het beruchte ‘Rolodex -OM Boss en Top VVD-er Joris Demmink’ onderzoek,dat van boven af door de‘VVD-Justitie’ de doofpot is in gedaan. Teret werd als dj bij Radio Caroline bekend onder de artiestennaam Ugly Ray.

Horror-Pedo-fantasy’ blijkt werkelijkheid: Pedo-Oncoloog in cel om misbruik kankerpatiëntjes.
Privé Pedo Evert SantegoedIn uitgaansgelegenheden in vooral Manchester ontmoette hij zijn slachtoffers. Teret blijft erbij niet schuldig te zijn. Hij werd in 1999 al veroordeeld wegens seks met een 15-jarige. Ook dat spreekt hij nog steeds tegen. Teret is vrijdag in hechtenis genomen. De straf wordt later bepaald. Het Pedo seksschandaal rond presentator Jimmy Savile brak in de herfst van 2012 los. Savile was al overleden. Hij zou honderden, zo niet duizenden volkse kinderen( veel wezen uit de arme tehuizen en ziekenhuizen) hebben misbruikt. De zaak leidde tot onderzoeken naar seksueel misbruik bij de publieke(pedo) omroep BBC en de Nationale Gezondheidsdienst (NHS) en de Top van de Elite. In “Banana-Fraude-Nederland” staat de Grote Kindervriend de VVD-er ‘Bral Ivo Opstelten’ dag en nacht klaar om elk ‘Elite pedo-onderzoek’ in de kiem te smoren. Opstelten: “Het is niks en het wordt niks. Stem VVD en houdt de Elite Pedofielen en BN-ers van op de straat en uit de gevangenis! “