( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR– De Nederlandse geheime diensten, die nooit iets weten zeggen in een MOORDENAARSonbewaakt moment van zeldzame eerlijkheid over geen enkele aanwijzing te beschikken dat graai minister Bertje Koenders van Buitenlandse  Corrupte Zaken in Oekraïne het doelwit is geweest van een aanslag. Of hij al weer in zijn oude fout van ‘PvdA Vriendjes –
fraude’ plegen is vervallen wilde de inlichtingen diensten van ‘Abacadabra Dick Schoof’ geen mededelingen doen. Dat meldde RTL Nieuws maandagavond.
De diensten zijn niet overtuigd van het bewijsmateriaal dat vorige week in Oekraïne van President ‘CIA-agent Miljardair Petro Poroshenko‘ werd gepresenteerd.

Toen claimde de Oekraïense geheime moord-en martel-dienst in opdracht van de CIA een aanslag op de Nederlandse minister te hebben verijdeld en werden tijdens een persconferentie zelfs opnamen getoond van een (vrouwelijke) verdachte die zei te zijn opgeleid door de Russen, nadat zij bijna dood gemarteld was. Zelfs in Den Haag wordt het bericht over de verijdelde aanslag intussen afgedaan als ‘oorlogspropaganda’ van ‘Oekraïense- CIA’ zijde.