( van onze Dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Emile Roemer te fatsoenlijk mens voor de Haagse Slangenkuil.
GentsMarkenJortHet ontbreekt Roemer aan Good Vibration for Change. Het gaat helemaal niet slecht met de SP. En het leiderschap van Roemer staat niet ter discussie. Dat zegt de SP-leider zelf. Nu kwalificeren wij Roemer altijd als één van de weinige fatsoenlijke politici in Den Haag en dat blijft zo. Maar nu moeten wij ook helaas concluderen dat hij ook kennelijk een domme politici is en dat betreuren wij ten zeerste.

„Wat mensen over mijn leiderschap willen zeggen, moeten ze zelf weten. Bij ons is dat totaal geen issue. Hier zie je het verschil tussen de SP en andere corrupte partijen: wij spelen niet met dat soort flauwe dingen.”
Roemer weet niet waarom zijn partij amper profiteert van de neergang van de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep. „Als ik daar al een verklaring voor heb, ga ik hem hier niet geven. Dat is strategie voor je eigen partij.”
Volgens Roemer gaat het helemaal niet slecht met de SP. „De echte peilingen zijn de verkiezingen. We hebben er dit jaar twee gehad, voor de gemeente en de Europese. Dat waren onze beste verkiezingen ooit. De volgende peiling is maart 2015.”
Dat de SP bij de laatste herindelingsverkiezingen is onttroond in Oss, de bakermat van de poldersocialisten, is volgens Roemer verklaarbaar. „We hebben helemaal niet verloren in Oss. Het aantal zetels is gelijk gebleven. Een andere partij deed het alleen beter.”

Playboy Samsom’ beschuldigd Roemer weer vals van bangmakerij.  Domme Roemer pleitte zondag tijdens een debat in Amsterdam opnieuw voor samenwerking met de PvdA en GroenLinks. Hij denkt aan een plan met 25 punten waarop de linkse partijen elkaar kunnen vinden en daar ligt nu net de verklaring waarom de SP niet profiteert van de neergang van de PvdA.

Grote PvdA Leider Samsom’ loopt leeg bij Humberto Tan:”Mondige Turken zijn doodeng”.
Diederik Samsom
Men zal wel gek zijn om op een partij te gaan stemmen , die nu al aankondigd te willen gaan samenwerken met de Hoertjes van de VVD-misdaadgroep. In die zin wordt de SP met domme Roemer het hoertje van de Pvda-hoertjes en dus ook van de VVD. En komen er gewoon nog meer hoertjes van de VVD-misdaadgroep in Den Haag. En wie bij zijn volle verstand wil nog geassocieerd worden met de PvdA, de partij voor de (corrupte ) Bestuurders in goede doen, die n.b. heel Nederland wil gaan afluisteren en geleid wordt als een  ‘Kadaver-Hoerenhuis’ van een heuse ‘Playboy Diederik Samsom’.

VVD-misdaadgroep verliest weer twee zetels in ‘Hond-peiling’ aan de ‘Linkse PVV’.
Tja, dan blijft er feitelijk maar weinig keuze over voor de kaal geplukte arbeiders en dat zijn de Bruinhemden van Geert Wilders of de Partij voor de Dieren.