( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. Tab Yum)

AMSTERDAM-NOIR- Ook ‘Rat in Uniform-corruptie’ bij Defensie.
Jacques Horsten
Nieuwe klap voor het reeds ernstig beschadigde aanzien van de VVD ex call girl Jeanine Hennis-Plasschaert. De criminele ex-wagenparkbaas van defensie Jacques Horsten werd en wordt bij zijn afdwingen van goedkope auto’s, reisjes, hoertjes, schandknapen en cadeautjes beschermd door de hogere legerleiding van de ex call girl de VVD Minister Hennis van de Internationale Wapenhandel Maffia. Dat suggereren hijzelf en zijn directe leidinggevenden in het strafdossier waarover De Telegraaf beschikt door het te hebben gekocht van weer een andere corrupte defensie medewerker. De PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep beroepen zich bij monde van hun Klasse Justitie Tweede Kamer woordvoeder de altijd liegende ex Rechter Jeroen Recourt op hun zwijgrecht in deze.


Politie -Directeur-Fraudeur’ “Snelle Gerrit” buiten dienst gezet zonder één dag cel.
Jeanine Hennis Yab Yum laarzenHet is onverklaarbaar waarom hij en de rest van deze corrupte criminele (VVD) Graaiers nog niet zijn gearresteerd in Banana-Fraude-Nederland. Is dat Klasse Justitie. Nee, het is VVD en PvdA Klasse Justitie ! Hennis: “ik vind alles best zolang ik maar mijn gratis Yab Yum laarzen wereldwijd kan showen”


Wie vervolgt de Corrupte politie in de “Straf de Arme Maatschappij”?

Gert Jan SchellekensFormeel was Horsten tot 2011 niet meer dan beleidsmedewerker mobiliteit bij de corrupte defensiestaf. Dat betekende op papier dat hij alleen auto’s voor de Top- Graai mensen, die bij tijd en wijle met hun lul uit de broek, zoals Generaal Gert Jan Schellekens liepen te zwaaien mocht bestellen. In de praktijk presenteerde hij zich als degene die over de aanschaf van destijds alle zesduizend civiele auto’s ging. Inclusief ’supergeheime wagens’ voor de Militaire Inlichtingen-en Veiligheidsdienst (MIVD) van de VVD ex call girl Hennis. Soms rekende hij die cash af en stopte gelijk wat duizendjes zwarte in zijn zakken. Dolle graai pret met de MIVD van de call girl Hennis.

Ergernis dat hij ook net als de ‘Reis en Hobby King Willem’ een Auditje wilde.

Jacques Horsten waande zich tijden lang  ‘Prins-Pooier- Bernhard’ der lage lande.
De Audi A5 van 73.000 eurootjes die Hborsten. door vier verschillende bedrijven liet betalen en die hem uiteindelijk de corrupte ‘007- James Bond-kop’ kostte, leasete hij in eerste instantie ook als MIVD-voertuig  ‘Balkenende-Kuttenvanger’. Pas na enige tijd ontdekte de baas van Van Mossel Lease tot zijn grote ergernis dat de auto privé Kuttenvanger was. Desondanks kon Horsten. als een echte Dutch 007  James Bond jarenlang met een zogeheten schaduwkenteken cocaine  snuivend rondscheuren zich niet houdend aan de snelheid limiet vol gestouwd met hoeren en/of schandknapen: een niet in het kentekenregister terug te vinden geheim nummerbord dat is voorbehouden aan inlichtingendiensten en observatieteams van de Kleine-Luiden van de politie. Tja, en de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ die nu heel Nederland, die niets te verbergen hebben wil gaan afluisteren wist weer eens van niets (kuch).

Uiteraard is deze klassieke gewetenloze Rat in pak Jacques Horsten geplaatst op het Elite-Gangster Bilboard alwaar hij zich zeker thuis zal voelen bij allemaal bekende gabbers in crime van hem, die overigens tot vandaag de dag nog straffeloos lopen te graaien en andere de maat nemen.