( van onze VVD Klasse moordadige Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 200 jaar Borrelende ‘Koninklijke AIVD-Ketels’.Ik Hou van Holland
In totaal kwamen zes kapers (naast de leider Max Papilaya ook Hansina Uktolseja, Ronnie Lumalessil, George Matulessy, Minggus Rumahmory en Mateus Tuny) en twee gegijzelden (de 19-jarige Ansje Monsjou en de 40-jarige Rien van Baarsel) door kogels van de BBE of mariniers om het leven. En waarom ook niet?
Dries van Agt kan weer opgelucht adem halen. Hij is volgens ‘Bral Ivo Opstelten ‘niet mede schuldig aan executie van de Molukse treinkapers. Net zo als zijn sidekick de ‘Griezel Fred Teeven’ niet schuldig is aan witwassen van drugsgelden. En zijn oude jeugd kindervriend de Ex OM-boss en Top VVD-er Joris Demmink is ook onschuldig aan verkrachtingen van arbeiders kinderen. ‘Opa Zorreguieta en de VVD Heer Frist Bolkestein  zijn ook onschuldig aan massamoorden. Ook zijn de Molukkers nooit vermoord en bestolen door Prins Bernard en de Staat der Nederlanden.
ivo opstelten fred teevenIedereen van de heersende klasse is al twee eeuwen onschuldig aan wat dan ook. Men zou bijna van een ‘Dutch- wonder’ spreken, want statistisch is dat laatste gegeven Gods onmogelijk.

Oorlogsmisdadigers leven als een Prins  in “Red Neck Hollandia”.
Het Justitie en Defensie onderzoek naar de mogelijke executies gepleegd door Justitie en defensie is klaar voor de Doofpot. Ivo Opstelten: “het is niks en het wordt niks. Ivo Opstelten bralt verder vol trots dat er geen executie had plaats gevonden op de Molukkers. Er waren wel zes ongewapende Molukkers doodgeschoten, die geen verzet pleegde. En dat was volgens ‘Bral Ivo Opstelten’ het bewijs dat er geen executie had plaats gevonden tijdens de aanval op de Trein-Kappers.

‘Christelijke Justitie-Seriemoordenaar Van Agt’ wilde treinkapers dood’.
Volgens Van Agt was er alleen geschoten op gijzelnemers die zich met geweervuur hadden verzet. Dat klopt niet. De instructie was immers: alleen arresteren als de kapers zichzelf duidelijk waarneembaar overgaven. Er was maar één kaper die op de mariniers had geschoten. Twee van hen raakten daarbij gewond. Ook was van Agt niet accuraat in het aantal kapers dat was gedood door de precisieschutters die op de treindelen vuurden waar de kapers zich bevonden voordat de mariniers in actie kwamen. De toenmalige CDA-bewindsman van Agt loog dat er in die eerste fase al vier doden vielen. Uit het rapport blijkt dat het er drie waren en dat twee anderen daarbij al zwaargewond waren geraakt.Van executies, zoals de advocate van enkele nabestaanden van gedode kapers stelt, is geen sprake, aldus de hoog bejaarde Ivo Opstelten.“ Het klopt dat de vrouwelijke kaper al zwaargewond op de grond lag op het moment dat de mariniers de trein in stormden. Het was echter dusdanig donker in de trein -de ramen waren verduisterd met lappen -dat de mariniers niet konden zien of zij zich overgaf. In een fractie van een seconde besloten ze op haar te vuren (kuch)”. Wel versprak zijn toenmalige  baas van Dries van Agt Premier Joop den Uyl in een onbewaakt moment en noemde het gewoon een Executie  van de Molukkers.

Ook was er onduidelijkheid  rond het gebruik van zogeheten hollow point-munitie. Het klopt dat deze kogels bij de bevrijdingsactie zijn gebruikt; per mariniersgroep had één schutter huurmoordenaar deze munitie in zijn revolver. Deze kogels, die stoppen in het lichaam, zijn inderdaad volgens internationaal recht verboden. Dat wil zeggen: in reguliere gevechten. Bij bijzondere politie-inzet, bijvoorbeeld bij het beëindigen van gijzelingen, mogen de ’holle-puntkogels’ wel worden gebruikt. ’Stop- Moord-kogels’ zijn bedoeld om te voorkomen dat ze na het treffen en het verlaten van het lichaam van een doelwit ook onschuldige mensen raakt en dodelijke schade intern in het lichaam aan richten bij het slachtoffer, die het meestal niet overleefd. De mariniersgroepen hadden toestemming om deze speciale  executie-munitie te gebruiken. ’

Tja, wat moet een eenvoudig mens met slechts boeren verstand daar nu nog opzeggen ? Zat ‘Bral Ivo Opstelten’ aan de LSD? Is hij dement?  Of is hij gewoon crimineel en corrupt?  Wat is dan een executie-moord in “Banana-Fraude-Nederland”? Schieten op mensen en kinderen, die slapen in hun bed?

Hoe het ook zij,  met deze conclusie dat hier geen sprak is van moord/executie rekt het begrip Noodweer, noodweer –exces behoorlijk op. En in de toekomst kunnen verdachten van moord in Nederland zich gaan beroepen in de Rechtbank op de conclusie van dit Kul-rapport, dat toen men die man bijv. in zijn rug schoot, terwijl hij/zij bewusteloos op de grond lag er toch echt sprake was van een ‘Molukse- zelfverdediging’.  Afijn, Steve Brown zag deze ‘Staats-licenses to kill’ al in de jaren negentig van de vorige eeuw en trok zijn conclusies, al werd er nadien ook op hem een paar Staat-moordaanslagen gepleegd tot grote vreugde van Fred Teeven .”VVD-Griezel Fred Teeven’:”Mr Brown u wordt doodgeschoten, ha, ha,ha