( van onze Interantionale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nearly $1bn already spent on US military campaign against ISIS, maar er is geen geld voor Obama Ruttearme homeless kinderen in de USA. Wereldwijd sterven er trouwens zes miljoen kinderen per jaar van de honger met dank aan Poetin de G-(angster) 20.
Obama: Russische en Europese economie staat stil door sancties.
President Obama stuurt zijn troepen over de hele wereld wat miljarden per maand kost en slaapt in hotels voor een miljoen euro per dag als hij zijn G-(angster) 20 bendeleden orders verstrekt. Roept tot vervelends toe op tot boycotten van Poetin Raspoetin, terwijl zijn eigen kinderen op straat liggen en amper te vreten hebben. Obama: “dat wij zoveel homeless kinderen hebben is de schuld van Poetin en zijn ‘ISIS-Abattoir’ ”.Obama is hier even vergeten dat ISIS zwaar gesponsord wordt door zijn ‘gabber in crime King Abdullah’ van Saudi-Arabië.

Het aantal kinderen dat jaarlijks dakloos wordt in de Verenigde Staten, heeft vorig jaar een ‘historisch hoogtepunt’ bereikt. De Über VVD Gaylord Mark Rutte heeft zijn Boss Obama met dit mooie resultaat al namens zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet “gefeliciteerd. Draaikont Timmermans’ huilend: politiemissie Oekraïne goed idee voor Dutch hongerende kinderen en werkloze arbeiders.

Mark Rutte Trots:”De teller loopt op: van 19 naar 20 huisuitzetting per dag. Nico Ham de volgende. Geen excuus van Diederik Samsom”.
Wake UpDaarnaast pochte Rutte ook nog tegen Obama dat hij er ook voor gezorgd heeft dat 500 duizend kinderen dagelijks amper te eten hebben in Nederland. En 2,5 miljoen Dutch honest people onder de armoede grens moeten zien te overleven en de huis uitzettingen per dag oplopen. Obama heeft Mark Rutte volgens onze corrupte bron in het Witte huis daarop ruw aan zijn VVD-Gay-oren getrokken: “Don’t brag so much my ‘Little Dutch- Gay-Guy’.”
Daarvoor waarschuwen onderzoekers in een vandaag gepubliceerd rapport van het Amerikaanse National Center on Family Homelessness.
Zo’n 2,5 miljoen kinderen in de VS zouden op een bepaald punt in 2013 dakloos zijn geweest en die hebben nog nooit van Poetin gehoord. Het gaat om ‘één op de dertig kinderen in de VS’, schrijven de onderzoekers, die zich onder meer baseren op overheidsdata. Het probleem zou fors zijn toegenomen tijdens de ‘Jan met de Pet’ crisisjaren. Zo hadden in 2010 naar schatting nog 1,6 miljoen kinderen enige tijd geen vast woonadres.

Elite-Gangsters jatten 32.000 miljard. Waar was Poetin in dat Mega criminele verhaal?
De recessie en gek genoeg niet het Mega-Graaien van de Ultra-Rijken en hun Bankier-Gangsters wordt genoemd als één van de oorzaken voor het grote aantal jonge daklozen, maar ook een gebrek aan betaalbare huisvesting zou een rol spelen. De onderzoekers roepen de corrupte onmenselijke autoriteiten op actie te ondernemen. ‘Kinderen zijn taai en kunnen herstellen van dakloosheid, maar tijd is kostbaar in hun jonge levens.’