( van onze Wie neukt wie privé redactie )

AMSTERDAM-NOIR- (video)-Pers Propaganda-bericht’ van Fred Teeven zijn ‘Politiescribent John van den Heuvel.
Ing Steve Brown wordt overal in ‘Gangsta’s Paradise’ met open arme ontvangen, John van den Heuvel Fred Teevenmaar in “Banana-Fraude-Nederland” overall de toegang geweigerd. Zo wordt Brown al jaren dood gezwegen door die laffe idioten van de Grachtengordel en ‘pulp- media-maffia, die markant allemaal zwaar onder controle staan van ‘Maffia Boss John de Mol’ en de ‘VVD en PvdA–justitie’.
India weigert Peter R. de Vries als Maffiajournalist. Steve Brown privé politie in India.
Het gaat minder goed met Nederlands beroemdste beruchtste misdadige journalisten ‘Maffioso en politie informant Peter R. de Vries’ en ‘politiescribent John van den Heuvel’ in het buitenland. In welk land mogen zij feitelijk nog binnen komen?Het ministerie van Corrupte Buitenlandse Zaken De VVD ‘Griezel Fred Teeven’ gaat bij de Surinaamse regering na waarom zijn misdaadjournalist  ‘Politiescribent John van de Heuvel’ Suriname niet in mag.

Dat bralt de Telegraaf en RTL Boulevard riool-journalist vrijdag. En waarom mocht Peter R. de Vries India niet in met zijn ‘Kids-leed Show’. Dat leest u exclusief hier. Dan werd Peter R. de Vries ook  nog in Australië  opgepakt en gearresteerd. Tja in het Buitenland  staan de misdaadjournalen John en Peter al lang en breed  te boek als ‘Media -Draaideur- crimineeltjes’.   

Analyse van een artikel van Politiescribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.
Zo werd John van den Heuvel ook al recentelijke nog in Mexico de bak in gesmeten, toen hij daar was betrapt met een ‘Vuile Onderbroek‘. pas na tussenkomst ( zwart betaald dus) van de Dutch corrupte ambassade lieten de Mexicanen John van den Heuvel uit de gevangenis. En moest  de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ ( zie video hierna) persoonlijk achter de corrupte schermen ingrijpen om John van den Heuvel zijn corrupte laffe reet te redden in Bosnië.  Hoeveel dat zwart gekost heeft is de ‘VVD Witwasser -Teeven‘ zoals gebruikelijk direct al weer vergeten. Hoe het ook zij Bosnië  komt John ( trouwens Peter R. ook niet) de volgende keer op zeker niet levend meer uit! Het “lieg en Bedrieg Kabinet heeft er een dagtaak aan om zijn twee ‘Top- Propaganda–journalisten’ John en Peter wereldwijd uit de bak te houden en wellicht nog belangrijker in leven te houden in Nederland.

Politiescribent John van den Heuvel jaagt samen met Fred Teeven op ‘Kijkcijfer-loverboys’ voor RTL-Kassa.
Ex corrupte politieman Van den Heuvel denkt  ( hij denkt dus dan hij kan denken? ) zelf dat het te maken heeft met zijn kritische berichtgeving over president Desi Bouterse en diens zoon Dino die voor drugs- en wapenhandel in de gevangenis in de Verenigde Staten zit. Wij weten van onze onbetrouwbare corrupte bron in Suriname dat de werkelijk reden is dat zowel Suriname net als India geen trek meer hebben in corrupte Dutch journalisten, die allemaal voor bepaalde corrupte Justitie werken en/of voor de AIVD. Bovendien werkt ‘Bagger Peter R . de Vries’ ook nog eens een keer stiekem voor bepaalde Dutch- Onderwereldgroepen, die concurrenten zijn Desi Bouterse.
Daarnaast heeft de Vries met zijn crew de laatste keer dat hij in Suriname was alle derderangs hoerenhuizen gesloopt op kosten van SBS .Of wie zal het zeggen op kosten van zijn ‘Herman Bolhaar-Justitie’?

De politie scribent John van de Heuvel kreeg eerder deze week van de KLM te horen dat zijn naam voorkomt op een lijst van personen die niet welkom zijn in Suriname. Hij heeft het ministerie van PvdA Fraudeur Bert Koenders zijn justitie beschermheer Fred Teeven gevraagd uit te zoeken wat er aan de hand is.

Van den Heuvel denkt niet dat het te maken heeft met het crimineel terughalen van een zevenjarig jongetje waar hij via zijn tv-programma ‘Ontvoerd’ bij betrokken was voor de sensatie kijkcijfers . „Ik heb altijd gezegd dat ik alle vragen daarover wil beantwoorden. Ik heb in die zaak ook niets te verbergen, want wie doet mij wat? De VVD justitie van mijn Boss Fred Teeven? Ik denk eerder dat het de familie Bouterse niet goed uitkomt”, bralt de journalist hysterisch.
Hij was van plan binnenkort naar Suriname af te reizen. Dit om met het oog op de verkiezingen in mei 2015 in Suriname, journalistieke producties te maken over onder anderen Bouterse, als belangrijke presidentskandidaat.
Woensdag werd de diplomatieke relatie tussen Nederlandse en Suriname hersteld toen president Bouterse de geloofsbrieven van de Nederlandse ambassadeur in ontvangst nam.
Het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken bevestigt dat het de Surinaamse ambassade in Den Haag om informatie heeft gevraagd voor hun ‘politiescribent John van de Heuvel’ . „De ambassade heeft bevestigd dat Van den Heuvel Suriname niet in mag, maar er zijn geen officiële redenen gegeven waarom dit inreisverbod is ingesteld, maar officieus vindt de Ambassade van Suriname net als die van India types als John en Peter gewoon eerste klas corrupte Dutch journalisten informanten drek. We zijn nu met Van den Heuvel in gesprek om te kijken hoe hij meer duidelijkheid kan krijgen voor zijn  ‘Riool-Kijkcijfers- Shows’ en het verrichten van zijn stiekeme hand en spandienst voor Fred Teeven”, aldus de beroeps-leugenaar woordvoerder Ahmed Dadou van PvdA Top- ‘Fraudeur Bert Koenders’.