( van onze Wie neukt en moord privé redactie)

AMSTERDSAM-NOIR- (video)- De financiering van The Kidnapping of Freddy Heineken is net zo duister als een betaling van losgeld van een Ontvoering.
Heineken FilmTrailer Heineken Kidnapping is online kopt de Telegraaf. Waarom? Hebben zij aandelen in deze ‘Maffia– Witwas productie’?
Telegraaf: “ De eerste lange trailer van The Kidnapping Freddy Heineken, de tweede film over de ontvoering van de biermagnaat in 1983, is op YouTube geplaatst. De trailer is op het kanaal geplaatst door een Maffia-Singaporese bioscoopketen Opiumkid-keten . Het is niet bekend of deze keten in handen is van de Maffia-Tirades. In het Aziatische mini- landje gaat de film, gebaseerd op (leugens van Peter R. volgens politieman Gert van Beek)  reconstructie van Peter R. de Vries, naar verwachting al begin maart in première. Twee weken later volgt de eerste vertoning in Nederland als er geen bom alarm is. In de kul-trailer is te zien hoe een laffe bende Kruimel-criminelen (onderleiding van acteur Sam Worthington) de beroemde industrieel (gespeeld door de kennelijk inmiddels demente Anthony Hopkins) ontvoert. Een kleine bijrol is weggelegd voor de Nederlandse derderangs – acteur en cocaïne junkie Mark van Eeuwen. Het plotseling verschijnen van het promotiefilmpje lijkt net zo bizar ongepland te zijn als het eerder opzettelijk uitlekken van een promotietrailer ten tijde van het filmfestival van Cannes  om geld van de Russische Maffia bij elkaar te schrapen, wat niet is gelukt. De trailer werd alleen vertoond in Cannes in een achteraf pornostudiootje met een paar verdwaalde verlopen figuranten z.g. geïnteresseerde aan wie ze de film wilde verkopen. Deze uitgelekte trailer werd van internet verwijderd, nadat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir die voltrekt belachelijk had gemaakt.” (zie hierna de video Eva Jinek krijgt natte doos van Peter R. de Vries)

Nu probeert deze ‘Maffia-Witwas productie’ zwart geld bij elkaar te sprokkelen in de ‘Stadstaat- Singapore’.
Nog niet zo lang gelden werd met veel Media Pulp-Bombarie door Peter R. de Vries verkondigd dat zijn “Heineken-Bloed-Boek” verfilmd werd door een heuse ( niet bestaande) ‘Hollywood-productie maatschappij’. Peter R. kon niet wachten om samen met Anthony Hopikins de rode lopers af te lopen in Hollywood. Willem Holleeder mag niet mee en Peter R. de Vries hoopt uiteraard stilletjes dat zijn  ‘Volks-Onderwereld-Boss Willem’ dan al lang en breed  levenslang achter de tralies zit. Hij bezorgde met die leugen-bral zelfs ‘Sugger Daddy Eva Jinek’ nog een natte doos. Nou, is daar niet veel voor nodig, maar toch.

Kort nadat de trailer online was gezet verscheen Willem Holleeder woest bij Peter R. zijn ‘Bordella –Villa’ te Naarden om zijn deel op te eisen. ‘SBS-Held Peter R. de Vries’ en zijn ‘Hema -vrouwtje Jacqueline’ deden het dun door de broek. Nog diezelfde dag deden beide aangiftes tegen Willem Holleeder wegen bedreiging en afpersing. Nadien nooit meer iets gehoord over deze aangiftes. Kennelijk vindt het ‘Herman Bolhaar OM’ het te link om die zaak voor de Rechter te brengen, want dan kon Holleeder weleens terecht uit de schoot gaan klappen over de gemene zaken die hij de afgelopen 25 jaar met de rechtens vastgelegde ‘Maffia-Journalist en politie-informant Peter R. de Vries’ heeft gedaan. Met als gevolg dat Peter R. en zijn ‘Justitie beschermheer Herman Bolhaar’ en God mag weten wie nog meer van Justitie en de Media voor de obscuur première in de gevangenis zitten.

Singapore staat op de lijst van Amnesty Internationale en daar hoort Peter R. de Vries als Pr. en Witwas-man van de Heineken-Ontvoerders en de ‘VVD Jorris Demmink pedo–kliek ook thuis.

Afijn, waarom  volgens ‘Bagger Peter R. de Vries’ zijn ‘Hollywood Blockbuster’ nu opeens in première gaat in  het obscure ‘Mini- dictatoriale Singapore'( hoogste aantal doodstraffen ter wereld), dat toch niet bepaald het film Mekka van de Wereld is en blijft duister. Is deze ‘Maffia-Witwas productie’ soms bevreesd voor de Amerikaans Justitie? Of is dit gewoon een verkapte poging om alsnog de financiering van het Bloed-boek rond te krijgen met wat zwarte miljoenen van de Singapore ‘Maffia–Triades’? Het zou ons inmiddels niet eens meer verbazen als de premiere uiteindelijk in landen als Tsjetsjenië of  Zimbabwe  wordt gehouden.  En Peter R. dan met  Robert Gabriel Mugabe over de bloed doordrenkte rode loper mag lopen.  Hoe het ook zij de aan lager wal geraakte regisseur Daniel Alfredson van deze reis karavaan, die zwaar verslaafd is aan cocaïne, heroïne en drank mag ook wel goed op zijn tellen passen, want in Singapore is het in bezit hebben van een paar gram al gauw goed voor 100 stokslagen en 10 jaar gevangenis straf. Boven 2 gram mogelijk zelfs de doodstraf (30 grammes of cocaine (§5 and §7, (5)(b))), dus als dat maar goed gaat met Daniel Alfredson.

Waar de première uiteindelijk echt zal worden gehouden blijft een verassing. Wat wel vast staat is dat de weduwe van Thomas van der Bijl niet aanwezig zal zijn. Immers zij beweert dat haar man is aangevallen op straat in aanwezigheid van Peter R. de Vries en Willem Holleeder om gedwongen het eigendom ‘s recht van het “Heineken-Bloed-Boek” af te staan aan de Heineken-ontvoerders en Peter R. en werd nadien volgens haar door hen vermoord. (bron Elsevier Gerlof Leistra)

Finally: “Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown”.