( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Autoverhuurders die zijn aangesloten bij de BOVAG zijn furieus op PvdA minister Plasterk (Binnenlandse Corrupte Zaken) , die stelt dat deze bedrijven niet om een kopie van het Ronald Plasterkidentiteitsbewijs mogen vragen als een auto verhuurd wordt. Zij noemen hem een PvdA Onbenul van de eerste orde, die sowieso nooit iets weet als Boss van de AIVD. „Bijzonder frustrerend dat wij zitten opgescheept met zo’n domme man als Plasterk, omdat wij juist één van de uitzonderingen zijn die wel een dergelijk document mogen eisen. Al in 2011 heeft het College Bescherming Persoonsgegevens ons toestemming gegeven daar om te vragen”, zegt woordvoerder Tom Huyskens van de BOVAG. „We mogen dit omdat wij en de
( corrupte) politie zo beter lieden kunnen opsporen en vervolgen die huurauto’s verduisteren. In de aanpak van Kruimel-criminelen en vooral niet te vergeten de Jihad-stijders (kuch) is dit dus crucial en ook al was onze vorige Baas van de AnwB een Corrupte Top- VVD-er  Guido van Woerkom, dat wil nog niet zeggen dat wij dat ook allemaal zijn.”


PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’: Ik had beter moeten liegen in Nieuwsuur Radar.
Plasterk was deze week te gast bij TROS Radar  met als Voorzitter de corrupte  Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ om zijn gebruikelijk leugens te brallen over identiteitsfraude en het belang van het wissen van BSN en pasfoto op een kopie van een paspoort of rijbewijs. „Op zich prima zo’n waarschuwing”, stelt Huyskens, „maar we waren geschokt toen hij expliciet meldde dat ‘autoverhuurbedrijven’ überhaupt niet om een ID mogen vragen.

Wie vervolgd de Corrupte politie in de “Straf de Arme Maatschappij”?
ivo opstelten fred teevenIn de Heersende klasse wet is omschreven dat de corrupte overheid, Maffia-zorginstellingen, misdaad banken en extreme louche notarissen om een ID mogen vragen maar bijvoorbeeld hotels, autoverhuurbedrijven en telecomaanbieders niet. Als consument moet je die dus nooit geven’, zei de domme PvdA minister. Nou, dat hebben we geweten, want de huurders weigeren dat nu ook in groten getalen.Trouwen wie zou ons moeten controleren in Nederland? De corrupte politie?”
Ook een boos telefoontje naar het ministerie leverde niets op. „De uitspraken van de minister waren juist”, zegt een woordvoerder, die kennelijk aan de LSD zit. „Het was praten tegen een (klaag) muur en we kregen te horen dat de uitspraken zeker niet worden herroepen. Voor ons een reden om Plasterk persoonlijk om opheldering te vragen. Er is een officiële brief naar die ‘Onbenul- IJdeltuit’ onderweg”, aldus Huyskens. Overigens toen Radar vragen stelde over de milieu schadelijke super de’ Luxe Pooiers  Audi-8′  van King Willem aan Plasterk werd hij opeens woest  en weigerde al scheldend en tierend antwoord te geven. Nadien schijnt Ed Nijpels de redactie te hebben opgebeld en orders te hebben geven dat het gedeelte van King Willem als milieu verwoester niet uit te zenden op straffe van ontslag en stop zetten van Radar het komende seizoen.