( van onze VVD en PvdA Bestuur –gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Verworpene der aarde zijn van alle tijden, alle kleuren, alle rassen en alle geloven.Jordaan oproer
In navolging van het door de EU-Elite leeg geplunderde Griekenland, Spanje,Ierland,Portugal en België worden nu eindelijk ook de uitgebuite Nederlanders een beetje wakker. In Tilburg van de PvdA  ‘Graai Burgemeester Peter Noordanus’ lopen leden van vakbond FNV vrijdagmiddag een protestmars tegen slavenwerk zonder normaal loontje en toekomst.

Dijsselbloem crisis is voorbij: Doorstroom naar bijstand verdubbeld.

Burgemeesters Graaien en Naaien werklozen.
Steeds meer eerlijke werklozen die niet kunnen of willen graaien zoals de ‘Ratten in pak’ en dus in de honger-bijstand zitten worden volgens de bond door Graai-Burgemeesters  aan het werk gezet als slaven, maar krijgen daar geen loon voor. Zijn dan ook allemaal aangewezen op de voedselbank. Is dat nou het nieuwe ‘Hans Spekman activisme‘?  In sommige Gemeentes, zoals Maastricht moeten werkloze, kansarme (zeer jonge) jongens zich zelfs laten misbruiken door liederlijke types de VVD- Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’. De protestmars begint bij poppodium 013 en eindigt bij het Klasse Theater, waar de PvdA staatssecretaris ‘Kapo Jetta Klijnsma’ van asociale zaken overleg heeft met tientallen ‘Graai en Naai wethouders’ uit de regio.

Geschikt werk voor eerlijke mensen 
bestaat niet meer in de EU
Gemeenten hebben de taak om werkzoekenden te begeleiden naar geschikt werk, dat er gewoon niet meer is en nooit meer terug komt. Nu gebeurt het meer en meer dat mensen zo goedkoop mogelijk aan het werk worden gezet als rechteloze modern slaven-plofkippen. De FNV krijgt steeds meer meldingen van werkzoekenden die gratis werk’ moeten doen in de zorg, het personenvervoer, de groenvoorziening of de post.

’Zij mogen al blij zijn als zij hun bijstandsuitkering van 900 euro per maand mogen behouden’, aldus de bond.

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet van NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz