( van onze Internationale Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het sociale contract tussen arm en Ultra-rijk is al lang verbroken in het Bio-Kapitalisme. Dabiq
“Een paar bloed-miljard bezitten is eigenlijk per definitie asociaal en crimineler en veel gevaarlijker voor de mensheid dan welke Jihad- strijder dan ook .” Dat zegt het Amsterdamse GroenLinks-raadslid Jorrit Nuijens die op Twitter flink uithaalt naar hyperrijken Ultra Rijken Elite-Gangsters, die mede verantwoordelijk zijn door hun zucht naar de bloed-miljarden voor zes miljoen dode kinderen per dag. En die laatste misdaad tegen de menselijkheid zien wij alle Jiddah-strijders bij elkaar ( zie:’ISIS- Abattoir-magazine’ het snelgroeienden blad voor de echte ‘mannen met baard’.) niet de Utltra-rijken-gangsters nadoen. Ieder dag een ‘Joodse Holocaust’. En daar horen wij geen piep over  in de “Main-Scream-Media” van de Ultra-rijken. Ook de Staats-NOS van Boss Marcel Gelauff’ Adolf Eichmann zwijgt over deze dagelijkse misdaad tegen de menselijkheid als het graf. Die zijn o.a. te druk om bijna dagelijks gesubsidieerde aangiftes te doen tegen Complot-Gek Verzets- Held drs. Micha Kat voor de Dutch (VVD) ‘Elite Demmink Pedo kliek’.

Rutte: Top moet mijn wereld beetje veiliger maken voor onze Elite, omdat er door ons iedere seconde een arm kind sterft van de honger.
Obama RutteHet is belachelijk dat je überhaupt oneindig bloed-vermogen kan hebben, terwijl er overal oorlog, onderdrukking, uitbuiting,honger en ellende in de wereld heerst. En zelfs de moeder van de PvdA Maffia-zorg Staatssecretaris Martin van Rijn hier in Nederland in een poepluier zit dood te gaan”, stelt hij. Ook geeft hij aan onze Bio-Kapitalistische economie diefstal te vinden van de arme weerloze massa. En daar heeft hij meer dan gelijk in de “Straf de Arme Maatschappij” van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.
Nuijens, fractievoorzitter van GroenLinks in Amsterdam Centrum,krijgt op Twitter flink wat te verduren van de Bio- Kapitalistische politieke lakeien o.a. de VVD,PvdA en D’66 trollen. Veel mensen  betaalde corrupte Partij -Trollen zijn het niet eens met zijn uitspraken.

2,5 miljoen ‘Participerende-NL-ers’ onder armoedegrens is eerlijk delen.  Vooral de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ reageert als door een wesp gestoken: “Er is niks mis met mijn bazen de Ultra-rijken en hun politieke lakeien de VVD-misdaadgroep”. U noemt mij een arbeiders verrader. Kan mij wat schelen!” GroenLinks wil de allerrijksten gangsters meer gaan belasten en daar waar mogelijk Strafrechtelijk vervolgen voor hun misdaden tegen de menselijkheid , de zogenaamde Dagobert Duck-taks- vervolging. „Het is tijd voor een nieuwe nivelleringspolitiek en herstel van de Rule of Law”, stelde Tweede Kamerlid Jesse Klaver in een zaterdag gepresenteerd Verzet’s-pamflet. De opbrengst wil hij gebruiken om de belasting op arbeid te verlagen om de werkgelegenheid te stimuleren .En dus gaat zijn menselijk  plan nooit van start in “Banana-Fraude-Nederland”. Pikant is dat wij inmiddels al vernomen hebben van onze corrupte Haagse bron dat Jesse Klaver levenslang is uitgesloten voor de lucratieve Haagse Banen- Carrousel. De ‘Showbizz- arbeider Hans Spekman’ in het kader van zijn nieuwe ‘Huil-activisme’ heeft Jesse  inmiddels ook al bedreigd met zijn ‘arme  arbeiders moeder’, dat hij zijn mond moet houden of anders………. wordt er ook tegen hem aangifte gedaan net als bij Wilders . ‘Playboy Diederik Samsom’ was niet bereikbaar voor commentaar, want hij was te druk met zijn ‘huil- Invalide- dochter- act’ in het land.