( van onze VVD- (Pedo)- Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Grijp je Rijk met Jos van Rey en de ‘Blinde-AIVD’ in “Banana-Fraude-Nederland”.‘Grijp je Rijk’ met de AIVD van PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’.Jos va Rey
De AIVD van Plasterk, die nooit wat ziet of weet als het gaat om de misdaden van de heersende klasse met aan het hoofd de ‘Reis en Hobby King Willem’ en zijn corrupte politieke lakeien.
‘VVD Grijp je Rijk lijs’ bij Herman Vogel.
Herman Vogel heeft een overzicht gepubliceerd met de betrapte VVD-Gangsters en die lijst op zich is al schokkend. Kunt u zich voorstellen als justitie niet stevig in handen is van de VVD-misdaadgroep hoe lang die lijst dan was geweest.Wellicht liep er dan al lang niet meer een Top VVD’er nog vrij rond, zelfs niet in “Banana-Fraude-Nederland”. Daarnaast zou het een financiële ramp zijn voor de ‘Gay- Dark rooms’ en de schandknapen mensenhandel industrie.

Grijp je Rijk aan schandknapen’ met Onno Hoes te Maastricht. 
Onno HoesZo is de stad Maastricht totaal ten onder aan het gaan door de liederlijke, corrupte VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’. En gaat het in Roermond en Venlo en god mag weten hoeveel andere steden en dorpen het er niet anders aan toe. En vlak de Ratten in pak niet uit, die al jaren nadat zij betrapt waren in de pers op Graaien en Naaien op het “Elite-Gansgter-Bilboard” hangen, maar des ondanks ongestraft door kunnen gaan met hun misdaden tegen het SBS Klootjes Volk.

‘Grijp je Rijk met de PvdA Burgmeesters Aboutaleb en Eberhard van der Laan’.
En wat te denken van het voormalige PvdA criminele bolwerk te Rotterdam, alwaar “Uncle Tom” Aboutaleb al jaren de corrupte scepter zwaait. Ook in Amsterdam gaat bijv. de huidige grootste partij D’66 met de hoogste ambtenaren baas de aartsboef gemeentesecretaris Arjan met een handvol corrupte Top ambtenaren op kosten van de bijstand gerechtigde de Hoerenhuizen en luxe restaurants in Berlijn af in de nachtelijke uurtjes. De fraude wordt het meest gepleegd door leiding gevenden. Burgemeester Eberhard van der Laan is sprakeloos. Het zijn allemaal poelen van verderf waar het voor de ‘Ratten in pak’ feestelijk straffeloos miljoenen stelen is.

‘Grijp je Rijk met de VVD -(Pedo)-Justitie van Ivo Opstelten en Fred Teeven’. Doofpot-Onderzoek ‘Campagne-Witwas-bv’ van/voor de ‘misdaadgroep-VVD’.
Maar goed zolang de ‘Homeless people’ en de radeloze werklozen thuis blijven bij verkiezingen  kan de VVD-misdaadgroep met zijn ‘PvdA-hoertjes’ en hun ‘Alibaba gedoog partijtjes’ D’66, CHU en SPG zich nog handhaven in de zogenaamde democratie met de ‘Reis en Hobby King Willem’ van 110 miljoen uitkering belasting vrij per jaar aan het hoofd.
Het corruptieschandaal rond de omstreden Roermondse zakenman Piet van Pol lijkt na oud-wethouder Jos van Rey opnieuw een prominente VVD-gangsters te treffen. Kamerlid  VVD-Gangster Mark Verheijen kreeg in zijn tijd als wethouder in Venlo grote sommen geld van Van Pol. De aannemer deed in campagnetijd drie betalingen aan Verheijen, meldt Elsevier op basis van documenten die het weekblad in handen heeft. In totaal doneerde Van Pol zo 6.750 euro aan de verkiezingskas van de VVD’er. Volstrekt tegen de regels in zijn die giften niet openbaar gemaakt eb wie dat ze wat?.Frans Weekers

Verheijen onderhandelde  in het duister op dat moment met Gangster Van Pol over de overdracht van een stuk grond in de binnenstad van Venlo, waar de VVD-zakenman gangster een bioscoop wilde bouwen. De gemeente deed het perceel uiteindelijk van de hand aan Van Pol voor circa 60.000 euro onder de marktwaarde. Ra,ra, in welke VVD zakken dat ging. In ieder geval niet in die van een bijstandsmoedertje die bij de voedselbank loopt, zodat haar kinderen geen honger lijden.
Het OM vervolgt Piet van Pol wegens omkoping. Volgens justitie heeft hij steekpenningen betaald aan de vroegere graai-wethouder Jos van Rey. Die laatste werd daarop geroyeerd als VVD-lid. Toenmalige VVD-staatssecretaris van Belastingvrij stelling voor de ‘Grijp je Rijken’ Frans Weekers kwam twee jaar terug ook hevig onder vuur te liggen vanwege zijn corrupte banden met Van Rey.
Het is nu opvallend stil in de ‘Pulp- Media- Maffia ‘waar normaal gesproken het gekrijs om draconische straffen voor bijv. kansloze Marokkaanse kruimel crimineeltjes niet van de lucht is. Ook horen wij nu niets van de VVD Crimefighters Volksonderdrukkers ‘Bral Ivo Opstelten’ en zijn ‘Griezel Fred Teeven’. Die hopen nu allemaal even muisstil de andere kant op kijkend op een verdwaasde Jihad strijdertje van 14 of 15 jaar  drie hoog achter uit de Schilderswijk zodat ze weer de boel kunne afleiden van hun eigen Elite misdaden.