( van onze VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

Martin van RijnAMSTERDAM-NOIR-Geen Participatie voor stervende arme in “Banana–Fraude-Nederland”.
De man die vanochtend  in het AD de noodklok luidde over de erbarmelijke, criminelen omstandigheden in het verzorgings huis ‘Concentratie- kamp der arme bejaarden’ van zijn vrouw, is niemand minder dan de vader van verantwoordelijk PvdA staatssecretaris Van Rijn (Volksgezondheid voor de Rijken en dood aan de arme bejaarde). Dat erkent de bewindsman huilend tegen De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
‘Doden-Martin van Rijn -Huizen’ met  ‘PvdA Bejaarden Killer Otwin van Dijk’. De Haagse zorginstelling ‘Concentratie-Kamp WZH’ zou volgens vader Van Rijn ernstig  tekortschieten bij de verpleging op het onmenselijke af. Zo zou al jaren ’meerdere keren per week’ urenlang niemand aanwezig zijn op de afdeling waar zijn vrouw woont. Ook wordt ze te weinig verschoond voor haar incontinentie. „Dan staat ze even op en loopt de urine langs haar enkels. Ik ga altijd opgewekt naar haar toe, maar kom er vaak met een zwaar gemoed weer vandaan en als ik dan mijn zoon Martin bel neemt hij nooit op.”

Zijn zoon, PvdA-bewindsman ‘Boef Martin Van Rijn,’ krijgt in de Kamer aanhoudend terechte kritiek op de moorddadige bezuinigingen in de ‘Maffia- zorginstellingen’. In 2013 werd er een half miljard bezuinigd op de langdurige zorg in instellingen, die in totaal 8,1 miljard kostte. Ondanks de grote bezuinigingen die de staatssecretaris ook volgend jaar gaat doorvoeren in de ouderenzorg, wil hij dat de kwaliteit verbetert(kuch).

 Bejaarde Moeder in de poepluiers  geen probleem voor Martin van Rijn. Jong leren lenen als slaaf en oud door de ’Endlösung-Schoorsteen’.
participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_Mijn persoonlijke situatie ( geen geweten) is mijn inspiratiebron geweest om in de politiek te gaan graaien en dat ik mijn eigen moeder in haar strontluier laat zitten, ha,ha,ha. Dat is geen geheim, ik heb het een paar weken na mijn aantreden in de Tweede Kamer gezegd. Dat de kwaliteit van ‘Maffia-Zorg’ van de “Dikke Deuren” omhoog moet, wordt in heel Nederland breed gedeeld en daar weeg ik mijn PvdA reed mee af en daar zit geen stront aan. De uitkeringen voor de ‘Directie- zakkenvullers’ is wel in middels met 42 % omhoog gegaan en daar mag ik best trots op zijn”, reageert de PvdA staatssecretaris-Graaier huilend als een kip zonder kop op het interview van zijn vader. Extra bizar en crimineel is het te noemen dat Martin van Rijn op onze vraag hoe het zou zit met de participate gedachten als het om zijn eigen moeder gaat spontaan onzinnige woorden en zinnen te brallen als ware hij aan de LSD. Waar is Van Rijn nu om zijn moeder te verschonen of weg te halen uit die Hel? Nu even geen participatie-maatschappij!
Volgens SP-Kamerlid Leijten is de Inspectie voor de Gezondheidszorg al enige tijd bezig met een onderzoek naar de instelling. ‘Concentratie- kamp WZH’ gaf in het AD aan dat het ’niet in kan gaan op individuele casussen, zolang zij nog dagelijks door de schoorsteen gaan ’.