( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- NOS-Boss Marcel Gelauff’ is Adolf Eichmann en dat is geen smaad, maar de P.C.Hooftprijs.Legenist-ster
Een gietijzeren poort met daarop de tekst ‘Arbeit macht frei’ ( in Hollanda?) is gestolen bij het herdenkingscentrum van het voormalige concentratiekamp in het Zuid-Duitse Dachau. De politie meldde zondag dat de 2 meter brede poort er kort voor middernacht nog stond, maar zondagochtend was verdwenen. Een zoekactie in de omgeving leverde niets op.

Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch State propaganda.
Volgens de NOS-Boss Marcel Gelauff zit drs. Micka Kat  achter de diefstal. De NOS- Boss Marcel Gelauff gaat dan ook weer een aangifte ( de NOS aangifte teller tegen Kat staat op vier ) tegen Micha Kat doen bij zijn ‘Media-maffia procureur- generaal Herman Bolhaar’. Marcel Gelauff”:“Mischa Kat is een notoire Holocaust ontkenner en hij heeft op zeker de gietijzeren poort gestolen om zijn stelling waar te maken. Wie anders?”

Ing Steve Brown wil niet meer worden geassocieerd met Micha Kat. 

De directeur van het herinneringscentrum Karl Freller reageerde geschokt op de diefstal en de uitlatingen van Marcel Gelauff: „Het is een schandelijke daad.” Freller, die ook namens het CSU parlementslid is in het ‘Incest- Beieren’, liet weten dat er geen videobewaking is in het museum. Wel lopen er 24 uur per dag dronken en corrupte onder betaalde bewakers rond. Waarschijnlijk sloegen de daders toe toen de bewaking van dienst wisselde of hun roes uitsliepen, maar wij geloven niets van de NOS- Boss Marcel Gelauff zijn liederlijke beschuldiging aan het adres van drs. Micha Kat.

De politie kon nog niet zeggen of weer de neo-nazi’s of deze keer drs. Mischa Kat achter de diefstal zitten. In 2010 werd in Auschwitz al een ingangsbord met ‘Arbeit macht frei’ gestolen en kwade  tongen beween dat het bord nu ergens in Rotterdam van “ Uncle Tom” PvdA Burgemeester Aboutaleb hangt bij de ingang een  van de PvdA  ‘Kapo Jetta  Klijnsma Slaven- werkkampen’.  Andere beweren weer   dat  toen een Zweedse neo-nazileider en volger van de ‘Adolf Eichmann- groupe’  er  achter zat, al dan niet met Marcel Gelauff,  maar zeker niet Mischa Kat, want die zat toen in de Volks-gevangenis voor zijn verzet tegen o.a. Marcel Gelauff  ‘Adolf Eichmann- groupe’ en de Pedo Dutch (VVD) Elite.

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.

Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz