( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

PvdAAMSTERDAM-NOIR- De 81-jarige bewoonster van verzorgings Zelfmoord en deportatie tehuis De Golfstroom in Den Helder die eind september zichzelf van het leven beroofde, had al diverse malen gewaarschuwd. Een gedwongen verhuizing ( deportatie) was op handen in het kader van de PvdA Boef ‘Martin van Rijn (moord)- bezuinigen en de bewoonster gaf aan deze niet meer mee te willen maken. Zij is dus het eerste officiële slachtoffer van het ‘Bejaarden-Killers beleid’ van de PvdA staatssecretaris ‘Bestuur-Gangster Martin van Rijn’ met zijn ‘bejaarden Killer Otwin van Dijk’ Hoeveel arme bejaarde nog meer slachtoffer zijn geworden van het onmenselijke roof de arme scheel beleid van ‘Boef Martin’ en zijn ‘Bejaard Killer Otwin van Dijk’ is niet bekend.

Uiteraard hebben wij de Showbizz -arbeider, de leider van dit  ‘PvdA-zooitje bejaarden Killers’ Hans Spekman om commentaar gevraagd of dit nu een maatschappelijk onrecht is waar hij zijn ‘nieuwe- activisme’ tegen gaat inzetten. Zijn antwoord was: “Bral, bla, bral ik heb het te druk, bral.Stem op de PvdA ”.
De Graai directie met als “Dikke Deur” de ronduit walglijke ‘Rat in Pak Coert Veenstra’ van het verzorgings Zelfmoord en deportatie tehuis kreeg deze signalen ook van het personeel maar heeft daar niets mee gedaan, blijkt gisteren in televisieprogramma EenVandaag. In haar afscheidsbrief schreef mevrouw Westveer: ‘Directie, zoals jullie personeel en bewoners behandelen, daar valt niet mee te leven’. De 81-jarige beroofde zichzelf van het leven omdat ze niet op korte termijn uit haar woning wilde. Negen woningen moesten van de directie ontruimd worden om plaats te maken voor een Winstegevend graai-gezondheidscentrum.

Met het Audioverslag
 veegt ‘Graai- Directeur Koen Veenstra’ zijn corrupte reet af.
Na het bericht over de verhuizing deporatie’s ontstond grote onrust onder de bewoners van de benedenverdieping van De Golfstroom. Op een medewerkersbijeenkomst is de vrees voor zelfmoord aan de directeur geuit. Een audioverslag van die bijeenkomst, in bezit van EenVandaag, bevestigt dat. Toch houdt directeur-gangster Coert Veenstra vol dat die waarschuwing hem niet bereikt heeft: ‘Ik heb geen signalen ontvangen van; er lopen hier bejaarden rond die een einde aan hun leven willen maken,’ liegt hij als een ras criminele sociopaat in EenVandaag.

Rechtszaak
 tegen de arme Bejaarden Killers.
Wat er gaat gebeuren met de acht andere bewoners van de benedenverdieping is nog niet duidelijk. Een oud-gemeenteambtenaar, jarenlang verantwoordelijk voor de zorg in de regio Den Helder, behartigt nu de belangen van vijf van hen. Wanneer de verhuizing deportatie  nu nog doorgezet wordt, overweegt hij zelfs een rechtszaak te starten.
EenVandaag besteedde aandacht aan de situatie binnen de Getto muren van De Golfstroom. Aan het woord komt Sietha Cornielje, een vertrouwelinge van de familie van mevrouw Westveer en medewerkers van de zorginstelling wie hun verhaal doen over intimidatie en een angstcultuur. Daarnaast spreekt hoogleraar Recht en Gezondheid Martin Buijsen (Erasmus Universiteit) over de bestuursstructuur van Zelfmoord en deportatie Stichting Vrijwaard, waar De Golfstroom onder valt.
Kijk hier een eerdere uitzending over de zelfmoord terug.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor aan alle betrokkenen voorgelegd.