( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. de niets wetende Ronald Plasterk IJdeltuit redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ook ‘Rat in Uniform-corruptie’ bij Defensie. ivo opstelten fred teevenDe Grote VVD ‘kindervriend Bral Ivo Opstelten’:” Het is niks en het wordt niks”.Ook van het ‘nieuwe activisme’ van de ‘Showbizz-arbeider leider Hans Spekman’ van het op sterven na dood zijnde PvdA geeft nu niet thuis. Hans laat wel weten dat hij en zijn partij op dit moment te druk zijn met de ‘Graai-Banencarrousel’ voordat er brand komt binnen de ‘kadaver-PvdA’. Nog meer ‘Rat in uniform‘ corruptie inkoop politiespullen. Niemand gearresteerd. De corrupte politie heeft de aanbestedingsprocedure voor portofoons, een mega-order van minimaal 10 miljoen euro, voorlopig stilgelegd vanwege corruptie, fraude en witwassen. Waar is de VVD  Crimefighter Volksonderdrukker Fred Teeven nu?

Politie –Directeur-Fraudeur’ “Snelle Gerrit” buiten dienst gezet zonder één dag cel.
Dat heeft de politie maandag gedwongen bekendgemaakt, omdat de Vrije Pers op het internet al jaren publiceert dat met name de Top van de politie tot op het bot corrupt is. Het is overigens ronduit bizar te noemen, dat de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Roland Plastkerk’ nooit iets weet als het gaat om corruptie van de heersende klasse.  Maar  nog veel kwalijker is het, dat de hoge ( VVD, Pedo, Justitie) heren van het kaliber Joris Demmink en Ed Nijpels zich al meer dan een halve eeuw straffeloos vergrijpen aan arbeiders kinderen en wezen.

Boze verkopers van de portofoons vertelden De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir bijna unaniem dat ze constateerden dat het bestek voor de miljoenenorder naar producent Motorola is toegeschreven. Doordat de politie alle 40.000 apparaten bij dezelfde producent wil afnemen, staan concurrenten al voor de start van de aanbesteding buitenspel. En dat is een klassieke vorm van corruptie regelrecht uit een Banana-republiek. De AIVD en zijn ‘IJdeltuiten Boss Ronald Plasterk’ weet weer van niets en liegt altijd, maar roept u op vooral op de PvdA te gaan stemmen en aangifte te doen tegen de Dutch Bruinhemden leider  Geert Wilders.
Onderzocht wordt of de aanbesteding inderdaad naar één producent is toegeschreven(kuch). De corrupte  korpsleiding van de Nationale Politie wil de procedure ook laten toetsen door een aantal externe corrupte Doofpot-deskundigen van het type Job Cohen of de Queen van de grachtengordel Doofpot Femke Halsema, die daar gaarne toe bereid zijn voor een half tonnetje ( 50.000,-) euro’s. Misschien lijkt 50.000,- wat duur, maar dan krijgt men wel wat. De uitkomst van het rapport staat dan wel van te voren vast: “Niets aan de hand. Iedereen is eerlijk geweest”.

VVD Klasse Justitie: Niemand gearresteerd in de ‘Straf de Arme maatschappij’.
Fred Teeven Winkel diefstalDe inkoop van spullen bij de ‘Rat in Uniform-politie’ is sinds enige tijd een kwestie van formaat geworden. De aanbesteding voor politieauto’s heeft inmiddels tot schorsing van wie weet hoeveel politie-inkopers en een strafrechtelijk ‘Banana-onderzoek’ geleid, omdat er corruptie in het spel is. Maar gearresteerd is er nog niemand. Arrestaties pleegt men in “Banana-Fraude-Nederland” exclusief bij de ‘Kleine Luiden’ als zij bijv. een banaan hebben gestolen om hun kinderen te eten te geven.

Blaastests is miljoenen Kassa voor de Corruptie Politie-Top.
Ook moet de aanbesteding voor blaastests opnieuw, omdat de eisen waaraan die apparatuur moet voldoen niet goed zijn geformuleerd. In die procedure was inmiddels gegund. Volgens een bral-woordvoerder beschikt de politie nog over genoeg geschikte adem-testapparatuur en kunnen alcoholcontroles in het verkeer gewoon doorgaan. De onvolkomenheden in het eisenpakket zullen worden rechtgezet, waarna de feestelijke graai maar raak-procedure opnieuw kan beginnen bij de ‘Ratten in Uniform’.