( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Tokkie-News’ in de Telegraaf met moedige ‘Little Dutch Gay Guy Mark Rutte’.Obama Rutte
Obama geeft toe: Wij hebben gemarteld, maar nooit onze Mark Rutte. 
Rutte maant Poetin kopt de Telegraaf. Ook kopte de Telegraaf dat de Oekraïne wint op alle Fronten. Je reinste jaren ’40-’45 propaganda van een Neo Nazi Krant, die kennelijk lijdt aan grootheid SS -waanzin uit de slag om Stalingrad periode. Minister-president Mark Rutte heeft donderdag bij de Russische president Vladimir Poetin aangedrongen op maximale medewerking bij de afwikkeling van de ramp met de MH17 bluft hij in de Telegraaf. Rutte sprak met Poetin tijdens de top van Aziatische en Europese landen (ASEM) in Milaan.

Dat liet de VVD premier via Twitter weten. Raspoetin Poetin was erg geschrokken van Rutte als ‘Gay- Guy Minister-president’ met een Pedofiele ex OM Boss Joris Demmink als Top VVD partijgenoot .En  met een King  als Boss ,die zich met zijn hobby’s  zich net zo liederlijk gedraagt als de eerste de beste ordinaire Russische Maffia Boss. Poetin schijnt constant Rutte in de gaten te hebben gehouden dat hij niet naar zijn Russische ‘KGB- kont’ zou grijpen.Het was voor het eerst sinds de ramp met de MH17 dat de twee politieke leiders elkaar ontmoetten. Twee politieke leiders? Wie is dan de tweede leider ? Rutte? Nou, maakt de Telegraaf het wel heel erg bont door Rutte gelijk te stellen met Poetin.

Mark rutte SotsjiMaar goed de Telegraaf zwijgt als het graf dat Rutte en King Willem de laatste keer in Sotsji  Poetin zijn kont hebben gekust om weer levend Rusland uit te komen. Rutte was toen zo in paniek dat hij zelfs zijn Staats-adviseur ‘Captain Gordon Coke’ belde voor advies. King Willem heeft er gelukkig toen helemaal niets van gemerkt, want die zat gezellig te brallen met ook al weer een ‘Gay-Captain’, namelijk zijn loopjongen ex KLM Boss Camiel Eurlings.
Het gesprek tussen Rutte en de Russische president had donderdagavond plaats in de marge van de tweedaagse top die wordt gedomineerd door het conflict in de Oekraïne van de ‘USA- Elite’ van types als de ‘Maffia familie Joe Biden’. Kwade tongen beweren dat Poetin Rutte op een gegeven moment zelfs een schopje onder zijn VVD ‘Valse–Nicht reet’ heeft verkocht, toen hij telefonisch aan het brallen was met Gordon. Dat irriteerde Poetin mateloos.

Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u.
Twee Dutch Gay-Guy’s  Rutte en Gordon zomaar aan de telefoon brallen voor Poetin, een echte Russische vuurvreter en bepaald geen Gay vriend?Kom nou, ze zitten niet op de Amsterdamse snuif en zuip en rouw Gay-Parade schijnt Poetin te hebben gebruld. Op de Facebookpagina voor de “Walking Deads” van de premier bluft Rutte over de ontmoeting met Poetin: „Het is een emotioneel beladen onderwerp, natuurlijk ben ik zogenaamd boos op alle partijen die het onmogelijk hebben gemaakt om meteen na de ramp in het gebied aan de slag te gaan. Wat moet ik anders? De waarheid vertellen, dat zou mijn kop kosten, niet dan? Maar nu is het zaak om onze doelstellingen alsnog niet te bereiken ,want met een negatief reisadvies toen der tijd waren er überhaupt geen slachtoffers. Ik blijf iedere kans aangrijpen om dit niet onder de aandacht te brengen.”Poetin liet aan de Russische Pers weten helemaal niets van Nederland te begrijpen. Poetin: “Hoe kan het dat zo’n klein landje bestiert wordt door allemaal Gay-Guy’s en een stel Pedofielen als bazen op justitie? Poetin:”Logisch dat de Nazi’s in vijf dagen zo over dat Gay en Pedo landje heen walste, dat ging bij ons wel even anders! En was als ik mij goed herinner de toenmalige Queen al voor het uitbreken van het eerste schot toen de Nazi’s Nederland binnen vielen met al haar gejatte poen gevlucht naar haar Royal familie in Engeland”.