( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het is een groot ‘Graai en Naai’ Feest in de “Straf de Arme Maatschappij” voor De stem van het volkde ‘Ratten in pak’.
Opmerkelijk trouwens dat de zogenaamde beroemde beruchte misdaadjournalisten, zoals  ‘politiescribent John van den Heuvel‘ en ‘Bagger-Peter R de Vries’ nog nooit in een kwart eeuw één van die ‘Ratten in pak’ of ook maar één ‘Elite pedofiel’  hebben ontmaskert of er zelfs maar een artikeltje over hebben gefabriceerd. Toeval? Ach, hoe het ook zij de heren misdaadjournalisten houden zich nu meer dan een kwart eeuw bezig met de “Vuile Onderbroek” van Badr Hari , ‘Taart-mannen’ en ‘Zwarte Pieten-bedreigingen’ (kuch). En tussen de pulp-media bedrijven door het bewijzen van de onschuldig van de Super Pedo en ex OM Boss Joris Demmink. Zij verschijnen keer op keer als de onverschrokken helden bij alle bral Talk Shows die er zijn.

Ook bij Defensie van de (ex) call girl VVD-Minister Hennis zijn medewerkers geschorst met  feestelijk behoudt van salaris vanwege corruptie, fraude en witwassen. Het zijn twee hoge VVD-officieren en twee hoge PvdA burgerambtenaren. Ze worden verdacht van ambtelijke corruptie bij de inkoop van operationele voertuigen. Dat meldt het ministerie van Defensie van de (Internationale) Maffia wapenhandelaren.
Gisteren werd bekend dat vijf hoge politiemensen ‘Ratten in Uniform‘ zijn geschorst ook met feestelijk behoudt van hun riante salarissen, omdat ze hebben gefraudeerd en wit gewassen bij de inkoop van politievoertuigen.
Volgens de advocaat van de vier Defensiemedewerkers was importeur Pon de beoogde leverancier van zowel de voertuigen voor Defensie als die voor de politie.

14.600 voertuigen is kassa voor de ‘Bestuur-Gangsters‘.
Bij de politie gaat om de inkoop van ongeveer 13.000 politievoertuigen. Bij Defensie zou het om ruim 1600 operationele voertuigen gaan. Het was een groot fraude feest voor alle partijen. Advocaat Michael Ruperti bralt dat de Defensiemedewerkers vorige maand werden geïnformeerd over de verdenking. “Mijn cliënten zijn zich van geen kwaad bewust, zoals alle Ratten in Uniform”, bralt de extreem dure louche advocaat Ruperti.

Volgens regels van “Banana-Fraude- Nederland” gehandeld.
“Ze zeggen dat ze altijd volgens de regels hebben gehandeld. Er is dan ook geen enkele concrete verdenking richting hen geformuleerd. Daarom weten ze ook niet hoe ze zich moeten verweren”, aldus de advocaat van de twee hoge VVD officieren en twee hoge PvdA burgerambtenaren. Het zou om een zaak uit 2012 gaan, maar Defensie wil er verder niets over zeggen, behalve dat niemand is gearresteerd . Bovendien dat alle zakkenvullers en graaiers hun geroofde buit mogen behouden naar goed oud ‘Hollands-VOC-Corruptie’ gebruik.. Wij vragen ons zo langzamerhand af wie verdedigd het Nederlandse gewone volk tegen de criminele Defensie en politie Top ambtenaren van de VVD en PvdA in “Banana-Fraude-Nederland”, die straffeloos lopen te roven en plunderen van ‘Jan met de Pet’?