( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze ‘PvdA Graai maar raak’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hans Spekman–activisme’ door de ‘Graai-Bocht’. Stem PvdA voor meer ‘Graai en Orhan KayaNaai’ werk met Miljardair King Willem.
‘Showbizz Arbeider Hans Spekman’: “ Ik adviseer iedereen om aangifte te doen tegen Geert Wilders en laat ons en mijn vrienden van de ‘VVD-misdaadgroep’ verder met rust”. De Rotterdamse oud-wethouder Bestuur-Gangster Orhan Kaya ( geniet nu van zijn wachtgeld als beloning voor zijn misdaden jegens de niet Turkse arbeiders) heeft volgens ingewijde Turkse Nederlanders met geld van zorgverzekeraars op vakantie gestuurd. De inwoners zouden voor hun psychische problemen in Turkije, het land van herkomst, moeten worden behandeld. In de praktijk gingen de ’patiënten’ gewoon op (PvdA) snoepreisje. De Rotterdamse ex collega van Orhan Kaya de PvdA “Uncle Tom” Carlos Goncalves  ontkent dat er ook maar iets verkeerd is gedaan door zijn partijgenoot Orhan Kaya.

Carlos Goncalves: “Er is niemand gearresteerd, dus iedereen is onschuldig en ik heb geen ‘Orhan Kaya reisje’ ontvangen”. Toch moet ons van het hart dat Orhan Kaya geen “Uncle Tom” ( A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people ) PvdA-er is. Hij heeft wel ballen en weet tenminste nog wat delen is. Hij heeft gedeeld met zijn familie en landgenoten en dat siert hem als een echte Volks-Gangster. Dat laatste zien wij die andere PvdA Bestuur ‘Ratten in pak’ hem niet gauw na doen.

Partij van de Arbeider Verraders verraden nu elkaar.
Zorgverzekeraars zouden hier achter zijn gekomen en zijn direct gestopt met het betalen van de declaraties. Door het frauduleuze handelen zou Stichting Renk Zorg, waar Kaya Graai-directeur was, mogelijk zelfs failliet zijn gegaan. Overigens wordt de voorganger van Kaya’s instelling, Stichting Parkzorg, eveneens in verband gebracht met oplichting. Parkzorg was van de veroordeelde Turkse gangster-psychiater Sinan G.
De curator, mr. L. Boender van DVDW Advocaten die het faillissement afhandelt, doet onderzoek naar de aantijgingen. Kaya zelf, die ook arts is, en zijn medebestuurders stellen  liegen echter dat de graai-stichting op de fles is gegaan door ’een onoverbrugbaar lange periode tussen uitbetaling van de fraude-declaraties door de zorgverzekeraars’. De criminele bestuurders hebben zelf het faillissement aangevraagd en zijn niet gearresteerd tot heden omdat zij machtige, duistere PvdA connecties hebben.Volgens de verzekeraars waren de ingediende declaraties excessief en was er sprake van frauduleus handelen, zo stelt de curator in een tussentijds verslag.

Malafide praktijken zijn de ‘Graai-baantjescaroussel’ norm van de PvdA-hoertjes.
Diederik Samsom LSDOverigens zijn niet alle zorginstanties in de mogelijk malafide praktijken van Renk Zorg getrapt. Zo stelt Achmea nog nooit een nota van het bedrijf van Kaya te hebben uitbetaald. Dit omdat hun ter ore was gekomen dat Renk Zorg niet altijd rechtmatig zou declareren. Wel zijn er facturen van ruim 8000 euro gedeclareerd, echter die zijn na onderzoek niet betaald. Waarom Achmea geen aangifte heeft gedaan bij de politie wegens poging tot fraude blijft voor als nog een raadsel.

Ook CZ is niet in de criminele praktijken getuind. Wel probeerde de instelling volgens de verzekeraar ’behoorlijke valse rekeningen’ te declareren. Overigens ging het hierbij alleen om behandelingen in Nederland in vijf sterren hotels. Renk Zorg bood volgens de eigen website passende zorg aan mensen met onder meer een multiculturele achtergrond of religie, in de praktijk volgens ingewijden in de zorgwereld vaak (PvdA) Turken. Zij konden zich laten behandelen voor de PvdA-ziektes onder meer depressies, verslavingen, psychotische of persoonlijkheidsstoornissen. De zorgverlener beloofde dat de ‘Vakantie-behandelingen’ werden vergoed.

Onbehoorlijk Crimineel bestuur is voor de Crimefichter ‘VVD-Volksonderdrukker Fred Teeven’ geen misdaad.
Uit het onderzoek blijkt dat de Gangster-bestuurders ook de boekhouding niet op orde hadden. Zo was de graai-administratie die is ingeleverd, niet volledig. Laten wij maar zeggen dat een groot deel van de administratie op vakantie is in Turkije. De curator verwijt hun daarom onbehoorlijk crimineel bestuur. Kaya krijgt nog de mogelijkheid om hierover zijn kant van het verhaal te vertellen als vrij man. Renk Zorg liet na het anderhalfjarige bestaan een enorme schuld achter van ruim 167.000 euro, die door ‘Jan met de Pet’ kan worden betaald.

Aboutaleb moet zich nu uitspreken tegen zijn corrupte Top-ambtenaren en Kaya.
De Super PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb heeft al weten het gejatte geld door het ‘PvdA Reisbureau Kaya’ te gaan verhalen bij zijn Rotterdamse voedselbanken en roept tegelijk iedereen op om het “ISIS-Abattoir” te veroordelen. Is hij Maf? Of is hij Crimineel? Of lijdt hij gewoon aan de ‘PvdA- verstand verbijstering ’s ziekte’ ? Wij denken alle drie.

Ook de gemeente heeft geld van de stichting te goed en kan dat op zijn buik schrijven. Het bedrijfspand waarin de ’transculturele fraude hulpverlener’ was gevestigd, is van de gemeente. Er is een huurachterstand van ruim 8600 euro. saillant detail is dat na het faillissement alles van waarde in het pand bij een inbraak werd gestolen ( kuch). Mogelijk door de ‘patiënten’, die net terug waren van de ‘PvdA zorg-vakantie’ als dank aan Kaya voor zijn hand en spandiensten oplichting praktijken.

Kaya is een ‘zieke’ oud-wethouder-gangster, die met trots op het ‘Elite-Gangster-Billboard’ pronkt naast zijn nadere pvda collega Graaiers
Hij was van 2006 tot 2008 voor GroenLinks Graai-bestuurder Participatie en Cultuur. Kaya was niet bereikbaar voor commentaar, omdat hij momenteel voor onbepaalde tijd ‘ziek’ op vakantie is van zijn wachtgeld. Het is opvallend te noemen dat nu niet de PvdA “Uncle Tom” Marcouch door de Rotterdamse wijken loopt te zwerven om polshoogte  te nemen waar zijn partijgenoten zitten met de gejatte poen. Is hij soms ook op een ‘Kaya-vakantie’?