( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte Top Politietopman Ruud Bik slechts berispt na vernietigd dossier door Corrupte “Ombudsman-instituut”
Gerrit den UylDe corrupte directeur Gerrit den Uyl aka “Snelle Gerrit” van het Facility Management en vier van zijn criminele handlangers de andere inkopers van de politie zijn dinsdagochtend buiten dienst gezet met behoud van hun graai-salaris. Pikant is dat deze ‘Rat in uniform’ “Snelle Gerrit” ook nog toezichthouder  is bij de ‘Linkse’ VARA. In de echte dagen van de “Rode Haan” bij de VARA zou er een rilling van angst en vrees door de VARA zijn gegaan als zo een hoge de facto reactionaire politieman over hun schouders zou mee kijken. Maar goed dat verklaard wellicht waarom die ‘Bagger Peter R. de Vries ‘van de ‘fraude-politie’ al jaren aanschuift bij DWDD van de ‘Staats- Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ aka de “Vieze VARA Keith”.

De betrokken politie mensen worden volgende week geschorst, bralt de eveens corrupte korpschef van de Nationale Politie Gerard Bouman huilend. Opvallend dat de Telegraaf nu even geen naam en toenaam noemt. Dat is wel even anders bij ‘Volkse Criminele-kruimel zaken’, dan hangt dagelijks de” Vuile Badr Hari-Onderbroek” buiten te stinken  tot iedere weldenkend mens er kotsmisselijk van wordt.

De ‘Blauwe hulptroepen’ met o.a. hun vijf criminele Mega-Graaiers Top-politiechefs houden uw ‘Vrije marktwerking gedragingen’ dag en nacht stiekem in de gaten houden. Alleen plunderen en roven van miljarden en Mega-graaien van de Bestuurs-Gangsters valt onder de Vrije Marktwerking en dan wordt u geen stro breed in de weg gelegd door de ‘Blauwe hulptroepen’ van de ‘Heersende-uw bespiedende-Klasse’.
Bouman is tot dit ,,ingrijpende besluit met behoudt van salaris en geen dag in cel voor de verdachte politie collega’s gekomen”, omdat de niet bestaande integriteit van de politie van het ,,allergrootste belang’ is. Het gaat om corrupte politiemensen die waren betrokken betrapt zijn op zware corruptie waar de georganiseerde Volksmisdaad jaloers op zou zijn. Megafraude’s en witwassen bij de aanbesteding van politievoertuigen in de honderden mijloenen. Allemaal feiten waarvoor ‘Jan met de Pet’ midden in de nacht van zijn bed wordt gelicht met een arrestatie team, maar nu even niet. Klasse Justitie? Nee, het is VVD Klasse Justitie !

Miljarden fraude-Inkoop van ‘Ratten in Uniform’ blijft  weer onbestraft in de Straf de Arme Maatschappij..
Ook komt er vanaf volgende week een groot intern Doofpot-onderzoek naar de inkoop binnen de hele Nederlandse politieorganisatie.
,,Mijn besluit is geen beschuldiging aan de betrokken criminele collega’s’’, benadrukt Bouman ,,Maar het belang van de niet bestaande integriteit van de politie moet in deze kwestie nu gaan voor hun persoonlijk belang.’’ Op de vraag waarom het criminele politie vijftal niet is gearresteerd en ingesloten, zoals gebruikelijk in dergelijke mega fraude zaken beriep Bouman zich op zijn zwijgrecht en barste nu helmaal in huilen uit

Signalen konden gewoon niet meer in de Doofpot. De Doofpot zat al bomvol met (echte) lijken.
Agent RishiDe politie heeft signalen gekregen dat de aanbesteding van voertuigen niet volgens de regels is verlopen. De Rijksrecherche doet daar nu Doofpot-onderzoek naar en er loopt een VVD-strafrechtelijk onderzoek naar betrokken politiemensen.
,,Door de lange duur van het Rijksrechercheonderzoek ontstaan er veel speculaties’’, constateert de baas van de politie. Daarom was zijn maatregel onontkoombaar. ,,Want professionaliteit, integriteit en de betrouwbaarheid van de politie mogen nooit ter discussie staan.’’

Doofpot-Onderzoek door de Rijksrecherche .
Volgende week begint dus ook een intern Doofpot-onderzoek naar de inkoop binnen de hele Nederlandse politieorganisatie, laat Bouman weten. ,,Met iedereen binnen de inkoop bij de politie wordt gesproken en niemand zal worden verhoord. We gaan (niet )volledig schoon schip maken. Iedereen mag dan ook vrijuit spreken over hoe crimineel de situatie is. Als er daadwerkelijk dingen niet in orde zijn, moet dat uit de organisatie. (kuch)’’
Bouman onderstreept dat zijn betrokken medewerkers onschuldig moeten worden geacht, totdat onomkeerbaar is vastgesteld dat ze schuldig zijn. Hoe het onderzoek van de Rijksrecherche er nu inhoudelijk voorstaat, weet hij niet. ,,Die informatie mag ik niet hebben en u weet net als ik dat de Rijksrecherche nog nooit echt een zaak heeft opgelost.’’
Oordeel: Bonden: Politietop wordt steeds crimineler en ondermijnt reorganisatie en de democratie.
De korpschef kan nu zelf geen inhoudelijk oordeel vellen, want ik moet ook oppassen dat men niet over mij uit de school klapt. ,,Als blijkt dat het onderzoek onvoldoende oplevert, moeten we er goed voor zorgen dat de betrokken mensen eerherstel krijgen.’’
Per jaar koopt de Nationale Politie gemiddeld voor ongeveer 1,4 miljard euro in. Bouman: ,,Daarom moet deze hele operatie als resultaat hebben dat ik voor onze corrupte inkooporganisatie van de politie mijn hand in het vuur kan steken dat zij zich niet laten pakken, dat kan vandaag de dag niet echt meer . Het Klootjesvolk begint namelijk een beetje wakker te worden door al dat straffeloos graai van onze bazen en aanverwante Elite-Gangsters ’’ Afijn, wij wachten het zogenaamd Doofpot onderzoek niet af en hebben “Snelle Gerrit” ast een eervol plekje verstrekt op het “Elite-Gangster Bilboard”  waar hij op zeker vele goede vrienden en zakelijke relatie tegen komt.