( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Ganster redactie)

Diederik Samsom LSDAMSTERDAM-NOIR- De corrupte Top van de PvdA maakt van Nederland een ‘Beierse – incest graai maar raak republiek’.
Waar is ‘Playboy Diederik Samsom’ met zijn ‘Bed- Pers- Chef Saar van Bueren’  nu om dat verhaal aan zijn hersendoden partijleden te verkopen? Het is te gek van woorden. De PvdA is de Partij van de Graaiers en arbeiders verraders puur sang.
Mahatma Gandhi:”Armoede is de ergste vorm van misdaad”.Hoezo Armoede? ‘Partij Graai-leider- Hans Spekman’ zijn  PvdA activisme is  er voor als nog uitsluitend  om Top-partijgenoten voorzien van graai-baantjes. Er tekent zich steeds meer en meer een bizarre situatie af. Zo ligt het dik voor de hand dan na de komende Verkiezingen de PvdA niet meer  zal bestaan, maar dat PvdA bestuurders overall in het land op belangrijkere vet betaalde bestuurlijke graai-posten zitten.
De benoeming van voormalig PvdA-wethouder ‘Bestuur -Gangsterin Rinda den Besten’ als ’ Showbizz-Vuilnis -gezondheidsambassadeur’ voor achterstandswijken zet meer dan terecht kwaad bloed bij Kamerleden. „Alweer krijgt een geprofileerde  corrupte partijgenoot een graai-klus van staatssecretaris Van Rijn (Volksgezondheid Voor de Rijken)”, stelt SP-Kamerlid Leijten, die de baantjescarroussel van de PvdA hekelt.

Ook PVV’er Agema vindt dat het hem ’zou sieren als hij eens niet een partijgenoot zou benoemen’. Is dat een vorm van Derde Wereld corruptie? Nou, dat lijkt ons wel duidelijk. ‘PvdA Boef Van Rijn’, de walgelijke man die 50 duizend eerlijke gewone arbeiders  uit de gezondheid sector naar de ‘Slaven-Bijstand’ van zijn Partijgenoot ‘Kapo Jetta Klijnsma ‘stuurt is niet meer en minder dan een Corrupte ‘Banana-Fraude- Nederlandse bestuurder’. Een echte ‘Rat in pak’. ‘PvdA Graaier Rinda den Besten’ vertrok in 2013 met een hoop heisa als wethouder van Utrecht. Ze maakte daar nog de meeste negatieve indruk door zes weken wachtgeld te vragen om van op luxe-vakantie te gaan. Ze was echter vrijwillig vertrokken en had al een nieuwe baan had als graai-voorzitter van de PO-raad, de koepel van lagere scholen. Na grote commotie in de Domstad zag ze van het geld af. Voort haar afscheidsfeestje werd overigens nog ruim 12 duizend euro vrijgemaakt. En waarom ook niet? Je bent immers solidair met de werkloze arbeiders die bij de voedselbanken lopen  om niet om te komen van de honger, of niet?

In haar nieuwe graai-functie als gezondheidsambassadeur gaat ze bevorderen dat allerlei verschillende subsidies en preventieprogramma’s die er zijn voor achterstandswijken, efficiënt worden gebruikt. Het potje voor dit beleid wordt komend jaar verdubbeld, naar twintig miljoen euro. Het gezondheidsverschil tussen hoge en lage inkomens is een stokpaardje van de PvdA, omdat zij zelfs mede de ellende voor de lage inkomens hebben veroorzaakt als lippendienst voor de ‘VVD-misdaadgroep’. Uit onderzoek blijkt dat mensen in achterstandsbuurten gemiddeld zes jaar korter leven, en bovendien zo’n negentien jaar doorbrengen in minder goede gezondheid met dank aan de PvdA-hoertjes.

Rinda den Besten krijgt graai-baan als beloning voor bewezen politieke misdaden tegen de arbeiders.
Stokpaardje of niet, partijpolitiek heeft volgens de beroeps leugenaar Van Rijn geen enkele rol gespeeld in de keuze voor Den Besten. „Ze was gewoon de beste die voor deze baan te vinden is, in Utrecht heeft ze dit al heel goed gedaan”, loog hij zonder blikken of blozen hij over de reden van de benoeming.
Leijten heeft daar twijfels over, en stelt Kamervragen. „Waarom nemen ze niet iemand met zorgervaring?” Ze wijst erop dat nog geen maand geleden de corrupte PvdA-coryfee Han Noten werd aangesteld als voorzitter van een commissie die moet waken over de decentralisaties van onder meer de mafia-zorg. Dit oud-lid van de Eerste Kamer volgde in 2012 nog Boef Van Rijn op als president-commissaris bij ouderenzorginstelling Espria/Woonzorg. Die Graai-functie moest de huidige gewetenloze bewindsman opgeven omdat hij toetrad tot het “Lieg en Bedreig kabinet”. Ook werd een andere eeveens corrupte sociaaldemocratische oud-senator, Pauline Meurs, begin september Graai-voorzitter van de Raad voor de Volksgezondheid voor de Rijken.

Het is hoogtijd dat er eens in Nederland echt recht wordt toegepast, zodat al die Corrupte PvdA-er niet als Bestuurders eindigen, maar in de gevangenis waar zij thuis horen!