( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Diederik Samsom LSDAMSTERDAM-NOIR– Precies de helft van de kiezers die bij de laatste stembusgang voor de Tweede Kamer op de PvdA hebben gestemd, blijken spijt te hebben van die keuze. Het gros is namelijk werkloos geworden, hun huis uitgezet, gekort op hun honger uitkeringen. De arme bejaarde in een poepluier gezet tot groot vermaak van de VVD. Dat blijkt uit een  gepubliceerde peiling van Ipsos. Bij geen enkele andere partij is de teleurstelling zo groot.

Playboy Samsom’ met de losse handjes: PvdA-verhaal geen eerlijk verhaal.
Vorig jaar rond deze tijd lag het aantal teleurgestelde PvdA-kiezers nog op 37 procent. Het niet nakomen van beloftes en gebrek aan daadkracht en het systematisch liegen en graaien van de PvdA-Top zijn voor PvdA-kiezers redenen om spijt te hebben van hun keuze. 49 procent zegt op een andere partij te gaan stemmen de volgende keer. Vooral D66, SP en PVV profiteren hiervan.

De wereld is maakbaar, laisser faire ‘een valse VVD- leuze’ om ‘Jan met de Pet’ leeg te zuigen.
Opvallend is dat het aantal VVD-kiezers  ‘Ratten in pak‘ dat spijt heeft van die keuze de afgelopen twaalf maanden juist is gedaald. Zij lachen zich helaas slap om de PvdA, die door hand en spandiensten te verlenen voor de VVD-misdaadgroep zichzelf volledig opblaast. Van de grote oppositiepartijen lijken veel CDA-kiezers uit 2012 over te willen stappen naar een andere partij. Één op de vier CDA-kiezers wil op een andere partij gaan stemmen, vooral de ChristenUnie is populair bij deze overstap

Het is onbegrijpelijk bij deze teloorgang van de PvdA Playboy Diederik Samsom als een bink met zijn bed perschef Saar van Bueren in de rondte blijft springen. Als deze man ook maar een greintje om de PvdA gaf had hij allang zijn corrupte biezen moeten pakken.