( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Plasterk TimmermansAMSTERDAM-NOIR-Monstertruck pleegt aanslag met vergunning.
Het ongeluk De aanslag met de Monstertruck in de binnenstad van Haaksbergen, zondagmiddag, heeft een derde slachtoffer geëist. Dat heeft burgemeester PvdA beroeps Bestuur-gangster Hans Gerritsen in een verklaring bekend gemaakt. Hij maakte niet bekend waarom hij een vergunning had verstrekt aan de ‘Ramp-Truck-aanslag-evenement’. Met een Negatief vergunning advies van Burgemeester Hans Gerritsen waren er geen slachtoffers geweest !

De VVD Klasse Justitie is een (dodelijke) Ramp voor Nederland.
In het Dictator-land van Raspoetin Poetin of China had deze burgemeester en zijn  ‘ambtenaren-bende’ al lang en breed in de gevangenis gezeten. Mogelijk waren zelfs zijn organen al te koop in China, toch? Bij het drama de aanslag zijn een jongetje, een volwassen man en een volwassen vrouw omgekomen, aldus Gerritsen. Eerder werd nog gesproken van twee dodelijke slachtoffers. Nog vijf mensen liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daarnaast zijn 18 overige slachtoffers met diverse verwondingen behandeld. De ‘Ramp-Truck’ met vergunning heeft meer slachtoffers gemaakt dan de MH17 – Ramp bij de Duitse passagiers, die nu terecht inmiddels een miljoen euro eisen van de ‘USA Puppet-‘Oekraïne’ Staat. Wij zijn benieuwd wat de slachtoffers en nabestaande gaan eisen  van de Gemeente Haaksbergen aan schadevergoedingen, gezien het feit dat deze Gemeente de vergunning heeft verstrekt voor deze ‘Monster-Truck- aanslag’.

Pas op voor de Baardmannen-Terroristen zonder vergunning (kuch).
De Volkse chauffeur is inmiddels wel al voortvarend gearresteerd met veel Staats-NOS en media -pulp-bombarie, maar de Burgemeester en zijn verantwoordelijke corrupte ambtenaren niet. Waarom? En waarom zijn de kinderen nog niet weg gehaald bij de Criminele Burgemeester zonder baard? Is zijn paspoort al ingenomen door ‘Bral Ivo Opstelten’?

De Massa–hysterie van de ‘Main-Scream–Media  is de laatste weken gericht op de mogelijke aanslagen van ISIS en de terug kerende (verwarde) baardmannen zonder opleiding en toekomst in Nederland. Alle louche Ministers van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”, zoals de Arbeiders verrader Asscher, Bral-Ivo Opstelten en Hennis van de Internationale Maffia wapenhandelaren rollen verlekkerd van de pulp-beeldbuis af met onheilspellende meldingen over het gevaar van ISIS en de terug kerende baardmannen. Ondertussen heeft de ‘Monster-Truck-aanslag’ in één dag meer slachtoffers gemaakt dan alle Baardmannen en ISIS ooit bij elkaar in Nederland met een heuse Vergunning van Burgemeester Hans Gerritsen.

Nu nemen wij geen huilende Fransje Timmermans waar bij de Staats-NOS en de ‘Neo Nazi Telegraaf’. Waar zit die huilebalk Fransje nu? Is hij al aan het graaien in de EU?
Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u.
Aan de ‘Monster-Truck-aanslag’ met vergunning van de PvdA Burgemeester Hans Gerritsen worden geen krokodillen tranen besteed door de PvdA ‘Top-Komediant Fransje Timmermans’. Wij zijn er van overtuigd dat het “Lieg en Bedrieg Kabinet inmiddels achter de schermen al druk bezig is om allerlei Rouw- diensten  ‘Rouw- Soap’s’ te gaan organisten  om de aandacht van hun criminele nalatigheid bij deze tragedie af te leiden. Misschien is het een idee om die komende rouw optochten en ‘Show-Soap- rouwdiensten’ samen te doen met de nabestaande van de  Ramp MH17, die beide simpel weg bij goed bestuur te voorkomen waren geweest.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Burgemeester Hans Gerritsen en de Gemeente raad (keath@live.nl, gemeente@haaksbergen.nl , g.raaben@haaksbergen.nl, h.wichersschreur@xs4all.nl, joepieog@hetnet.nl, jefrouw92@gmail.com, belshof_1@kpnmail.nl,)