( van onze Verworpenen der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het success van de PvdA en VVD-participatie beleid:Voedselbanken kunnen de participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_toevoer van hongerende niet meer aan.
PvdA Minister Lodewijk Asscher van Asociale Zaken sluit niet uit dat er in de toekomst voor veel eerlijke, gewone hard werkende mensen geen betaald werk meer is. Hij vergeet even voor het ‘PvdA-gemak’ dat nu al tegen de  mijloen mensen geen werk hebben en nooit meer zullen krijgen. Door technologische ontwikkelingen kan de meeste arbeid straks wellicht door robots of machines worden verricht. Die robots en machines zijn nu al in handen van de Ultra-rijken door en met de hulp van de heersende corrupte politieke klasse.

De overheid moet er dan voor zorgen dat er voor die mensen wel een honger-inkomen is, zodat ze kunnen blijven profiteren vegeteren als werkslaven van de welvaartsgroei van de 2% Ultra-rijken en hun politieke lakeien, zoals ik als ‘Arbeiders en Joden verrader’,aldus Asscher.
Asscher heeft dat maandag gebrald tijdens een congres in Den Haag voor ‘Ratten in pak’. Hij onderstreepte loog dat het kabinet het niet zover wil laten komen. Het zet in op bijvoorbeeld (onbetaalde) onderwijs voor arbeiders kinderen), opleiding, verlaging van de lasten op arbeid voor de Ultra rijken en een betere begeleiding van werklozen door ze bijv. weg te douwen in één van de ‘Kapo- Jetta Kleinsma-werkkampen‘. Dat zou dan moeten voorkomen dat het beetje werk dat overblijft voor arbeiders naar de Derde Wereld verhuisd. Daar werken de arme sloebers namelijk voor een dollar per dag en kan men hen dood slaan wanneer men maar wil en dan hun organen verkopen. Daar heerst pas echte VVD-Kapitalisme en ook wij gaan die kant op.
Mark Rutte: Top moet mijn wereld beetje veiliger maken voor onze Elite, omdat er door ons iedere seconde een arm kind sterft van de honger.

Verboden geschriften voor de Hersendode SBS arbeiders. Het Kapitaal, Kritiek der politieke economie
Volgens de minister is de angst dat veel werkgelegenheid verdwijnt door technologische ontwikkelingen niet nieuw. Hij citeerde de meest criminele op het fascistoïde af zijnde de Britse econoom Keynes, die dat in 1930 al voorspelde. Over wat Karl Marx schreef en voorspelde zweeg hij als echte socialist  arbeiders verrader als het graf. Ook zweeg hij over wat George Orwell, Frans Fanon, en Franz Kaffa, etc. hebben geschreven, want stel je voor dat de mensen die boeken gaan lezen. Dan is Lodewijk Asscher en zijn PvdA-bende zijn leven niet meer zeker.

PvdA Eerlijk delen: 1.000.000.000.000 dollar naar aandeelhouders in dood en armoede.
hongerende kinderenHet sombere scenario is tot dusver niet uitgekomen denkt Asscher in zijn kennelijke ivoren grachtengordel, maar „resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst”. Hij vergeet ook hier maar even voor het gemak dat er nu al 15000 kinderen per dag sterven van  de honger om het roof en plunder systeem van de Ultra-Rijken in stand te houden. Dat had Keynes ook even niet voorspelt, maar wel Karl Marx en Franz Fanon, enz, enz. Asscher wees erop dat technologische veranderingen steeds sneller gaan en  vergeet weer even dat links en rechts de Wereld in vuur en vlam staat. Een situatie waarin robots het werk van mensen overnemen is allerminst denkbeeldig. De graai-minister mogelijk zwaar  aan de LSD noemde ontwikkelingen die nu al gaande zijn, zoals zelfrijdende auto’s en volautomatische melkrobots. „Robots worden in hoog tempo toegankelijker, betrouwbaarder en goedkoper dan die sloebers met praatjes . Ze zijn goedkoop, snel, nooit ziek, werken 24 uur per dag en dat is het natte droombeeld van een arbeider voor de VVD-(misdaadgroep) .”

Anderzijds kan Nederland ook profiteren van technologische vooruitgang. Die kan zorgen voor meer welvaart, veiligheid en een hogere levensverwachting, benadrukte de minister. Alhoewel hij in dit verband niet goed hun PvdA ‘Arme Bejaarden-Killer Otwin van Dijk’ kan verklaren , die rechtelijk maar liefst 50 duizend zinvolle banen in de zorg om zeep heeft geholpen namens de PvdA.
Een schaduwzijde van robotisering is volgens Asscher wel dat het evenwicht tussen arbeid en kapitaal verloren gaat en dus zal leiden tot ethnic cleansing tussen die 2% Ultra-rijken en hun  corrupte, criminele handlangers en die 80% bezitlozen. De rijkdom komt vooral terecht bij de  kapitaalbezitters  Elite-gangsters en hun extreem corrupte hoogopgeleiden (politieke) lakeien. Eerlijke werknemers met lagere inkomens zijn de dupe.
Asscher zei niet wat de overheid precies moet doen om mensen een inkomen te verschaffen als er in de toekomst onverhoopt zelfs geen Slavenwerk meer voor hen is. Misschien zelfmoord plegen? Hun organen verkopen aan bejaarde Ultra-rijken. Hun kinderen aanbieden aan de verdorven  Elite Pedofielen van het VVD- allooi Jorris Demmink en Jimmy Savile? Allemaal moestuinen?

Er moeten dan „nieuwe instrumenten” komen, maar welke liet hij in het midden. Misschien zo iets als  het ‘ISIS-Abattoir’ zonder baard in de EU en Nederland?  Die zien wij  immers allemaal rond scheuren in nieuwe SUV’s, niet dan? Weliswaar met hoofden op hun ruitenwissers, maar toch. Ook moet dan het belastingstelsel op de helling, omdat er bijvoorbeeld minder loonbelasting binnenkomt, omdat  ‘Jan met de Pet domweg helemaal niks meer eerlijk kan verdienen in Banana-Fraude-Nederland”.