(van onze Verworpenen der Aarde redactie)

Nico van den HamAMSTERDAM-NOIR-(video)Vrij en Onverveerd Volks-Pers website Nico van den Ham op last van justitie op zwart gezet en dat was een reden voor Steve Brown om aan Volks-journalist Nico van den Ham om toelichting te vragen.
Mahatma Gandhi:”Armoede is de ergste vorm van misdaad”. Hoezo Armoede?
Censuur en vervolging van  o.a. het Vrije woord in de corrupte schurkenstaat Nederland viert hoogtijd als nooit tevoren in “Banana-Fraude-Nederland. Wie  als (Volks)journalist, pers en media niet een proces aan zijn broek heeft en/of vervolgd wordt door Justitie is geen knip voor de neus waard. De Staats-NOS is inmiddels wereldwijd berucht om zijn extreme propaganda  voor de heersende klasse met zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Bij de NOS worden dagelijks reclamespotjes uitgezonden van ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ met zijn ‘Omo-wit- was -PvdA-slogan:” De Crisis is voorbij!”

Op last van justitie is in de nacht van 22-09 op 23-09 2014 deze website verwijderd!
Nico van den Ham is echter weer via Engeland terug.
Net zo erg als China, Cuba of Noord Korea, maar dan meer stiekem!

Censuur
De site is weer terug met grote dank aan Google! Als we op deze wijze niet terug hadden kunnen komen zou er ook nog een andere manier zijn geweest. Hier is het laatste woord overigens nog niet over gezegd. We proberen uit te vinden welke hoge corrupte staatsschurk hier opdracht toe heeft gegeven. Dat het van het hoogste niveau afkomt is zeker, want dit gaat zomaar niet. Nico is veroordeeld om bepaalde artikelen aan te passen of te verwijderen. De complete website is er af gehaald! Dit is een zeer ernstige kwestie. Niet alleen voor deze site, maar ook voor andere site’s in de toekomst! Nico voelt het dan ook als een plicht om dit tot aan het hoogste niveau uit te gaan zoeken en aan te gaan vechten.
Meer info: weblog Nico van den Ham.