(door  onze VN-reclame spotje redactie)

Obama RutteAMSTERDAM-NOIR– Obama geeft toe: Wij hebben gemarteld, maar nooit onze Mark Rutte.
Rebellen  Vrijheid strijders die door Rusland werden gesteund, hebben dagenlang de toegang tot de rampplek van vlucht MH17 geblokkeerd. Rusland steunde de rebellen. Vrijheidsstrijders in Oost-Oekraïne later ook met eigen troepen. Dit verwijt maakte woensdag de Amerikaanse president Barack Obama het Kremlin in zijn rede ‘VN-reclame-spotjes’ bol van de onwaarheden tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Fransje Timmermans, ook aanwezig in de zaal zette alweer aan om te gaan huilen, toen hij zag dat hij in beeld was maar kreeg deze keer een mep  voor zijn PvdA ‘houten- kop’ met de handtas van zijn  VVD Boss ‘Little Dutch Gay Puppet Mark Rutte’  van Obama. Het schijnt dat hij Fransje toesneerde: “Hou op met je komedie, je gaat al mega graaien in de EU”. De Staat-Propaganda-NOS heeft dat gênante beeld zoals gebruikelijk  snel weggeknipt.

Bij de ramp met de waarschijnlijk neergeschoten Boeing-777 kwamen 298 mensen, onder wie 196 Nederlanders, om het leven.  Waarvoor Duitse nabestaande Oekraïne inmiddels aansprakelijk houden en daar hoorde wij uiteraard Obama niet over in zijn ‘Tokkie-Witwas- rede’ met  omgekochte of bedreigde klapvee in de zaal.

Serie-Killer-militair doodt 1.626 mensen met drone, maar niet één voor Plasterk en Hennis-Plasschaert.
Wie niet klapt heeft zomaar een Drone boven zijn landje vliegen of krijgt zelf een raket van 2 miljoen euro in zijn reet.
Het Russische optreden in Oekraïne, onder meer de Russische annexatie van de Krim, is een beproeving van mijn  internationale orde, aldus Obama. Obama is van mening dat alleen hij en zijn USA-Wapenhandelaren andere landen zoals China ( Boxer opstand) Vet-Nam, Laos, Afghanistan, Iran, Panama en vele andere Zuid-Amerikaanse staten (o.a. De ‘vuile oorlog’ van El Salvador) mag binnen vallen en/of annexeren. Het schoothondje van de ‘US–Elite’ Engeland heeft zelfs 90% van alle Landen in de wereld op enig tijd stip aangevallen, al dan niet met toestemming om te roven en te plunderen (koloniën) van de USA-Elite.

Queen Exotixa Maxima was ook aanwezig en mocht zelfs naast de First Lady zitten. Waarom? Voor een triootje na afloop van de Meester Obama VN-rede zonder schaamte en remmingen? Als bewijs dat een dochter van een USA-welgevallige Massa -Moordenaar Opa Zorreguieta van de USA nog ver kan komen? (CIA documenten vrijgegeven in 2002 laten zien dat de gewelddadige politiek van het Argentijnse regime bekend was en werd toegelaten door het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken, geleid door Henry Kissinger onder het presidentschap van Gerald Ford en dat bekend was bij het Argentijnse leger dat de USA de repressie steunde. Bron: Wikipedia