(van onze Wie neukt en vermoord wie redactie)

Peter R de Vries witwasserAMSTERDAM-NOIR- (video)-Het net sluit zich rond  ‘Maffioso Peter R. de Vries’  inzake o.a. zijn betrokkenheid bij/op de moord op Thomas van der Bijl en zijn jarenlange hand en spandienst voor Klaas Bruinsma,Martin Hoogland, Cor van Hout, Willem Holleeder en bepaalde Justitie. En dus was hij gisteravond weer de hoofd gast baas bij zijn ‘VARA Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk’ om wat sluikreclame voor hem zelf te bedrijven als de grote  onbevreesde Misdaad bestrijder van (SBS)-Nederland. Wat bezield de  VARA Staats miljonair Van Nieuwkerk om zich jaar in jaar uit le laten ‘verkrachten(video)’ door die doorzichtige leugens van  Peter R. de Vries?

Werkloze’ Peter R. de Vries ‘verkracht’ openlijk zijn VARA Schandknaapje Matthijs van Nieuwkerk in de zaak Joris Demmink.
Het ‘Pr-Peter R. de Vries script’ was zoals gebruikelijk van te voren afgesproken: het werd zo als gewoonlijk een grote Pr-orgie van leugens voor en door ‘Held Peter R. de Vries’. Hij was weer als van ouds geweeeeldig.
Als toehoorder was gevraagd het Makke ‘NOS -Schaap Tom Egbers’, die vol bewondering af en toe naar Peter R. de Vries mocht mekeren. De man heeft ook totaal geen schaamte om als Mak ‘NOS-Schaap’ aan te schuiven bij een rechtens vastgestelde Maffiajournalist en politie informant Peter R. de Vries met bloed aan zijn handen. (De Vries werd geregeld met topcrimineel Klaas Bruinsma in het Amstel hotel gezien. Volgens Bart Middelburg, misdaadjournalist bij het Amsterdamse dagblad Het Parool, liet De Vries zich door Bruinsma inkapselen. Er volgde een smaadproces tegen Het Parool, dat De Vries in 1993 ook in hoger beroep verloor.) Maar goed wat kan men nog verwachten van een NOS- ‘journalist’? In ieder geval niet dat zij hun journalistieke werk naar behoren doen.

Matthijs van Nieuwkerk lijdt aan zwaar geheugen verlies als Peter R. aan tafel zit.
Was Matthijs van Nieuwkerk niet de Hoofdredacteur van het Parool toen Maffia Boss Klaas Bruinsma’ Peter R. de Vries het zoveelste proces ( 21 in totaal) liet aanspannen tegen zijn ‘Star -misdaadjournalist Bart Middelburg’, omdat  hij een artikel had geschreven waarin hij stelde dat Peter R. de Vries behoort tot de Bruinsma Misdaadgroep?  M.a.w. Matthijs van Nieuwkerk weet als geen ander dat ‘Bagger Peter R.. de Vries  totaal onbetrouwbaar is en als een ras crimineeltje alles voor geld doet sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw. Hij neemt dus opzettelijk zijn VARA Kijkers publiek in de maling door Peter R. de Vries neer te zetten als de misdaaddeskundige van onbesproken gedrag die nooit liegt en niet om te kopen is. Waarom zat Bart Middelburg niet als gast aan tafel als misdaaddeskundige inzake Peter R. de Vries, Steve Brown , Cor van Hout,Willem Holleeder en Thomas van der Bijl. Of Gerlof Leistra die n.b. een artikel schreef over de betrokkenheid van Peter R. de Vries en Willem Holleeder bij de moord op Thomas van der Bijl. Of Steve Brown waarop Peter R. de Vries n.b. een moord aanslag op heeft gepleegd? Of de voormalige leider van de recherche team  Gert van Beek’ inzake de  Heineken ontvoering , die n.b.  Peter R. de Vries ontmaskerde als een loopjongen en leugenaar (video) voor Cor van Hout en Willem Holleeder.

Matthijs van Nieuwkerk aka de “Vieze VARA Keith Bakker”.
Maar waarom laat Matthijs Nieuwkerk zich zo misbruiken? Is hij bang? Wordt hij gechanteerd op het gebied van seks en drugs  (video)? Of is hij ook net als Peter R. de Vries gewoon crimineel en corrupt en gewetenloos? Hoe het ook zij met zijn gedragingen in deze voor Peter R. de Vries heeft hij zich aan de zijde geschaard van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’. Het kan lang of kort duren, maar eens gaat Matthijs van Nieuwkerk de prijs betalen voor zijn corrupte schandknapen diensten aan de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’. Vele gingen hem al voor, te weten Martin Hoogland, Sam Klepper, Johny Mierremet, Bas van Hout aka het “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”, Junkie Ron Ostrowski, etc.

Is het geen feit van algemeen bekendheid dat Peter R. de Vries betrokken is bij de moord op Thomas van der Bijl en de moordaanslagen op Steve Brown.
Het Peter R. de Vries  ‘Matthijs van Nieuwkerk  Schandknapen- script’:
Geen vragen naar meineed ,die Peter R de Vries pleegde (video) voor Holleeder in de Passage Liquidatie- zaak.

Geen vragen naar het ‘Heineken-Bloedboek’ contract’ van Peter R. de Vries met Cor van Hout en Willem Holleeder.( Cor van Hout verdiende tonnen aan boek :Bron Parool)

Geen vragen over het feit  dat Peter R de Vries  jarenlang beweerde dat Willem Holleeder onschuldig was/is in de zaak Willem Endstra.

Geen vragen waarom Willem Holleeder Peter R. de Vries en zijn ‘Hema -huisvrouwtje Jac’ bij zijn ‘Villa-Bordela’ te Naarden bedreigde. Waarop De Vries met zijn vrouwtje Jac aangifte heeft gedaan tegen Holleeder. Waarom Justitie die zaak nog  voor de Rechter  heeft aangebracht werd niet gevaagd.

Geen vragen waarom de tot levenslang veroordeelde Jesse Remmers zich opwierp als alibi voor de meineed, die Peter R de Vries pleegde voor Willem Holleeder in de Passage Liqudatie- zaak.

Geen vragen naar de betrouwbaarheid van Peter R. Vries op grond van het Arrest van het Gerechtshof te Amsterdam die voor recht verklaarde dat Peter R. hand en spandiensten  verleende voor de Bruinsma Maffiagroep en daarvoor beloond werd.

Geen vragen naar de moord aanslag(en) (video) die Peter R. de Vries  samen met de Hoogland- Maffia en Bas van Hout en Junkie Ron Ostrowski op Brown pleegde.

Geen vragen naar Peter R. de Vries zijn hand en spandiensten voor de ‘VVD Pedo Kliek Jors Demmin’ ( video).

Geen vragen naar zijn jarenlange duistere banden met de veroordeelde moordenaar Rob Zegerius en zijn voormalig hoofd security de brandstichter Koen Scharrenberg.

Het ‘Peter R. script’ eindigend met een goedkoop doorzicht toneelstukje voor de insiders in de Volks-Onderwereld:
“Onderwereld bijnamen bestaan niet en Fred Ros is de moordenaar van Cor van Hout en niet Willem Holleeder”.
Bijnamen als de ‘Glazenwasser ‘ zijn een algemeen goed in de Volks-Onderwereld, maar doet Peter R. en zijn schandknaap Matthijs van Nieuwkerk nu even minachtend voor Fred Ros in giechelen uitbarsten.
Zo gaf Matthijs van Nieuwkerk als voorbeeld de bijnaam “Schorre-Gerit“  (versprechung?) als  verklaring dat Fred Ross zijn ‘Glazenwasser’ ongeloofwaardig is. Nu wil het dat ‘Schorre Gerit’ één van de enforcers was van de ‘Bruisma Maffia-groep’ en in die zin een zeer goede bekende van Peter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk, ha,ha,ha.

Het wordt nog lachwekkender, want Klaas Bruinsma en  Cor van Hout en Willem Holleeder hebben ook bijnamen te weten respectievelijk” De Dominee en “De Lange” ‘ Flipper” en “de Neus”. Peter R. de Vries heeft  nog nooit van gehoord van die bijnamen, terwijl hij voor alle drie nog wel jaren lang heeft gewerkt.

Omslag-Criminele schlemielen

Daarnaast staan er in ing  Steve Brown zijn boek “Criminele Schlemielen” een skale aan bijnamen uit de ‘Volks- Onderwereld’ als: “Andre de Glazen wasser” “Miep de Slang”, “Piet de Ekster”, “Manke Willem”, “Franky Neger”,” Het Gat van Nederland”, “Gekke Erik”, “Louis Dachau”, “Leo Diana bol”, “Frans Lood” “Herman de Bouwmeester”, “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”, “Bagger Peter R. de Vries” “Bertje Kya”, De “White dead”, “De Putah-man”, Judas Ron Ostrowski”, enz, enz, enz,. Het makke ‘NOS- Schaap  Tom Egbers’ was inmiddels volledig geknipt en geschoren door acteurs duo Peter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk en kon zelf niet meer een bla uitbrengen.

Noot: Peter R de Vries Ruzie met Steve Brown ( Bron Wikipedia )
In 1997 presenteerde Steve Brown bij tv-zender Veronica het 6-delige programma Zware Jongens. Ook schreef hij vanaf 1995 een column voor het weekblad Panorama. Dit succes werd plotseling beëindigd toen De Vries in 1997 infiltreerde en in het geheim filmbeelden maakte van Brown, waarbij deze werd neergezet als een crimineel die cocaïne gebruikte op De Wallen. De Vries beschuldigde Brown in zijn programma ook van oneerlijk gedrag en noemde hem een ‘politie-infiltrant’. Dit betekende het einde van Browns mediacarrière: Veronica beëindigde zijn programma en ook Panorama stopte de samenwerking met hem.

Sindsdien zijn Brown en De Vries in een vete geraakt. Met name het feit dat Browns kinderen op de aantijgingen van De Vries werden aangesproken en de buurt hem sindsdien met andere ogen bekeek hadden kwaad bloed gezet. In 2004 spande Brown een rechtszaak aan tegen De Vries, waarbij de laatste veroordeeld werd tot betaling van € 2500 als vergoeding voor immateriële schade aan Brown in verband met het aantasten van zijn persoon door het tonen van beelden van zijn cocaïnegebruik en van handtastelijkheden tussen hem en de cameraploeg van De Vries.
Op 20 juni 2007 viel Brown De Vries aan en gaf hem een schop op De Avond van het Spannende Boek in de Melkweg, ter gelegenheid van de uitreiking van De Gouden Strop, hetgeen op video werd vastgelegd door studentenzender CampusTV. Deze video circuleert sindsdien op internet.[12]
Op 24 januari 2009 was er wederom een incident. Volgens De Vries stond hij voor een verkeerslicht in Amsterdam te wachten toen Brown het portier van zijn auto openrukte en op De Vries insloeg. De Vries raakte hierbij gewond. Verder zou De Vries met de dood zijn bedreigd. Hij deed aangifte [13][14]. Brown beweerde echter dat hij was aangevallen door De Vries [15]. Meerdere getuigen zouden zich bij de politie hebben gemeld om een verklaring af te leggen over de klappen die De Vries kreeg.[16]
Het conflict kwam opnieuw in het nieuws toen Brown op 2 juni 2009 op zijn weblog een prijs zette op het hoofd van onder meer Peter R. de Vries, vanwege de “mafiajournalistiek” die deze zou bedrijven. De Vries deed daarop wederom aangifte.[17]