( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA bestuur-gangster redactie)

Diederik RoosAMSTERDAM-NOIR– Rutte: “Ik denk dat de (domme) mensen vanzelf gaan zeggen: laten we weer op de ‘PvdA Playboy Samsom’ en zijn ‘Bed- Chef Saar ven Bueren‘ stemmen. “Mark Rutte ontpopt zich in een interview met De Volkskrant als één van de laatste die met een galgenmaal- interview zogenaamd nog gelooft in Diederik Samsom en de overlevingskansen van zijn PvdA-hoertjes. Kan het nog erger voor een socialistische partij dat een ras ‘Casino-Kapitalist als Mark’ mensen oproept om op je stemmen? Zo iets van dat de Elite van de USA tijdens de McCarthyism periode Amerikanen zou oproepen om op Stalin te stemmen. Dit moet het morele einde zijn van Diederik Samsom en de PvdA. Kan het nog valser?
Rutte: “Laat ik  (niet ) zeggen wat ik zie. De PvdA is aan ons een ontzettend betrouwbare onderdanige partij. Samsom speelt geen politieke spelletjes tegen ons, maar des temeer tegen zijn kiezers de arbeiders. Dat kan ie niet eens. Hij heeft het één keer geprobeerd tegen mij als zijn VVD Meester. Toen kwam ie aanlopen met zo’n blik, hij had ook een bord mee kunnen nemen met daarop heel groot: spelletje. Ik zei: hé, Diederik, jij komt een spelletje spelen met mij je’ Über VVD-Gaylord’ . Ik heb hem toen bikkelhard gezegd dat hij niet mijn type is voor spelletjes dat zijn types als ‘Captain- Coke-Gordon’ en af toe een lekkere ‘Onno- Hoes schandknaapje’.

Rutte : Als ik en mijn partij  misdaadgroep de VVD klaar zijn staan er voor de arbeider alleen nog ‘Kapo-Jetta Klijnsma Werkkampen’.
Rutte vals: “Hij kan dat dus niet, nee hij durft het niet. Er is totale Slaafse transparantie in onze roof de arme scheel relatie. We zijn bezig met een gigantisch pakket hervormingen aan misdaden tegen de zieke, bejaarden en (werkloze) arbeiders. We gaan de kabinetten Lubbers I en Balkenende II voorbij in onze roof praktijken. Die stelling durf ik aan. Dat lukt met mijn PvdA-hoertjes. De partij wordt zeer stabiel geleid door mijn loopjongens Samsom, Asscher ( joden en arbeiders verrader) , Spekman ( ‘Showbizz -arbeider’), Dijsselbloem( ‘Gluiperd’): dat is een zeer sterk leidersteam. Mijn indruk is dat ze er ook voor de lange termijn inzitten, dat ze het land de Ultra-Rijken structureel sterker willen maken. En natuurlijk willen ze dat ook electoraal  ‘Judas-verzilveren’. Dat lukt nu nog niet, als je de peilingen mag geloven, daar moeten we nog even wat voor doen, ha,ha, ha. Maar daar is wel vertrouwen in, ha,ha, ha, die vier domoren Samsom, Asscher, Spekman, Dijsselbloem.

Weet je wat ik denk? Dat de PvdA gaat aantrekken in de peilingen maak ik die vier dommoren wijs. Omdat ook de mensen in hun achterban, mensen die zijn aangewezen op de sociaal-maatschappelijke  VVD ‘Gestapo-arrangementen’ als Moestuinen en bedelen, gaan zien dat die arrangementen zo zijn verbouwd dat ze er zijn niet voor de mensen die ze nodig hebben, ha,ha,ha, ( off the record zou er nog iemand zijn die deze infantiele onzin geloofd van mij?). In de gezondheidszorg hebben we de kostenstijging eruit, maar de kwaliteit volledig overeind gehouden vernietigd, of zelfs verhoogd, tenminste als al die zorg behoevende, arme bejaarden wel over de klink worden gejaagd door de PvdA ‘Arme Bejaarden-Killer Otwin van Dijk’. Ik denk dat mensen vanzelf gaan zeggen: hé, de PvdA levert ‘VVD- slaven’ Samsom, Asscher, Spekman, Dijsselbloem  en  Top-Soap acteurs als de aarts Komediant  Fransje Timmermans. ha,ha,ha,.”