(Bron Volkskrant, Alfred Pijpers en bewerkt door de waarheid commissie)

Amsterdam-Noir- Frans Timmermans laat de nabestaanden van 196 omgebrachte Nederlanders in de steek, vindt Alfred Pijpers,  Plasterk Timmermanspoliticoloog en onderzoeker op het gebied van de internationale politiek in navolging van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir: “Stap ‘Huilebalk-Fransje Timmermans’ Gok met een Slok op van het Kabinet”.

Fransje Timmermans en de Pers maakt Nederland tot ‘Huil-Noord Korea’. Top-Fraudeur-Koenders’ volgt ‘Top-Huil Acteur Timmermans op’.
Alom krijgt de PvdA ‘Top soap- acteur Fransje Timmermans’ lof toegezwaaid voor zijn ministerschap van de kennelijk zijn verstand verloren hebbende pers en politieke onbenullen of erger- corrupte Volksverlakkers. Deskundig, betrokken, communicatief-propaganda van het ‘dr. Goebbels-NOS-allooi’ -de positieve kwalificaties zijn niet van de lucht en tonen aan dat een groot deel van de Nederlandse ‘TV–Slaven’ compleet de weg kwijt is. De hysterische ervaringen die de ‘Top soap-acteur Fransje Timmermans’ doelbewust in werking stelde had zo uit de school van het Showbizz -Vuilnis kunnen komen van de Corperate Crime Media van lieden als ‘Maffia Boss John de Mol’ en/of ‘Koning Vuilnis Joop van den Ende’. Het was wat ons betreft gewoon gênante om aan te zien en nam ‘Noord-Koreaanse- huil’ vormen aan vergezeld van  Noord- Koreaanse ‘Tokkie-Rouw’  optochten’ in het wit door de straten.  Het leken wel Boer zoekt vrouw hoer rouw optochten.

Dutch–Crash –Soap MH17. Where one minister Plasterk laughs, Cries the other Timmermans en kan daarna gaan Graaien bij de EU.

En wie zal het zeggen was die ‘Huil -Show’ van Fransje Timmermans ook gescript door professionals van Talpa en/of Endemol? Zo is David Baum  een zeer goede oude corrupte vriend van de Arbeiders en Joden verrader Lodewijk Asscher om er maar één uit de Talpa stal te noemen. Armoede is bij SBS6 van Maffia Boss John de Mol entertainment voor de Tv-hersendoden.
Zijn internationale ‘Huil- optreden’ na de catastrofe met de MH17 was ‘fenomenaal’ schrijft de Volkskrant (Ten eerste, 16 september). En dat is wat ons betreft een dieptepunt te noemen van de Volkskrant. De Volkskrant is met dat artikel een regelrecht riool-rodelblad geworden van het niveau ‘Pedo-Evert Santegoed‘, die een paar Onbenul BN’ers van John de Mol en/of Joop van den Ende de ‘SBS-Tokkie- hemel’ in rijzen.

Ronald Plasterk was even uit zijn  Rouw-rol gevallen en had  grootste lol tijdens debat.
MH17. Breaking News: Rosenthal eist nieuwe Oren!( Exclusief: Dochter winnares Mensenrechtentulp opgepakt in Peking; D66 eist opheldering. Rosenthal eist nieuwe Oren!)

In de populariteitspeilingen van de Tv-Hersendoden haalt het  schaamteloze talen/ soap-wonder de hoogste cijfers. Volgens sommige  corrupte media is hij een van de beste naoorlogse ministers van Buitenlandse  Corrupte Zaken, waarmee  bewezen  is dat de democratie het slachoffer is geworden van de elite corporate crime media en hun actors als Fransje Timmermans. Dat valt echter te bezien stelt  de wat ons betreft enigszins naïeve Alfred Pijpers.
  Alfred Pijpers:
 “Zeker, de ervaren corrupte diplomaat Timmermans (PvdA-hoertje van de VVD-misdaadgroep) lag direct al veel beter op het departement dan zijn  ambtsvoorganger Uri Rosenthal aka Big Ear  (VVD-misdaadgroep), een bestuurskundige outsider die onder het personeel nogal wat – anoniem – gemor teweegbracht met zijn besnoeiingen op het postennetwerk en zijn geslijm met de Chinese mensen organen  Maffia handelaren. Timmermans wist het moreel op te krikken, maar moest wel dezelfde bezuinigingen doorvoeren voor de VVD-misdaadgroep. En dat deed hij eveneens met andere beleidskeuzes van het eerste “kabinet-Rutte Bruin I”: handel boven hulp, minder geld voor ontwikkelingssamenwerking en voor Europa, nadruk op economische roof en plunder de arme scheel diplomatie, en een streng ‘Griezel Fred Teeven-immigratiebeleid’ ( ‘Christelijke normen en waarde Balkenende’ rijdt sindsdien in een heuse bolide van 25o.ooo,- euro, die in de ‘Volkse-Onderwereld’ wordt aangeduid als “Kuttenvanger”).

Per saldo heeft Timmermans ook de pro-Israëlische ‘Gaza Schiettent- koers’ van Rutte-I  Bruin I voortgezet. In die zin kan men stellen dat volgens het Internationale recht Fransje Timmermans mede schuldig is aan misdaden jegens de menselijkheid.  Een huilende soapie PvdA Oorlogsmisdadigers dus.  Nou, is hij niet de enige Dutch Oorlogsmisdadiger, want Gas-Massamoordenaar VVD Heer Frits Bolkestein loopt ook nog steeds vrij in de rondte. Weten de ‘TV- SBS- slaven’ veel, die zijn zwaar onder de indruk van zijn ronduit goedkope en de facto walgelijke Huil-Show. In Den Haag was nauwelijks steun voor de Palestijnen tijdens de jongste Gaza-crisis, en van economische maatregelen tegen Israël is niks terechtgekomen. Integendeel, de ‘Bloed-handel’  met de Elite van Israël werd de laatste jaren gestaag uitgebreid.

Verdienste van VVD Gangster ex Minister Rosenthal. Leden (On)-Veiligheidsraad voor de massa komen naar Nederland voor de Gay-Parade’ en cocaïne .
Ook de succesrijke  onzinnige, geldverslindende nucleaire wereldtop van dit voorjaar in Den Haag was niet zozeer de verdienste van Timmermans, als wel van Rosenthal, die dankzij subtiel lobbywerk (= omkopingen en corruptie) in 2012 de toekenning van het evenement wist binnen te halen. De peperdure money maker voor de Maffia USA Wapenhandelaren JSF, waar Timmermans vóór zijn ministerschap nog terecht mordicus tegen was, moest hij ook slikken als onderdeel van de uitruil met de VVD-misdaadgroep.

EU-Commissaris-Gangsters jatten rond de half miljoen euro voor vier maanden Graai-werk en dat wil  Fransje Timmermans ook.
Minister Timmermans heeft dus tijdens zijn korte ‘Showbizz- ambtsperiode’ op een heel verdienstelijke criminele wijze de internationale prioriteiten van het eerste Haatzaai en roof de arme scheel kabinet-Rutte uitgevoerd. En dat kabinet gold in PvdA-kring als ‘het meest rechtse kabinet’ van na de oorlog, mede vanwege de gedoogsteun van Wilders. Het kan verkeren. Nu is Mark Rutte voor de Top van de PvdA-hoertjes als ‘Playboy Diederik Samsom’ en Joden verrader Lodewijk Asscher hun grote politieke leider. 

Ongetwijfeld heeft Timmermans de nasleep van de vliegramp in Oost-Oekraïne met veel talent  schaamteloze ‘huil- Shows’ en toewijding aangepakt. Maar de vraag rijst wel waarom hij uitgerekend nu Nederland en Europa worden geconfronteerd met nieuwe en acute veiligheidsvraagstukken, zijn post verlaat, en de wijk neemt naar Brussel. Nou het antwoord is even  simpel als walgelijk:  Fransje Timmermans gaat nu kassa nemen voor zijn jarenlange grove arbeiders verraad  in het  Graai-Mekka  voor de Ratten in pak de EU-Brussel.
De minister van Buitenlandse  Corrupte Zaken is staatsrechtelijk de eerstverantwoordelijke bewindspersoon voor ons internationale veiligheidsbeleid (niet de minister van Defensie en ook niet de minister-president). Met een riskante burgeroorlog in Oekraïne, aanhoudende militaire dreigingen vanuit Rusland, en grootschalig geweld in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, heeft hij dus de  leugen -propaganda handen vol. 

In Den Haag staan alle seinen op rood. De Troonrede van King Willem spreekt van ‘een turbulente en onzekere internationale omgeving’, en van ‘gevoelens van onmacht en onveiligheid’, die overigens op geen enkel moment de hobby’s van King Willem in de weg staan, toch?

Eerlijk delen: Koning krijgt (jat) hogere uitkering betaald door werkloze arme.Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u.
Voor Defensie van de ‘Maffia- Wapenhandelaren’  trekt men opeens meer geld uit. ‘Met alleen economische diplomatie gaan we het niet redden’, onderkent Timmermans zelf ook in zijn Schoo-lezing. 

Op dit scharnierpunt zou hij dus het verschil kunnen maken met zijn voorgangers, en inderdaad kunnen uitgroeien tot de architect van een nieuw Nederlands veiligheidsbeleid voor de Ultra Rijken. Maar nog niet halverwege zijn ambtsperiode gooit hij het bijltje erbij neer en gaat hij zijn zakken vullen in Brussel .

Dat is ook nogal onverwacht voor de nabestaanden van de vliegramp en de vele Nederlandse TV-slaven die hem zo bewonderden om zijn  valse emotionele rede in de Veiligheidsraad. De MH17 is hoogstwaarschijnlijk neergeschoten door pro-Russische eenheden in een oorlogsgebied (kuch). De 196 Nederlanders die daarbij omkwamen zijn dus in zekere zin oorlogsslachtoffers, die niet alleen dit jaar herdacht moeten worden, maar voortaan ook op 4 mei bij de Nationale Dodenherdenking. Zijn de 15.000 kinderen die per dag sterven van de honger dan ook geen oorlogslachtofers? In de zin van slachtoffers van de Casino Kaptalisme-Oorlog?

Geen ‘verkeersongeluk’ van de CIA en de  ‘Elite-Maffia Familie Joe Biden’?
Natuurlijk treft de regering geen  wel directe schuld aan dit drama, maar het was geen verkeersongeluk, en op een principieel punt is het Nederlandse veiligheidsapparaat van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’  toch tekortgeschoten: de fysieke bescherming van zijn onderdanen. Daarom heeft de regering een zware morele plicht om genoegdoening te krijgen. En dat hebben Rutte en Timmermans ook herhaaldelijk duidelijk gemaakt. ‘We zullen niet rusten voor er gerechtigheid komt’, loog Rutte direct na de ramp.

Nederland heeft dankzij de inspanningen van minister Timmermans formeel de leiding gekregen over het onderzoek naar de toedracht, zodat zij het in de bekende Nederlandse Doofpot kunnen stoppen . Dat  Dooofpot-onderzoek is nog in volle gang, maar binnenkort helaas zonder degene die met zijn internationale kwaliteiten bij uitstek een doorslaggevende rol zou kunnen spelen om de onderste steen boven te krijgen.

Kennelijk vormt het perspectief van vijf, en misschien wel tien jaar comfortabel Brussels graai-werk voor Frans Timmermans (en zijn  arbeiders verrader partij) een hoger belang dan het helpen inlossen van een ereschuld aan de nabestaanden van 196 omgebrachte Nederlanders. Die afweging mag hij natuurlijk maken van  Alfred Pijpers, maar dan schrijf je geen geschiedenis als een groot minister van Buitenlandse Zaken.

Alfred Pijpers is politicoloog en onderzoeker op het gebied van de internationale politiek en is blijven hangen in het oude  stramien denken dat de Top politici ter goede trouw zijn en in beginsel niet corrupt. Hij heeft er kennelijk geen weet van dat er ieder dag door toedoen ( of  opzettelijk stil zitten) van gewetenlozen criminele lieden als Fransje Timmermans 15000 arme kinderen wereldwijd  ieder dag sterven van de honger.

Binnenkort: Schokkende beelden met de verborgen camera: Peter R. de Vries misbruikt ‘Black Piet’ Umberto-Tan Late at Night om zijn medeplichtigheid bij vele Moorden in de zaak Fred Ros te banaliseren. ‘Black Piet Tan’ weet van niets, ondanks dat zijn broer gangster Steve Tan een zeer goede bekende van Steve Brown was.