( van onze Wie moord wie privé redactie)

bloedboek2-1AMSTERDAM-NOIRMoord op Thomas van der Bijl ‘Heineken-BloedBoek’ kassa voor Peter R. de Vries. Nu Fred Ros een deal heeft gesloten met Justitie kan Peter R’ de Vries zijn corrupte  ‘Media- Huurmoordenaars’ borst nat maken.
Het is een feit van algemeen bekendheid in de ‘circle of Trust’ en bij alle misdaad-‘journalisten’ dat Maffiajournalist Peter R. de Vries betrokken is bij de moord op Thomas van der Bijl.  Hij was ook betrokken bij de moord-aanslag op Steve Brown. De reden van de moord op van der Bijl is  o.a. gelegen in de rechten van het “Heineken-Bloedboek”. Ook heeft Peter R. de Vries tijdens het Passage-liquidatie-zaak aantoonbaar meineed gepleegd voor Willem Holleeder.
Dat de Vries daar tot heden nooit voor is gearresteerd laat staan aangehouden ligt in het feit dat hij zo’n 25 jaar de Top informant is van bepaalde corrupte ‘Herman–Bolhaar-Justitie’. Het was al een feit van algemeen bekendheid dat Peter R. de Vries een loopjongen was van Cor van Hout totdat hij vermoord werd. Immers de Heineken rechercheur Gert van Beek ontmaskerde Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout.  Hij kon het niet eerder openbaar maken op straffe van ontslag.

Gaat Willem Holleeder de meineed bevestigen van Peter R. de Vries in “Passage-Liquidatie zaak”.
Gabber Peter R. de Vries Flipper vermoord, nieuwe Neuzen gabber.
Maar nu Willem Holleeder mogelijk voor drie moorden zal worden vervolgd en hem dus levenslang boven het hoofd hangt kan hij zijn jarenlange Pr. en Witwas-man ‘Bagger Peter R. de Vries’ wel eens de bak in gaan meeslepen. Gaat Holleeder met levenslang aan zijn broek bekend maken dat Peter R. de Vries altijd van af dag één heeft geweten wie ‘zijn’  Cor van Hout aka” Flipper” heeft vermoord.  Maar  Peter R. de Vries na de moord wel iedere week bij de ‘weduwe Van Hout’ naar binnen ‘wipte’ om haar bij te staan in haar (geestelijk) nood. Ook  Rtl-Riool- Bouvard en  de VARA talks bral -shows van o.a.  de “Wereld Draait Door” met Peter R. zijn Schandknaap de ‘Staats- Miljonair- Matthijs Nieuwkerk houden hun hart vast als hun ‘Alles-deskundige Peter R de Vries’ de gevangenis in draait. Wie moet  moet dan wekelijks Matthijs Nieuwkerk ‘verkrachten’? 

Bom onder ‘Passage-Liquidatie-zaak’ en de USA verfilming van Willem Holleeder’s Heineken-ontvoering boek  door aangifte Peter R. de Vries.
Het woorden meer dan spannende dagen niet alleen voor Willem Holleeder, maar ook voor ‘politie-informant Peter R de Vries’, de ‘Heineken- Leugen- Film’, de pulp talkshows en bepaalde corrupte ‘Herman- Bolhaar- Justitie’.