Willem Maxima

(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Morgen is het weer zo ver. Tijdens de troonrede van King Willem gaat het plunderen en roven van het gewone volk gewoon door: De Troonzaal, een zaal vol Top-Bestuurs-Gangsters- Meer dan 10 duizend jaar lik in één zaal.

Willem-Alexander koopt uit solidariteit met zijn Volk na peperdure Audi nu ook peperdure boot.
Prinsjesdag is het symbool van ongelijkheid door geboorte van de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg”-maatschappij: 200 jaar slavernij, uitbuiting en Volkeren-moord in koloniën, gastarbeiders, roven ,plunderen, hongerende kinderen en(werkloze) arbeiders, vreemd gaan , sodomie, Elite-Royal-pedofilie, incest, orgies van feesten, corruptie, bastaard kinderen ,collaboreren met de nazi’s, arme bejaarde in poepluiers  en klaplopen met extreem dure hobby’s  op de kosten van het Klootjesvolk ( Staats-uitkering van King Willem is 110 miljoen euro per jaar) met hulp van corrupte, laffe Politieke- lakeien en de ‘Oranje- Hersenspoel-pulp- media onder bevlogen leiding van de ‘Royal Os Marc van der Linden’. 

VIP-Ratten in pak’ tribune ‘SS-Prinsjesdag’ uitverkocht. ‘Dutch-Zwarte Pieten’ rijden mee met de Gouden-Koets.
Gouden koets slaven
Prinsjesdag Prins Bernhard-dag’ is de dag dat de ‘Elite Misdaad-BV’ van “Banana-Fraude-Nederland” in vol ornaat acte de présence geeft in Den Haag met een heuse Gouden-Koets ( met slaven op de zijkant uitgebeeld) en een lange neus trekt naar het door hun leeg gezogen Klootjesvolk.De ‘Staats- Oranje-NOS’ zet deze wanvertoning uit de middeleeuwen feestelijk in het zonnetje. De beveiliging wordt geregeld door de altijd liegende  VVD’er  ‘Bral-Ivo Opstelten’ en zijn nooit wat wetende PvdA’ IJdeltuit Ronald Plasterk’ van de AIVD.

King Willem 200 Koninkrijk:”Come Graai and fly with me in Maastricht”.
Koninklijke liefde voor karossen, call girls, schandknapen op kosten van ‘Jan met de Pet’.

Om het ‘Klootjesvolk ‘in nood extra de ogen uit te steken komen de heren in 18de eeuwse rokkostuum en de lady’s met 19de eeuwse struisvogel hoedjes met in sommige gevallen zelfs een echt struisvogel ei op hun corrupte pan.
Dolle pret voor het politieke tuig van de richel samen met hun King Willem dat zij  weer een jaar buitenzorg achter de rug hebben op kosten van het ‘Klootjesvolk’, ha,ha,ha. Zo gaat dat al sinds het begin van het ‘Oranje–Jat- en Moord-Koninkrijk’ 200 jaar geleden tot heden.

200 jaar Borrelende ‘Koninklijke AIVD-Ketels’.
De Graai-Lady’s en Gents staan soms zelf verbaasd dat zij al 200 jaar lang straffeloos weg komen met het leeg roven en plunderen van het gewone volk. Bij de Franse en Russische buren is het wel anders verlopen. Daar rolde de koppen van de Koningen en hun politieke lakeien als of het niets was met dat ‘verschrikkelijke’ woord revolutie.
Afijn, hoogte punt van het feestelijk samen zijn van de ‘Misdaad-bv Nederland’ ( kosten 2.3 miljoen euro, omdat het geld op is ) is dat dit jaar vanwege het feit dat deze elite roversbende al 200 jaar ongestoord Nederland teistert  de PvdA “Uncle Tom” Marokkaan Aboutaleb is uitgekozen gedwongen om de Kroon van King Willem te dragen boven zijn Royal waterhoofd. Men heeft dat kennelijk bedacht om de oude goede gouden tijden van de Koninklijke Slavernij met weemoed te herdenken . Hofnar Mark Rutte: “Kijk, die Aboutaleb lopen naast de Gouden Koets  het lijkt wel een  ‘Slaafje’.