(door de Vrije Wereld en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir)

Vrije wereldAMSTERDAM-NOIR-The War On Kids is inmiddels verwijderd door de Heersende Klasse. Jong leren lenen als slaaf en oud door de ’Endlösung-Schoorsteen’.
Arbeiderskinderen zijn wereldwijd goed voor elite pedofielen, organenhandel, kanonnenvoer, TV- en Stemvee en Plofkippen voor de fabrieken. Als ze oud en ziek zijn worden ze voor de finale endlösung afgewerkt door criminelen als de ‘PvdA bejaarde Killer Otwin van Dijk’.
Documentaire over de verschillende vormen van mind control waar kinderen verplicht aan worden blootgesteld op school. Psychologische indoctrinatie, farmaceutische middelen, strikte autoritaire regimes; afwijkend gedrag wordt op alle mogelijke manieren bestraft.
Scholen zijn er op gericht kinderen te socialiseren in een slavenmaatschappij.

La Educacion Prohibida, De vrijheid van onderwijs, Onderwijs is slavernij, De mechanica van ‘mind control’ (lezingen)

Noot: Zoek het verschil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van Nu en de ‘Nazi-Werklozen-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsbureaus werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz