( van onze VVD en PvdA- Politie-Staat redactie)

werchangerotterdamAMSTERDAM-NOIR -Aboutaleb is het grote Rotterdamse succes nummer van de PvdA-hoertjes. Aboutaleb is verworden tot de ‘Ome Tom’ van de liberale strafstaat, die de kiezers stiekem moet weg snoepen van de Wilders en de VVD-misdaadgroep. De liberale strafstaat. Een Democratie voor de elite. De elite wordt steeds rijker terwijl het aantal burgers onder de armoedegrens blijft toenemen. Aboutaleb “Ome Tom “heeft zijn menselijkheid totaal verloren verkocht aan het ‘Casino roof Kapitalisme’ en  zal de geschiedenis ingaan als de geestelijke vader Dictator van het “Natte Dweil Recht”.

George Orwell en Franz Kafka waren ook uitgenodigd als erengasten, maar zijn helaas onwettig aangehouden door de ‘Dutch Jihad- Aboutaleb’politie’ van ‘Bral-Ivo Opstelten’ ( Ivo:”ben ik te oud? Weet u waar mijn moeder is? “Nee hij is te corrupt , zelfs voor de VVD-misdaadgroep ) en de Arbeiders en Joden verrader Lodewijk Asscher, omdat zij zo stom waren om baarden te dragen. De ‘Staats-NOS’ mocht de hardhandige arrestatie door de ‘Jihad- Aboutaleb- politie’ voor het tweetal Bestuur-criminelen Asscher en Opstelten vastleggen. ( de mishandelingen van George en Frans zijn uiteraard weggeknipt door de NOS ).Ook Volksnieuws uit Amsterdam-Noir was uitgenodigd en vond dat een bijzondere eer, aangezien wij “WeAreChaneRotterdam” beschouwen als Nederlands hoop in bange dagen. Maar helaas toen wij de trein op wilde stappen zijn we gelijk in de boeien geslagen door de Jihad- Aboutaleb’politie.

(Door ‪WeAreChangeRotterdam)

Ode aan de Macht der Ratten in pak in Banana-Fraude Nederland.
Zo wordt onafhankelijke media geframed als activisme door de overheid.
Read it & weep! Volledige txt plus foto’s staan op Wearechangerotterdam.tv

Directie Veiligheid beducht voor We Are Change Rotterdam!
Wij willen graag onze verjaardag houden op de plek waar we zijn geboren. We willen er een paar leuke uurtjes van maken. We willen mensen aan het woord laten. We bezetten geen openbare ruimte en staan niemand in de weg. We vieren onze verjaardag met mensen met een mening, hoogstwaarschijnlijk hebben we jou ook uitgenodigd.

Stelt u zich dit even voor: U organiseert uw verjaardag in het openbaar, in het publieke domein. Op Facebook maakt u een zogenaamd ‘FB-evenementje’ aan. Makkelijk communiceren met z’n allen. Maar wat gebeurt er achter de schermen? Er is een ambtenarenapparaat in gang gezet, trouwens op uw kosten. Want de gemeente kijkt mee op Facebook en ziet dat u een evenement aan het organiseren bent. En ja hoor, dan gaat de gemeente ongevraagd en ongewenst ‘Service verlenen’. Na Haren en Project X weet u natuurlijk dat u geen chaos moet willen creëren of terroristische aanslagen zou moeten willen uitlokken? Of u dus even een kennisgeving wilt doen, in de volksmond ‘vergunning aanvragen’.

Want ja, het gaat hier wel over een VERJAARDAG en er hebben zich al 21 mensen aangemeld. Poeh-Poeh, u begrijpt zo’n verjaardag die wel door 21 mensen wordt bezocht; dat is geen kattenpis! Daar moet de overheid ‘iets’ mee! Dat maken wij nu mee met We Are Change Rotterdam. Wij worden benaderd door de overheid omdat we onze verjaardag willen vieren en dat op Facebook hebben gezet. Dit bericht kregen we van de Dienst Veiligheid en Evenementen: “Via onderstaand bericht in de media werd ik gewezen op een actie die a.s. zaterdag op het Beursplein plaatsvindt.  Bent u hierbij betrokken? Zo ja, dan zie ik graag een kennisgeving tegemoet. Ik hoor ’t graag, alvast bedankt’

Wanneer we de website van de gemeente erop na lezen dan zien we daar het woord ‘evenement’. Is wat we gaan doen een evenement? We lezen de criteria en kijken bij de term ‘0-evenement’. Is dit een bagatellisering; “0-evenement”? Bestaat er zoiets als een evenement waarvoor de overheid zichzelf nog een rol heeft bedacht waarvan de verwachting is dat er niemand komt? We komen de volgende omschrijving tegen die van toepassing lijkt ‘Verjaardagsfeestje (in het park).’ “Voor het vieren van een verjaardagsfeestje in de openbare ruimte, bijvoorbeeld in een park, heeft u geen vergunning nodig. Als u van plan bent om het groots aan te pakken en veel mensen uitnodigt, muziek draait en partytenten en speeltoestellen plaatst, moet u een kennisgeving doen via Mijn Loket op deze site.” 

Volgens de eigen bepalingen hoeven we dus niet eens een kennisgeving te doen. Dat zogenaamde ‘kennisgeven’ lijkt ons in de zuivere zin van het woord al gedaan, op Facebook, heel ‘openbaar in kennis gesteld’, zoals de gemeente ook doet via haar eigen media. De overheid heeft al kennis genomen blijkens hun mail, maar wil dat we ‘even’ hun ritueel volgen zodat wij hen (h)erkennen in hun bestaansrecht. Ja Daaaaaaaaag! Wat een poppenkast! Die zogenaamde ‘dienstbare’ overheid levert een service die de geur afgeeft van beknotting!

En wie heeft dat vreemde bericht gestuurd naar de Rotterdamse Staatsroeptoeter; De Havenloods? De Dienst zelf misschien? We misten wel de herkenbare taalfouten maar ok. Het is niet de eerste keer dat we lastig gevallen worden door ‘bezorgde, serviceverlenende’ ambtenaren die onder het toeziend oog van burgemeester Aboutaleb even orde op zaken komen stellen.

Dit is Nederland, land waar je geen verjaardagsfeestje kan vieren zonder verantwoording af te leggen aan de door jezelf gefinancierde ‘burgeropzichters’. En het land waar onafhankelijke media direct gekoppeld wordt aan activisme. Dat zegt toch wel wat in onze beleving. Tot slot nodigen we iedereen uit die wat te vertellen heeft wat maar enigszins op een zelf geformuleerde mening lijkt naar de Beurstrappen te komen, zaterdag a.s. tussen 12 en 15 brengen we namelijk juist die mening heel graag in beeld!