( van onze EU- Elite-Gangster redactie)

Plasterk TimmermansAMSTERDAM-NOIR- De walgelijke goedkope ‘Soap -acteur Fransje Timmermans’ mag de komende jaren de glazen opruimen  en de asbakken legen in het ‘EU-Café Juncker’.
Fransje:”Alles is beter dan op het zinkende ”PvdA-Schip’ te blijven”. De voordracht van ministerTimmermans (Buitenlandse Corrupte Zaken) als Graai-eurocommissaris is een gok bij de Dronkenlap Juncker gebleken. Dat erkent de’ PvdA Playboy Diederik Samsom’ nu er vragen zijn gerezen over de zwaarte van de ‘EU-Graai-portefeuille’ van de sociaaldemocraat arbeiders verrader.

Top-Fraudeur-Koenders’ volgt ‘Top-Huil Acteur Timmermans op’.
Er is veel onduidelijkheid over de graai portefeuille die de ‘Huilebalk Timmermans’ in Brussel krijgt, nadat hij deze week door het kabinet officieel is voorgedragen als Nederlandse Eurocommissaris-Gangster. De bewindsman  Top PvdA Huil acteur zou eerste vicevoorzitter moeten worden van commissievoorzitter de Dronkenlap Juncker en zich daarnaast bezig houden met de strategische roof de arme scheel agenda. De vorige Europese Commissie telde zeven farce ‘Super-Graai vicevoorzitters’. Eerdere pogingen om een soort supercommissaris in te stellen, werden door Europese regeringsleiders getorpedeerd.

Onzeker:EU-Commissaris-Gangsters jatten rond de half miljoen euro voor vier maanden Graai-werk en dat wil Dijssebloem en Timmermans ook.
Een hooggeplaatste en extreem corrupte sociaaldemocraat arbeiders verrader bevestigd dat onzeker is of de nieuwe functie van Timmermans een ’topbaan’ wordt. „Het is een Gok met een Slok op”, aldus de PvdA’er, die vertrouwen houdt in de goede duistere afloop. In de Lieg en Bedrieg coalitie wordt daarover wisselend gedacht. „Timmermans zou niet vertrekken als hij erop achteruit gaat, want daar is hij gewoon te crimineel voor ”, aldus een partijgenoot. Een ‘liberal-crimineel’ vergelijkt de post met die van een minister zonder portefeuille. „Je gaat voor een zware financiële baan en komt terug met een administratieve functie, maar wel met een uitkering van tegen de half miljoen euro belastingvrij en dat zal onze ‘Huil -Fransje’ ook wel aanspreken als arbeider.”

Angela Merkel gooit ‘Onbenul Dijsselbloem’ na 1ste termijn al weer de straat op.  Kandidaat Super EU-Commissaris Lagarde van Angela Merkel verdachte in miljoenen fraudezaak.
nazi-merkel
Het kabinet hield lang vast aan de kandidatuur van de PvdA ‘Onbenul minister Dijsselbloem’ (Financiën voor de Rijken) als beoogd graai-eurocommissaris.  Hij heeft n.b. ook nog  steeds nuchter voor de EU-Elite tegen beter weten in  geroepen dat de ‘Jan met de  Crisis’ voorbij is in de EU en “Banana-Fraude-Nederland, waarmee hij zich volslagen belachelijk maakt. Hij zou een zware financieel-economische post moeten krijgen, Begrotingszaken. Pas in augustus besefte Den Haag dat de PvdA’er kansloos was, ondanks dat hij zowel de reet van Angela Merkel en Juncker uit en ter na had gelikt. Waarna te elfder uren Timmermans naar voren werd geschoven als beloning dat hij de’ SBS-Tokkie’s’ zo weergaloos in de maling had genomen met zijn ‘Huil- MH17 act’.

De eerste signalen dat er een kink in de dronken kabel was, kwamen in juni. Dijsselbloem had de dronkenlap en loopjongen van Angela Merkel commissievoorzitter Juncker begin dit jaar geschoffeerd(= de waarheid) door hem een ’verstokte roker en drinker’ te noemen. Hoewel de PvdA’er eind juni publiekelijk excuses maakte, bleef de Luxemburger wantrouwend. „Je wilt niet steeds over je schouder hoeven kijken”, vat een diplomatieke bron de stemming samen over de kontenlikker en gluiperd Dijsselbloem.
Toch bleef de Elite Nederland rekenen op Dijsselbloem. Als wisselgeld gold dat hij nog in de race was om vaste voorzitter van de eurogroep te worden, meende het domme kabinet.
Nederland werd dan ook compleet verrast toen de Duitse bondskanselier Merkel zich vorige week uitsprak voor de extreme corrupte Spaanse minister De Guindos als eurogroepvoorzitter. Ondertussen had Frankrijk de commissarispost van Begrotingszaken al geclaimd.