( van onze VVD pedo Klasse Justitie)

ivo opstelten fred teevenAMSTERDAM-NOIR-Bral-Opstelten negeert rechtsgang bij afnemen (jatten) paspoort jihadisten
CDA en D66 hebben scherpe kritiek op het zoveelste criminele Leugen-optreden van minister Bral Ivo Opstelten (Veiligheid voor Rijken en Klasse Justitie) in het debat over het actieprogramma tegen jihadisme  de radeloze en wanhopige  Dutch’TBS-Baardmannen‘ en radicalisering van het “Lieg en Bedreig Kabinet”. Dan zweeg men nog maar over zijn zoveelste misdadige rol in jarenlang heimelijk een Nederlandse criminele burgerinfiltrant te hebben ingezet. Politie en justitie in Nederland werkten hieraan mee, terwijl de inzet van burgerinfiltranten in beide landen verboden is. Daarmee lijkt opnieuw sprake van een schandaal over opsporingsmethoden, vergelijkbaar met de beruchte IRT-affaire, onthult de Rotterdamse strafrechtadvocaat Inez Weski in EenVandaag. (bron EenVandaag) De Bral-man Ivo kan het zich nu al niet meer herinneren.

Opstelten weet nu opeens niet precies welk bedrag aan Cees Helman is overgemaakt. Toch dement dus. Meerderheid (PvdA en VVD) Tweede Kamer vindt het prima.
Ook zweeg men maar om de Tweede Kamer niet zelf extreme in verlegenheid te brengen over zijn misdadige Leugenrol in de Witwas en Fraude misdaden van zijn VVD Crimefighter Volksonderdrukker Fred Teeven in de Cees Helman- zaak, waarvoor de Tweede Kamer(=VVD en PvdA+  de Adelijke D’66 en de bijbel incest Belt SGP CHU) Bral Ivo gewoon liet zitten.
CDA-leider Sybrand Buma noemde dat donderdag „chaotisch en dementerend” en „een minister van Justitie onwaardig”. Volgens zijn D66-collega Alexander Pechtold was Opstelten „volstrekt onvoldoende voorbereid” op het debat, waarin de minister een stroom van kritische vragen te beantwoorden kreeg. Beide partijen verweten Opstelten dat hij niet meer dan brallen en liegen en dat doet door een reeks van al bestaande Kul-maatregelen oppoetsen met veel actiepunten, die niet onderbouwd zijn. Pechtold sprak van „een opgewarmde oude prak van een ‘Bral-zorgmijder’ in zware geestelijke nood”. Arbeiders  en Joden verrader Lodewijk Asscher was gedwongen om naast Ivo te zitten en steeds goedkeurend te knikken als Opstelten weer een leugen bralde. Hij zat er sip en uitgewoond door de VVD bij. Men kon duidelijk zien, dat hij nog enkele weken geleden gedwongen was om de super VVD banen en kinder graaier ‘Rose  pedo Ed Nijpels’ tot kroonlid te benoemen.

Het Monster van Saudi-Arabië ISIS vermoorde feestelijk zeker 500 yezidi’s’. Tweede Kamer weet van niks.
Bral-Opstelten was na het debat niet onder de indruk van de kritiek, want hij weet zich standaard gesteund door zijn PvdA-hoertjes met de Liegende PvdA rechter Jeroen Recourt voorop. „Het was een scherp Bral-debat vol met mijn algemeen bekende VVD-leugens, dat verdient het  Baardmannen-onderwerp ook.” De minister constateerde dat het “Lieg en Bedrieg kabinet” brede steun heeft voor het grootste deel van zijn ‘Kul- Bral-actieplan’. Ondertussen draait het   ISIS  ‘King Abdullah van Saudi-Arabië -Abattoir’ met steun van de CIA(?) op volle toeren en rollen de hoofden van schlemielen dagelijks van de beeldbuis af en daar hoorden wij ook niemand over in de Tweede Kamer.  Ook horen wij niemand in de Tweede Kamer over het feit  dat King Abdullah van Saudi-Arabië steniging eist van onze Bruinhemden Leider Geert Wilders. Ze kijken wel uit om de Olie-miljarden van King Abdullah te beldigen, want dan worden  ‘Royal-Shell‘ van armlastige King Willem met zijn dure hobby’s en de  VVD-Misdaadbanken boos.