Plasterk Timmermans(video) OM’ sloot duistere deal onderzoek KL4103/MH17.

Pervers misdadig Koningshuis viert vandaag liederlijk met ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ het heugelijk feit dat zij 200 jaar lang ongestraft Nederland parasiteren

 (van onze dr. Goebbels ‘Main -Scream-Media- Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Met Negatief Reisadvies: geen slachtoffers en nabestaande van de KL4103/MH17 crash. Dank u dank u. In the line of fire of ‘CIA-agent-President Petro Poroshenko’: Journalists killed and abducted in Eastern Ukraine.
Sinds het duistere (CIA?) neerhalen van KL4103/MH17 zijn de Herdenkingen en ‘Rouw- liederen’ van derderangs Ander Hazen’s niet meer van de lucht. Ieder schooltje, dorpje, stad hebben hun herdenkingsdiensten gehouden en werden dagelijks uitgezonden. Witte- Rouwoptochten’ botste markant tegen elkaar. De Huilende Fransje Timmermans werd zowaar over nacht een van Nederlands Bekendste Showbizz-Vuilnis BN-er.

Feest en Rouw gaan liederlijk samen op de Gay Pride Canal Parade. Volksnieuws uit Amsterdam-Noir voorspelde het al er komt een ‘Rampen-Koningslied’ KL4103/MH17.
Onno HoesNederland was na de immense tragedie voor de nabestaande ( en voor niemand anders) verworden tot een land waar ‘Jan en Allemaal’ zich volledig ‘huilend’ stortte in de Rouwstoeten en ‘Huil-Shows’. De Dodenherdenking van 1940-45  en de Holocaoust vielen er totaal bij in het niet. Soms leek het wel-excus aan de nabestaande  een  ‘hysterische Tokkie’ samen zijn onderleiding van de Kampioen ‘Rouw-Komediant Fransje Timmermans’.
Maar hoe zit het de oorzaak van deze (CIA ?)-Ramp?

Ducht Intellectuals apologize to Poetin for lies MH 17, Syria Ukraine.
Excuus Truus Plasterk“Banana-Fraude-Nederland “heeft, naar nu bekend wordt, op 7 augustus een Doofpot overeenkomst ondertekent met de Elite van Australië, België en de ‘USA- Oekraïne’ van de Joe Biden maffia- kliek over het Doofpot-onderzoek naar de oorzaak van de vliegramp met KL4103/MH17. Dat blijkt uit een Engelstalig persbericht namens de vier landen en de Europese justitie-organisatie Eurojust.
Onderdeel van de duistere afspraak is dat de ondertekenaars de baas blijven over de informatie die ze zelf inbrengen. Ze kunnen dus een veto uitspreken over het openbaar maken van hun eigen gegevens. Dergelijke afspraken worden vaker gemaakt in internationale onderzoeken waarin gevoelige leugen informatie van bijvoorbeeld inlichtingendiensten wordt gedeeld. Hoe inlichtingendiensten omgaan met de waarheid hebben wij al kunnen constateren toen de ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’ met zijn VVD-Boss Ex VVD call girl Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie ( Yab Yum werknaam: “Jeanine”) op flagrante leugens werd betrapt in de NSA zaak.

USA-EU-Marionet President Petro Porosjenko’ liet KL4103/MH17 opzettelijk lager vliegen recht de gevarenzonen in.
Opmerkelijk is dat Maleisië de overeenkomst niet heeft ondertekend, terwijl het land als een van de eerste onderzoekers op de plek van de ramp had. Volgens het Openbaar Ministerie neemt Maleisië wel deel aan de uitwisseling van gegevens, maar is er geen handtekening gezet, omdat die niet mee wilde doen aan Westerse Elite-Complotten.. Volgens het  liegende SBS-OM gaat Maleisië de overeenkomst wel tekenen. Dat zou nu nog niet gebeurd zijn, omdat er bij de andere landen voorbehouden zijn over justitiële samenwerking met een land waar de doodstraf wordt gehanteerd (kuch).

Kamervragen waar nooit een eerlijk antwoord op komt van de altijd Liegende Ivo Opstelten.
Het persbericht komt vlak voor de beantwoording van Kamervragen over de kwestie. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt stelde vragen over de ‘Doofpot-non-disclosure agreement’ omdat berichten hierover circuleerden op internet. Volgens die berichten zou Maleisië hebben geweigerd om te tekenen omdat dat land zich niet kon vinden in de geheimhouding.
Volgens het corrupte Landelijk Parket van Herman Bolhaar komt het bericht over de overeenkomst nu naar buiten, omdat de verschillende landen daar nu behoefte aan zouden hebben. Het is niet duidelijk wat daar de reden voor is. Het landelijk Parket is op dit moment druk stiekem in overleg met Peter R. de Vries. Volgens de voorzitter van het College procureurs-generaal Herman Bolhaar is Peter R. de Vries het voorbeeld voor politie en justitie ( Bron NOS  ) of hij wellicht de leiding wil overnemen van het onderzoek. Bolhaar: “Wat wij niet kunnen kan onze Peter R. de Vries. Dat heeft hij wel bewezen met zijn onderzoeken naar onze vorige baas de Top VVD Pedo Joris Demmink, niet dan?”

Onderzoek door Bagger-Peter R. de Vries samen met Top ‘PvdA acteur Fransje Timmermans’. Huilen maar weer met zijn allen.
Peter R de Vries Over de GrensOmtzigt zegt in een reactie inzage te willen hebben in de overeenkomst: “Ik wil weten of de inhoud het onderzoek naar de ramp belemmert, want daar gaat het hier uiteindelijk om”. Het Kamerlid noemt het verder “bijzonder” dat er geen melding is gemaakt van de geheimhouding overeenkomst in de informatie die tot nu toe naar de Tweede Kamer is gestuurd. De informatie die via het samenwerkingsverband naar buiten komt, zal in Nederland, Australië en Oekraïne gebruikt worden in een strafrechtelijk onderzoek in de trant van het proces van Franz Kafka. Er loopt in Nederland ook nog een farce-onderzoek door de Onderzoeksraad voor Veiligheid, maar die kan tot heden nog niet eens antwoord geven op de simpele vraag waarom de CIA Nederland niet had gewaarschuwd om niet meer over het Oosten van de Oekraïne te vliegen. Aangezien alle USA en Britse vliegtuigen toen al niet meer over dat gebied vlogen. Extra wrang in dit verband is dat  de Franse tak van de KLM wel was gewaarschuwd en die vloog dan ook niet meer over dat gedeelte. Als simpele ziel zou men alleen op grond van dat laatste hiervoor genoemde feit denken dat de KL4103/MH17 vlucht is misbruikt door de CIA en de Elite van de USA en dat Fransje Timmermans dat moet weg huilen.