Gordon MarcPaniek is groot bij John de Mol, want ook De Telegraaf is inmiddels gedwongen door ‘Maffia Boss de Mol’ om het ‘Pedo-Cocaïne Evert en Gordon  artikel’ te laten verdwijnen. Volksnieuws uit Amsterdam-Noir stelt al jaren vast: Waar De Mol-Groep verschijnt verdwijnt het nieuws . Zie hier het verwijderde artikel van De Telegraaf:”Cocaïnerel Gordon krijgt staartje”.

( van onze Wie neukt wie en wie snuift wat privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Cocaïnerel Gordon krijgt staartje om het op een haar na failliete SBS te redden’ van John de Mol.
Saskia Noort kreeg liederlijk drugs aangeboden’. De snuivende Gordon staat voor minimaal drie Hersendoden SBS programma’s genoteerd bij ‘Maffia Boss John de Mol’ en die programma’s met ‘SBS Coke–Junkie Gordon’ moeten worden gered ten koste van alles.
Het feit dat Gordon weg is gestuurd op het verjaardagsfeest van Linda de Mol als een vervelende, irritante bejaarde ‘Coke-Junkie’ krijgt toch nog een staartje, want hier staan miljoenen reclame gelden op het spel. Trouwens het is op zich bizar dat gerenomneerde merken reclame willen maken met een Coke Junkie. Mooi signaal aan kinderen en ouders dat een liederlijke Junkie zijn oké is.

Maffia Boss John de Mol ‘dwingt zijn zuster ( en  de Über VVD Gaylord Mark Rutte?) tot valse verklaring.
SBS misdaad-journalist Peter R.de Vries: “Gordon is onschuldig”.
PowNed-verslaggever Jan Roos beweerde in juli dat Gordon stoned en dronken aankwam op het ‘Riool-feest’ van het hinnikende paard Linda. “Toen was ie al naar en raar. Maar Linda de Mol vond het genoeg  toen hij op luidruchtige wijze iedereen coke ging aanbieden en tegen hun ging aan rijen”, claimt Jan. Gordon heeft het altijd met een hese stem door zijn neus ontkent. Maar Linda de Mol bleef eerst stil en pas na een week kwam zij met een halfslachtige verklaring dat het haar was ontgaan, maar nu ontkent zij het ook keihard. Corrupte bronnen binnen het ‘Witwas- Vihikel Talpa’ hebben ons laten weten dat zij daar toe gedwongen is door haar broer Maffia Boss John de Mol.

Gordon:” Ik heb inmiddels onze ‘SBS Held Peter R. de Vries’ ingeschakeld om deze vuige laster campagne tegen mij tot op de bodem te onderzoeken en te ontkrachten. Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries zal dan ook Jan Roos en Henk Spaan in de val gaan lokken met zijn beroemde beruchte verborgen camera methode en dan mijn onschuld aantonen”. Overigens heeft ‘Bagger Peter R. de Vries’ al laten weten voorafgaande aan zijn ‘onderzoek’ dat Gordon en hij zelf trouwens ook onschuldig zijn. Peter R. de Vries komt nu pas op stoom en stelt woest dat ook zijn Gangstersletjes  en  zijn Top informanten redactie medewerkers Junkies Patrick van der Eem en Ron Ostrowski nog nooit hebben gesnoven. Ik steek mijn hand in het vuur dat wij allemaal altijd de waarheid spreken en nooit meineed hebben gepleegd.

Nieuws en drugs verdwijnt waar de Mol-Groep verschijnt.( zie Noot)
John de MolHoe het ook zij Henk Spaan doet er gisteren nog een schepje bovenop en die krijgt dus nooit meer werk van John de Mol in de Pulp-Media. Hij haalt in een interview met Nieuwe Revu hard uit naar de zanger/presentator/ SBS-cocaïne Junkie: “Nu was hij er weer uitgeknikkerd op het 50-jarige verjaardagsfeest van de altijd als een slachtpaard hinnikende en grinnikende Linda de Mol, omdat hij Saskia Noort cocaïne ging aanbieden. Ook is het een publiekelijk geheim dat Gordon en ‘Pedo Rose Ed Nijpels’ met  hun ‘VVD- Gay-gabbers’ zich een slag in de rondte zuipen en snuiven tijdens de ‘Gay-Canal-Parade’
en de Amsterdamse politie met kromme tenen gedwongen de ander kant op moet kijken.

Dat ontkent Gordon, Linda de Mol en nu ook Peter R. de Vries.  Maar dat is wel degelijk zo gebeurd, weet ik van mensen die daar waren stelt Roos.” Linda de Mol is dus gedwongen door haar Maffia broer om te liegen voor hun ‘SBS- ‘Captain-Coke-Gordon’. Gordon bralt inmiddels al weer apenstoned   gerechtelijke stappen tegen  Roos te ondernemen. Zijn dealers are not amused hebben zij ons laten weten.

De Privé Evert Santegoed ‘Pedo-Cocaïne- Connection’ in Amsterdam-Noir.
Privé Pedo Evert Santegoed“De pest is dat je zo’n man alleen nog maar meer in de kijker speelt”, bralde Gordon tegen zijn clubblad Privé van zijn’ Pedo- gabber in crime’ Evert Santegoed. “Een rechtszaak zal hem alleen maar meer aandacht geven en erger vast stellen dat ik een grote liegende, liederlijke Coke-Junk ben.  Daarom heb ik besloten op het advies van mijn niet bestaande nep advocaat Royce de Vries ter harte te nemen.” Gordon : “Mijn anonieme  ‘Nep-advocaat Royce’ zegt geen aandacht geven aan Jan Roos en daarom schreeuw ik het nu van de Pulp-privé-daken, dat het niet waar is. Kan het nog maffer? Nou, mijn ‘SBS-Hersendoden- Tokkie’s’ hebben dat toch niet door, aldus Gordon tegen zijn privé pedo gabber Evert.

Noot:
Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)
Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05
Aan: jestelesto@hotmail.com
Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen.
Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade.
Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.
Hoogachtend,
J.A. Schaap
——————————————