Angela Merkel de ‘Wip van BMW’ scheurt over loonslaven heen– Waar is Hitler?

( van onze Internationale EU- Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het gaat om de Mege -Graaiers de Luxemburgse Bestuur-fuhrerin MerkelGangsters Martine Reicherts, de Pool Jacek Dominik, de Italiaan Ferdinando Nelli Feroci en de Fin Jyrki Katainen. Echte’ Super Ratten in pak’ zonder geweten. Geen boycot in de EU tegen Graaien. Alleen tegen Raspoetin Poetin omdat hij zich niet laat naaien door de niets ontziende schaamteloze Graaiers van de EU.
Crisis? Voor wie dan?
De graai-commissarissen gangsters die er voor een overgangsperiode zitten, verkrijgen een maandelijkse woontoeslag van minstens 24.000 euro ( twee jaren bijstandsuitkering voor een hele familie), meldt het Duitse blad Der Spiegel. Daar komt pensioenopbouw en een speciale overgangs –Jat-regeling bij die kunnen oplopen tot 300.000 eurootjes omdat de rest van de gewone burgers in de EU aan de G-honger ligt. Kijk list en bedrog ten koste van Jan met de pet moet nou eenmaal duur worden betaald.
Vervanging
 van oude Ratten door nieuwe EU- Ratten in pak.

De tijdelijke graai-commissarissen waren noodzakelijk omdat enkele ‘oude’ corrupte Jeroen Dijsselbloemcommissaris-gangsters als parlementariër waren verkozen in het Europees Parlement van het “EU-Beest”- Angela Merkel . Op 1 november worden de interim-commissarissen Gangsters vervangen door de nieuwe graai-commissie ten koste van Jan met de Pet in de EU.
Het CDA gaat premier de ‘Uber VVD Gaylord Rutt’e vragen ‘deze extravagante criminele Brusselse Mega- beloning te herzien’.
De ‘VVD Uber Gaylord Rutte bralt:”Banana-Fraude-Nederland” zet in op zware economische graai post EU voor zijn PvdA –loopjongens ‘Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ en de ‘Top PvdA- acteur Fransje Timmermans’ voor hun verraad van de arbeiders. Vooral die huilact van Fransje is wel een graai-baantje waard, aldus de VVD Uber Gaylord.